Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Mojster in Margareta – musical

Mojster in Margareta – musical

Za tiste, ki bi jih zanimalo.

Med branji v mesecu * v zadnjem casu po krivici izpuscam svoje najpogostejse rekreativno branje, namrec Wikipedijo, ki je postala moj osnovni informacijski vir, kamor hodim gledat vso mogoco in nemogoco trivijo:
– ali je Paul McCartney v resnici mrtev?
– kako je mogoce, da se v pilotski epizodi The Lone Gunmen, ki je vzletela 3. marca 2001, pojavi jasna prekognicija Enajstega septembra, pa o tem nihce ne govori
– do katerega vrstnega stevila so ze prisli v periodnem sistemu (v casih, ko sem jaz hodila v srednjo solo, so bili tam nekje pri 108)
– zakaj mi je ruska pesem za moski zbor z naslovom Ozaro spit tako nenavadno znana
– etc etc etc

Da ne nabrajam previse, na strani Andrewa Lloyda Webbra je omenjeno, da je naslednja adaptacija, ki se je bo polotil, Mojster in Margareta – musical ali opera.

Ker sem fan obojega, musicalov ALW in Mojstra in Margarete, seveda tezko pricakujem izid (ceprav me Zenska v belem, ki sem jo nazadnje videla, ni povsem prepricala).

lp, proxima

To bo nekaj za mojega moža. Je velik oboževalec obojega, medtem ko sem jaz fenica le muzikalov in predvsem (vendar ne nujno) ALW.

New Report

Close