Moje drage
Ajoj,še eden krokodil. Sem se za hec prijavila na facebook, v tednu dni sem videla, da je tam čista prostitucija. 90% moških išče seks, ženske se skorajda gole nastavljajo v želji po krdelu prijateljev in všečkov, kar jim lažno viša vrednost.
Svet je čisto degeneriran, ponavadi se v takem obdobju zgodi kakšen kolaps sistema, da se ljudje začnemo spet obnašat ko ljudje, dostojno in s spoštovanjem do partnerja, v kateremu ne vidimo le kos mesa.
Ajoj,še eden krokodil. Sem se za hec prijavila na facebook, v tednu dni sem videla, da je tam čista prostitucija. 90% moških išče seks, ženske se skorajda gole nastavljajo v želji po krdelu prijateljev in všečkov, kar jim lažno viša vrednost.
Svet je čisto degeneriran, ponavadi se v takem obdobju zgodi kakšen kolaps sistema, da se ljudje začnemo spet obnašat ko ljudje, dostojno in s spoštovanjem do partnerja, v kateremu ne vidimo le kos mesa.[/quote]
Škoda samo, da ta “kolaps sistema” ponavadi izbriše dobršen del populacije…..in glede na
izredno učinkovitost uničevanja v današnji dobi se bojim, da bi bil izbris kar 100%….
Nekatere ima(te)jo rade, če se jih naziva dama. 🙂
Če bi sam kateri to povedal, bi se že sam počutil kot sluzavec. Saj mi je takšno nazivanje popolnoma mimo.
Če pa katera to pričakuje, pa se naj ne čudi, če srečuje same sluzavce. :)[/quote]
Še nikoli niso nobene ogovoril z dama? Tudi svoje ne?:)) Mislim ne vem no, očitno se premalo giblješ v zunanjem svetu, pa ne pride do nobenih takšnih situacij.[/quote]
Ne. In ne vem, zakaj bi. 🙂
Bolj si ženska želi, da jo moški naziva dama, bolj se mi tista ženska upira. Še najbolje bi bilo, če bi pred njimi šel na kolena in ji poljubil njeno nežno damsko rokico. 🙂
Ne prenašam nekih vzvišenih ljudi, pa če je to komu všeč ali pa ne.
Všeč pa seveda ni tistim, ki se imajo za nekaj več. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.