Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika moje zidarske malice – poročilo in zahvala

moje zidarske malice – poročilo in zahvala

Julija sem vas prosila za pomoč pri kuhanju, saj smo se lotili zidave. Sedaj, ko je hišica pod streho, se vam lepo zahvaljujem za kopico uporabnih idej, predvsem pa za prijaznost in vzpodbudo.

Torej, čeprav sem večkrat mešala malto kot vsebino loncev, mi je šlo tudi kuhanje dobro od rok. Obroki so bili običajno 1-3 (kosilo, malici) za 3-7 ljudi. Recepte in pripravo sem kombinirala s forumom, mami in taščo. Kljub temu, da je priprave hrane v takem obsegu konec, mi je za naprej ostala lepa popotnica kar se tiče kuhanja … predvsem pa misel, da se tu vedno najde nekdo, ki je pripravljen deliti svoje izkušnje z drugimi.

Še enkrat hvala,

Nina

P. S. Uživajte na današnjem srečanju. Bom spremljala poročila na forumu!

Hej!

Verjetno je na strehi ze smrecica za ” likof”:)))

Uzivajte v novi hisici Babi

Nina, želim vam mnogo sreče v novi hišici!

Tudi jaz sem imela takšen “kuharski tečaj” in res je dobra popotnica v življenju…

me veseli, da smo ti bili v pomoc ! sedaj pa uzivaj v hiski !! lp petra

Pozdrav!
Si mi vzbudila spomine na čas izpred 3 let (joj kako teče…),ko smo mi začeli zidati.Ko pomislim za nazaj…se sprašujem,kako sem zmogla vse?

Počivajte čez zimo in si naberite novih moči… mi zdaj nabiramo denar za nadaljevanje ;-)…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close