Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek MOJE ZIZIKE RABIJO POMOČ

MOJE ZIZIKE RABIJO POMOČ

Ali katera ve, kje v Sloveniji všivajo podložke (zračne, vodne, silikonske….karkoli) v košarice od kopalk?

Sem našla čudovite kopalke, pa nimam kaj dat vanje. Tako sem žalostna.
Svetujte mi.

Pa bodi brez!

Jaz vem, da ti nancy v kranju v košarco všije kar želiš je pa cena tud temu primerna.

lp

kok pa je cena pr nancy za to?? priblizn? mam jz sti problem ja…jokejmoooooo

Kaj pa kak kontakt z Nancy, kako telefonsko, e mail naslov?
Ja, sem pripravljena tudi plačat, tako je tudi prav. Žal nisem imela te sreče, da bi mi zrasle joške, operacija ne pride v poštev, za sproščeno potovanje pa sem pripravljena dat tudi kak dinar več kot običajno, saj ne morem biti toga kot mumija s temi trdimi košaricami, ki se dobijo pri lisci in podobnih…potem se pa obrneš, pa evo….takoj reža nad levo joško in vse kar je videt je ena brezvezna bradavica….pa vsaj lepa da bi bila….

Mhhh….sem kar jezna….

Ne razumem, zakaj si kupila kopalke, če so ti prevelike. Obstaja dosti modelov, ki so primerni za male.
Jaz imam sicer kontra primer. In karkoli vzamem v roke, je za male “zizike”. Tu kopalke niso nič krive. Krive smo same, če ne znamo izbrat primernega modela.
R.

Večina kopalk ima sedaj v modrcu cel kup razne šare od nekih povštrov do tekočin sploh ne vem kaj vse to je. Ko modrc potežkaš ima skoraj kilo tako, da bi se ga bala obleči za vodo, ker bi me potegnilo na dno. Zakaj si nisi kupila že takih kopalk? Jaz sem iskala take, ki nimajo v modrcu prav ničesar in moram povedati, da sem imela zelo majhen izbor.

Kopalk si sploh še nisem kupila, sem jih pa zagledala in so čudovite. In ne mi rečt, da se vam še nikoli ni zgodilo, da ste nekaj zagledale in si to na vsak način hotele kupiti!? Zato sem se pa tudi oglasila v forumu, preden se odločim za nakup teh kopalk, ki bi jih potem, z vašim nasvetom in možnim kontaktom s kom, ki se s tem ukvarja, dejansko res kupila.

Tako se mi zdi škoda denarja, da bi jih kupila in ne predelala, čeprav stanejo 9.900 SIT, kar se mi ne zdi prav pretirano, saj so tudi obojestranske (na eni strani rožast vzorec, na drugi pa črte, lepe, zelo modnih vzorcev, čeprav preden sem jih zagledala, si rožastega vzorca za noben denar nebi kupila).

hej! Veš kaj ti predlagam? Da se znajdeš sama! Lani so imeli v emporiumu podložke za navadni zg. del kopalk, ne pa tudi za bikinke…tako da sem si podložke všila sama in full vredu izgleda! Če imaš doma penico-gobo, jo obreži v trikotnik in si jo všij. Jaz sem zelo zadovoljna, saj tega (vsaj ne da bi jaz vedela) ne delajo nikjer. Pri Nancy to delajo samo v kopalke njihove znamke.

Hvala, baby03. Sicer mi emporium ni ravno za vogalom, bom pa, upam, pri nas kaj našla. Pa dala kakšni šivilji :-))) Tudi to je bil pameten nasvet, čeprav sem že razmišljala o tem tudi sama, je pa potrdilo ta tvoj full v redu izgleda! Danes grem v lov za poletnimi joškami, hehee….

joj, pa kaj komplicirate…
na morju je najbolje bit zgoraj brez… v vodi je fantastični filing, pol še se ne rabim sekirat če nisem enako porjavela in bi rada oblekla oblekco z velikim izrezom zadaj ipd…
skratka manj denarja porabiš, boljši je filing, edino mazat jih je treba na sončku.

lp, maicha

NE RABIM VEČ NIČ! Sem si jih kupila, so čudovite, kot da imam nove joške!

Ja, maicha, točno tako sem tudi sama razmišljala še pred 1 letom.
Sedaj, ko sem nehala dojiti drugega otroka (po prvem je bilo še dokaj v redu) in si lahko prsi v moje stare modrce le še v rolco zrolam … se pa ne prikažem več zgoraj brez na plaži (in s popkom med joškama:)). Zato bo tudi meni iskanje novih modrcev un kopalk peklenska muka.

Vidim, da punce nismo nikoli zadovoljne s stanjem svojih jošk. Najbolje je, ko se na ta račun narežiš, kot sem se jaz za oba ekstrema.

Za majhne:

A: Oj, sestra. Kaj ti imaš joške?
B: Ja, seveda jih imam.
A: ZAKAJ JIH PA NE NOSIŠ???
:-)))

Za velike:
A: Kaj si jih puščaš dolge?

;-))))

No, ma da vam povem, da mi je ena prijazna gospa v trgovini izbrala dva modela, bikini modrček, čisto malo podložen, vendar je očitno model tisti, ki vsaj optično nekaj ustvari. Preizkusila sem oba in bila presenečena in zadovoljna. Sem izbrala tiste kopalke, ki mi niso prav nič padle v oči, ko mi jih je položila na pult, nekako nevtralne so se mi zdele. V kabini pa se je stvar spremenila, moram rečt, da sem se hitro navdušila in nisem nič pomišljala, sem podrsala kartico in odplesala domov, enkrat toliko ZADVOLJNA Z MAJHNIM.

Jaz sem pa prav vesela, da je letos na izbiro tolk podloženih kopalk. kupila sem ene od nancy, ki imajo trikotne podložene košarice in so ful mehke. ker imam pač neznatne joške, ki jih nerada kažem, mi te kopalke naredijo ravno prav oblike, nič ne zgleda umetno.

najlaže je sodit, če tebe neka stvar ne moti. meni je tudi čudno, da se nekatere ženske na plaži ovijajo v rute in kaj vem kaj še. ampak čudno mi je zato, ker imam rit brez celulita in mi je ni problem kazat. saj vemo, kako je – pomanjkljivosti naj se skrijejo, prednosti pa pokažejo :))

Ti ki imaš male joške,kaj pa rit ,rit imaš sigurno veliko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close