Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moje partnerstvo trpi zaradi foruma

moje partnerstvo trpi zaradi foruma

Nekomu moram malo pojamrati in vprasati za nasvet, saj je za moj problem “kriv” prav ta forum. Moj fant namrec non-stop visi na tem forumu, cel dan premisljuje in govori o njem, da ne govorim,da je zadnjic o tem, kaj mora se napisat, premisljeval celo med seksom!!! Saj ne morem verjet. Kar naenkrat ga je potegnilo notr,ceprav ga obcasno obiskuje ze celo leto, zdaj pa ves cas. Kaj naj naredim? Meni je zato cel dan dolgcas in se pac ukvarjam s svojimi stvarmi, medtem ko bi veliko raje cas prezivljala s fantom. Problemi so ze povsod – pri seksu, pri pogovoru, ko mu nekaj govorim, on me pa sploh ne poslusa in kar naenkrat butne kaksno o forumu. Jest se pocutim ze cisto zapostavljena, no. A se je to komu ze zgodilo???

Hvala za nasvete. Vam sporocim, kako se bo odvijalo odvajanje fantove odvisnosti od foruma.

Urska

Tukaj pomaga samo pogovor.Pogovori se z njim kaj te moti.Je pa to pretirano ce je cel dan na forumu. In se ko ne sedi za racunalnikom sanja o njem,to je ze obsedenost.

Vprasaj ga kateri nik ima pa pejt se ti gor pod drugim nikom in si ga malo privosci….drugace pa bi jaz znorela in mu ze povedala svoje….mislim,kaj zdaj a ti bo en forum v “zelje hodil” ;-))) bos pa ze zrihtala zadevo tako kot je prav.

Ljubosumna na forum torej. Haha! ; )

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj ga bo minilo!Vprašanje je kolk časa bo rabil za to,da se bo naveličal…

Ni nujno, da ga bo minilo. Od forumov se da bit zelooo odvisen. Vem iz osebnih izkušenj (pa ne ženski čvek :-)))
Pogovori se z njim in odpeljita se nekam na dopust. Čeprav ko bo prišel domov bo isto.

Ce bi bila jaz ti, bi se usedla poleg njega, ko ja na forumu in pac gledala kaj pocne. Ce mi ne bi dovolil, bi takoj vedela, da tu pa nekaj ne more stimat… Seveda nujno je, da izves njegov nick in malo pobrskas v kaksne debate se spusca pa to. Ceprav dvomim, da so ti forumi tako privlacni, da bi imel non stop kaj delat na njih…
Druga varianta pa je, da ga enostavno pustis naj je tam, ti pa medtem gres ven s kolegicami, mu tega niti ne omenis, imas izklopljen mobitel,… in seveda prides pozno kar se da domov… Mogoce mu bo takrat kaj kapnilo.
Ojej, po mojem nacinov je ful, samo jaz imam vedno bolj taksne mascevalne v glavi, ki na koncu lahko privedejo tudi do razdrtja zveze:)
Npr. moj bivsi je tud zasvojen z racunalnikom. Ko je bil pri meni cca 24 ur, je rekel: ˝Moram it, ves, ker ze pogresam racunalnik…˝
Seveda sem ga pustila, naj kar gre k racunalniku s katerim je se zdaj porocen, sama pa sem tudi odsla- stran iz zveze z njim, sej je itaq mel pc….

Veliko uspehov ti zelim!

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

No, potem bo ta post gotovo prebral!

Ali pa se celo oglasil na to temo. No, dajmo fantič, oglasi se, da vidimo, kaj ti manjka pri tvoji Urski, da jo takole ignoriras….

draga urska,kar smilis se mi,ker je pri meni isto!!! samo,da punca non-stop visi gor 🙂 jst pridem pozno zvecer domov,zmatran,bi se rad malo pogovoril z njo,a ona mi rece,da naj si grem naredit vecerjo,da nima casa,ker ravnokar pise enemu zanimivo temo??? phuuu,urska,veliko skupnega imava se mi zdi 🙂 kaj bova naredila? jst ti vsekakor zelim velik uspeha pri resevanju problema…

pa sporoci kako pa kaj 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close