Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style moji lasje so obup

moji lasje so obup

Imam goste lase in vedno slabe izkušnje s frizerji. Moja frizura drži samo en dan in potem spet nazaj v šop. Nazadnje sem imela lani enega dobrega frizerja, frizura je bila odlična, toda jaz bi morala vsak dan navijati lase in hoditi k njemu (predrag, saj te obere za veliko tisočakov). Po enem letu sem spet šla k frizerju – stanjšal mi je lase, toda moji lasje so se spet postavili nazaj v naravni položaj kot prej. Pa naj se trudim in se česem na drugo stran, lasje hočejo nazaj na svojo stran. Zato vidim,da se mi ne splača več hoditi k frizerju, če bom jutri spet po starem. Kaj torej s takimi lasmi? Pramene si sama barvam. Zdaj so moji lasje dolgi do ramen, prej pa sem imela še daljše; če jih razpustim, so tako brez stila, brez oblike, kljub stanjšanim konicam.

Mogoče res ni smiselno, da vztrajaš pri nategovanju las. Poiskati bi bilo treba frizuro, primerno tvojemu naravnemu valovanju las.
Tudi frizure z naravnimi lasmi in skuštrane, so lahko lepe. Sploh pa je za letošnjo sezono moden surov, nefriziran videz.
Se pravi, primerno striženje in drugačen styling. Takšen, da si boš pri frizerju samo kupila primeren izdelek za oblikovanje in si delala frizuro sama. Se strinjam, da je nesmisel v današnjih časih hoditi na fen frizuro k frizerju, zato pri nas težimo k frizuram, katere si naše stranke lahko same oblikujejo doma.
Ko boš na izletu v naših krajih, se lahko oglasiš k nam in z veseljem bomo ustregli tvojim željam.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close