Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moji boni bodo šli za delovne zvezke

Moji boni bodo šli za delovne zvezke

Da se da z novimi boni kupiti tudi delovne zvezke in učbenike. Po moje bo večina bonov , kjer imajo otroke , šla za to.

Prekleto, mi smo jih že kupili za naslednje leto. Bom pa kupila za leto kasneje; pogledala bom, kaj rabi višji letnik in kupila na zalogo. Raje nekaj kupim v prazno, kot da bon gre v nič.

Mislim, da bi to lahko povedali že pred 2 tednoma, ker smo nekateri kupili prehitro. Moram pa preverit, če se da še kako knjigo tudi kupiti z bonom ali ne. Boni naše celotne familije bodo šli za to. Nič v turizem.

Dobro za vas.

Zakaj je to tako popembno, da moraš temo odpret?

A samo učbenike in delovne zvezke se bo dalo kupit. Kaj pa npr:  zvezki, pisala….

Sicer ne vem koga zanima kako nabavljaš, ampak vseeno nasvet, ker te tako zelo muči:

Sigurno imaš kake znance, ki še niso nabavili delovnih zvezkov in se ponudi, da daš ti bon, oni tebi denar pa je.

Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri, sam ko sem klicala v dzs, mladinsko, še nič ne vedo. Tak da, se bo komaj drugi teden vedelo, če se bo dalo kupiti učbenike z boni.

Če gre samo za učbenike imajo večinoma le te sposojene iz šolskega sklada.

Delavni zvezki bojo pa pomoje tako kot zvezki izviseli :S

Pa nisi edina, ki imaš nabavljeno tudi jaz imam za oba šolarja vse kupljeno za naprej pa lahko pride do sprememb in se mi res ne zdi smiselno kupovati….

V dobrodelne namene. In prepričala še svoje bližnje, ki jih ne mislijo zapraviti oz ne morejo, da naredijo enako. Nakupiš lahko marsikaj in neseš ustreznim društvom, ustanovam in razveseliš nekoga. Starejše, otroke. Če kdo ne ve kaj bi z boni, evo.. tu imate idejo. Povejte naprej, če poznate koga, ki jih ne bo uporabil. Naj ne ostanejo neporabljeni.

Za lanske bone pa sem letos častila morje eni družini, katera je bila dolgo v stiski in so končno prišli na zeleno vejo, v dogovoru z lastnico apartmaja. Naj se ljudem dogaja še kaj lepega, ne le slabe stvari. Vem, kršili smo marsikaj a vseeno mi je. Sem pripravljena plačati tudi kazen, če bi bilo treba. Enako lastnica app, ki jim je častila še 2 dni, da smo zaokrožili na cel teden.

Na tem mestu apeliram na društva, ki se s tem ukvarjajo. Povabite ljudi k doniranju bonov oz nakupu izdelkov, če jih ne mislijo sami vnovčiti. Veliko jih je takih, ki jim bo propadlo, ker še sami ne vedo kaj bi z njimi. Potrkajte ljudem na dušo in naj zaokroži ta pozitivna energija, da se bolj povežemo in v vsem tem slabem vsaj nekaj dobrega in koristnega izvlečemo.

Odgovor na objavo uporabnika
delovni zvezki in učbeniki, 17.07.2021 ob 08:49

Da se da z novimi boni kupiti tudi delovne zvezke in učbenike. Po moje bo večina bonov , kjer imajo otroke , šla za to.

Prekleto, mi smo jih že kupili za naslednje leto. Bom pa kupila za leto kasneje; pogledala bom, kaj rabi višji letnik in kupila na zalogo. Raje nekaj kupim v prazno, kot da bon gre v nič.

Mislim, da bi to lahko povedali že pred 2 tednoma, ker smo nekateri kupili prehitro. Moram pa preverit, če se da še kako knjigo tudi kupiti z bonom ali ne. Boni naše celotne familije bodo šli za to. Nič v turizem.

Brez veze kupovat za naslednje leto, ker se občasno tudi menjajo. Učbenike imajo pa preko učbeniškega sklada.

Mislim, da se bo marsikateri prodajalni zataknilo že pri glavni dejavnosti, ki je zahtevana za vnovčenje.

Sigurno se jih pa ne da vnovčit za šolske potrebščine.

Da bi en del bonov porabili da bi otrokom kupili kakšno knjigo za branje pa ne?

Če so otroci v npr. 5 razredu, se splača kupiti tudi kakšen Atlas, ki ga rabijo v višjih razredih.

Porabis jih za kar jih pac rabis ali potrebujes otroku pa le pusti njegove da jih porabi zase.

moji pa za kurbarijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close