Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style moji nemogoči nohti

moji nemogoči nohti

Nujno potrebujem vaš nasvet.
Do zdaj oz.že kar precej let si nohte ščipam z ščipalcem ( enako zgledaj kot,če bi jih grizla,ampak si jih ne).Sedaj bi resnično rada nehala s tem ščipanjem nohtov skoraj do krvi.
Nemogoče !
Zanima me vse.Kakšna je najboljša oz.dobra kozmetika za nohte?Kaj vse naj uporabim,da bodo nohti zgledali normalni.No,razen ščipalca,škarje za nohte in pilice.
Koža pred nohti se mi cepi.Kaj storiti?
Ali naj grem k pedikerju?Kakšne so tu cene? Vsaj toliko,da mi nohte spravijo na normalne tire.

Lep prosim za čimprejšen odgovor,ker nohti so sramota.
lp

Pozdrav,

to za nas je mala malica,
uredili vam jih bomo pri manikuri, da jih ne boste spoznali.
svetovali nadalno nego za doma in v parih tednih bodo vse težave izginile.
Ko vam jih uredimo vas ne bo nič motilo, postili jih boste na miru, in postali bodo prelepi,lahko tudi nekajkrat zaporedoma pridete, se pri tem tudi naučite kako jih najlepše negovati,kar je lahko.

lp

petra

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdravljena 🙂

Jaz sem si nohte grizla par let ampak sem s tem početjem prenehala, ker se mi je zdelo ful grdo. Sedaj imam normalne nohte ampak ne morejo bit dolgi, ker se mi ful lomijo.
Kolegica si nohte samo prevleče z gelom in si naredi francosko, tako da si sama ne lakira in tisto ji zdrži kar nekaj časa pa še lomijo se ne. Zanima me koliko stane to pri vas, da se nohte samo prevleče z gelom.

LP

Pozdrav,

45€,

lp

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close