Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moje drage

Moje drage

Men se ob izrazu “drage dame” dvignejo kocine na rokah od gnusa….in v grlu postane grenko…
Bljak…[/quote]

A si ob tem izrazu mogoče predstavljaš pohotnega, zanemarjenega starca, ki se slini po ženskah :)? Ponavadi taki uporabljajo to frazo.[/quote]

Ma ja no….sluzavci tipični. Ti vedno iščejo “damo”….kot da bi sploh vedli, kaj beseda pomeni….
men so jo (besedo) zagraužali do konc življenja….

Sem mislila, da sem edina, ki ob moških, ki opletajo s takim besednjakom, takoj pomislim, da je sluzavec. No ja, do sedaj so se vsi taki izkazali za totalne ogabne sluzavce.

Ni vsak sluzavec. Pomemben je timing, ko in komu se kaj pove.

Fiši, glede na nick si ti tut bolj …izmuzljive sorte da…., ammmm.. deklič, a ne? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Fiši, glede na nick si ti tut bolj …izmuzljive sorte da…., ammmm.. deklič, a ne? :))[/quote]

Prosim, če mi prevedeš:).

Fiši, glede na nick si ti tut bolj …izmuzljive sorte da…., ammmm.. deklič, a ne? :))[/quote]

Prosim, če mi prevedeš:).[/quote]A bejž?! Včasih ti ni bilo treba prevajat, da ni kaj narobe s tabo? Maš vročino? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Prosim, če mi prevedeš:).[/quote]A bejž?! Včasih ti ni bilo treba prevajat, da ni kaj narobe s tabo? Maš vročino? :))[/quote]

Preveč OH-jev sem spustila vase:))). Dej napiši bolj konkretno.

A bejž?! Včasih ti ni bilo treba prevajat, da ni kaj narobe s tabo? Maš vročino? :))[/quote]

Preveč OH-jev sem spustila vase:))). Dej napiši bolj konkretno.[/quote]Če si nekdo izbere za nick ime rebi želi s tem povedat, da je sluzav, hladnokrven, mogoče zdrav kot riba, ne prenese drugega okolja od vode, pa še ta mora bit čista…. ? 😉
Ugibam dalje? 🙂

Preveč OH-jev sem spustila vase:))). Dej napiši bolj konkretno.[/quote]Če si nekdo izbere za nick ime rebi želi s tem povedat, da je sluzav, hladnokrven, mogoče zdrav kot riba, ne prenese drugega okolja od vode, pa še ta mora bit čista…. ? 😉
Ugibam dalje? :)[/quote]

Ne, zgrešil si bistvo. Ta nick uprizarja (vsaj navidezno) izpolnjevanje želja drugim. Saj veš, ZLATA RIBICA…aloha? Vem, da je še nisi ujel, sicer bi vedel, o čem pišem:)). Ampak sanje so dovoljene, a ne.

Če si nekdo izbere za nick ime rebi želi s tem povedat, da je sluzav, hladnokrven, mogoče zdrav kot riba, ne prenese drugega okolja od vode, pa še ta mora bit čista…. ? 😉
Ugibam dalje? :)[/quote]

Ne, zgrešil si bistvo. Ta nick uprizarja (vsaj navidezno) izpolnjevanje želja drugim. Saj veš, ZLATA RIBICA…aloha? Vem, da je še nisi ujel, sicer bi vedel, o čem pišem:)). Ampak sanje so dovoljene, a ne.[/quote]Saj jaz sanjam o tem, da bi nekoč ujel “zlato ribico” pa me vsakič žena predrami iz sanj, češ da sem spet nekaj “grdega” govoril…… 😀

Žene so hudič:))). Naslednjič ji ne dovoli, da te predrami iz sanj:)). A si dec al nisi?:))

Eh, babji firbec…. naj ji bo, ko jo pa toliko zanima kaj/kdo je v mojih sanjah, da ne more počakat do jutra… 😉
Saj potem se navadno oddolži….. :)))

No, ko že tako komentirate koliko sem star in sluzav, imam 26 let in daleč od sluzavosti 🙂

lp, Alex

Na 30 ali 40 let podlage?
Sluz se kar cedi od tebe.

Kaj za nocoj tudi velja? Namreč, do sedmih zjutraj moram bedeti, čisto sama in neznansko mi bo dolgčas.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Prosim, če mi prevedeš:).[/quote]
Nekatere ima(te)jo rade, če se jih naziva dama. 🙂
Če bi sam kateri to povedal, bi se že sam počutil kot sluzavec. Saj mi je takšno nazivanje popolnoma mimo.
Če pa katera to pričakuje, pa se naj ne čudi, če srečuje same sluzavce. 🙂

Prosim, če mi prevedeš:).[/quote]
Če bi sam kateri to povedal, bi se že sam počutil kot sluzavec. Saj mi je takšno nazivanje popolnoma mimo.
Če pa katera to pričakuje, pa se naj ne čudi, če srečuje same sluzavce. :)[/quote]

Še nikoli niso nobene ogovoril z dama? Tudi svoje ne?:)) Mislim ne vem no, očitno se premalo giblješ v zunanjem svetu, pa ne pride do nobenih takšnih situacij.

Če pa katera to pričakuje, pa se naj ne čudi, če srečuje same sluzavce. :)[/quote]

Še nikoli niso nobene ogovoril z dama? Tudi svoje ne?:)) Mislim ne vem no, očitno se premalo giblješ v zunanjem svetu, pa ne pride do nobenih takšnih situacij.[/quote]
Mogoče bo to zvenelo nekoliko nesramno, ampak ti si še večja koza od mene.

Ja, tipček, shizofrenik, je enkrat debela starunklja, drugič enostavno bog. V resnici je pa tip z majhnim penisom in zato ves zakompleksan.

Še nikoli niso nobene ogovoril z dama? Tudi svoje ne?:)) Mislim ne vem no, očitno se premalo giblješ v zunanjem svetu, pa ne pride do nobenih takšnih situacij.[/quote]
Mogoče bo to zvenelo nekoliko nesramno, ampak ti si še večja koza od mene.[/quote]

Lahko si seveda misliš, kar želiš. Mene ljudje cenijo in nimam problemov s samopodobo. Ko boš ti vsaj s svojimi gležnji blizu temu, da se boš imela mičkeno rada, se ti bo tudi svet okoli tebe spreminjal. Do takrat se boš gibala v krogu živali.

Mogoče bo to zvenelo nekoliko nesramno, ampak ti si še večja koza od mene.[/quote]

Pa sem mislila, da sem jaz čudna, ko pa vidim kakšni osebki zahajajo na mon pa sem zdim sama sebi zelo normalna. Še posebej osebki, ki me poskušajo oponašat. Ti z malim lulčkom, pojdi na psihoterapijo, pomaga.

Lahko si seveda misliš, kar želiš. Mene ljudje cenijo in nimam problemov s samopodobo. Ko boš ti vsaj s svojimi gležnji blizu temu, da se boš imela mičkeno rada, se ti bo tudi svet okoli tebe spreminjal. Do takrat se boš gibala v krogu živali.[/quote]

Nekaj bistvenega si spregledala: tip, ki piše pod nikom debela starunklja in pod nikom enostavno bog, je MOŠKI. Ne ženska. Ostalo pa drži, kar si mu napisala.

In kako naj to vem? Dokler v živo ne vidim, kaj je spodaj, ste lahko vsi m ali ž:)).

Hja, v eni temi je pisal o svojem penisu in ga imenoval klitoris, ker je po velikosti podoben klitorisu. Pa saj vemo, da tipi doživljajo travme, če imajo premajhen penis. Eni potem mislijo, da so ženske :).

Zato se registriraš in ves čas zagotavljaš transparentnost. Dokler bodo uletavali neregistrirani nicki, je res lahko vsak vse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close