Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moje drage

Moje drage

Drage,

Vam je v prostem času dolgčas? Ste osamljene? Si želite nežnosti, sprehoda, masažeali samo nekoga da Vas ceni in spoštuje, kot kraljico? Ali si mogoče samo želite nekoga, ki bi Vas bil pripravljen samo poslušati, se z Vami zabavati, iti na večerjo, druženje? Če je odgovor DA, sem Vam vedno na voljo.

Dovolite si razvajanje ker si ga zaslužite..

sprostitev.zabava@gmail.com

Poglej, poglej Ubogega fukfehtarskega prostituteka…

Mene itak vsi cenijo in spoštujejo kot kraljico…..bo treba ponudit kaj več … ;-)))

dvor recimo :))

žmohten pljunek med palce na nogah je sperma … ampak MON_ove radirke tega ne vedo

Kraljice čvekanja po forumih.

Takih kot je avtor je pa ogromno na Kupidu. Kar cedijo se.

Zamenjaj forum, SprostitevZabava, tam je ponudba zate.

Pozdravljeni,

kot so se nekateri izrazili, nisem “fukfehtar”, niti ne počnem tega zaradi sebe, ampak za to, da se ljudje, ki tega ne dobijo ali nočejo iskati, počutijo ljubljeni, cenjeno.

lp, Alex

O ja, ti absolutno verjamemo.

Oh, avtor, kako neizvirno. Takih oglasov kot je tale tvoj, je na kupidu kolikor hočeš. Tipi na veliko to ponujate. Samo očitno brez uspeha. Boste morali biti bolj izvirni, na tole očitno tudi najbolj neumna ne pade.

Še Kristus ni bil tako dober. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

vse to bi rada ,pa ne upam,ker,mislim,da si moj zvesti mož

vse to bi rada ,pa ne upam,ker,mislim,da si moj zvesti mož[/quote]
A samo na zvestobo te je ujel? Dober je. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Koliko pa plačaš, če ti pridem za druženje kot ga opisuješ?

Koliko pa plačaš, če ti pridem za druženje kot ga opisuješ?[/quote]
Če pa on to dela itak samo za tebe. Kaj ti Mercator tudi plača, da pri njemu vzameš kruh? :))

Koliko pa plačaš, če ti pridem za druženje kot ga opisuješ?[/quote]
Če pa on to dela itak samo za tebe. Kaj ti Mercator tudi plača, da pri njemu vzameš kruh? :))[/quote]

To je pa za razmislit. Mercator brez mene in meni podobnih ne bi preživel. Torej je odvisen od nas kupcev. Torej avtor te teme ne bo preživel, če se ne bo nobena javila?

Vi se hecate, ampak kakemu takemu tipu celo uspe. Se spomnite oddaj na TV, ko je en tip pecal starejše, bogate ženske. Emilijo ali nekaj takega? Se takole cedil okrog njih in jih potem obral denarja.
Prav težko je verjeti, da mu je uspelo, ampak ene ženske so mu res nasedle. Tako, da bi tudi avtorju mogoče katera nasedla.

Če pa on to dela itak samo za tebe. Kaj ti Mercator tudi plača, da pri njemu vzameš kruh? :))[/quote]

To je pa za razmislit. Mercator brez mene in meni podobnih ne bi preživel. Torej je odvisen od nas kupcev. Torej avtor te teme ne bo preživel, če se ne bo nobena javila?[/quote]
Je odvisen. Vendar na nek način smo tudi mi od njega, tako da… 🙂

Ker sem bila med prvimi tremi, ki so mu pisale, sem dobila 20% discount na storitve. Druge se boste mogle sprijaznit z iztroseno robo, ker ga bom ciiiiist izmozgala.

Vsak se ukvarja s tistim, kar zna najbolje. Mogoče niso najzapletenejše stvari, ampak so storjene z namenom in resnostjo. Če vam je užitek se ob tem zabavati, super 🙂

Ponudba pa še vedno velja drage dame.

sprostitev.zabava@gmail.com

Vaš Alex

če bi bil to, kar nisi, se ne bi rabil tukaj ponujat zjutraj, čez dan, zvečer.

Men se ob izrazu “drage dame” dvignejo kocine na rokah od gnusa….in v grlu postane grenko…
Bljak…

Men se ob izrazu “drage dame” dvignejo kocine na rokah od gnusa….in v grlu postane grenko…
Bljak…[/quote]

A si ob tem izrazu mogoče predstavljaš pohotnega, zanemarjenega starca, ki se slini po ženskah :)? Ponavadi taki uporabljajo to frazo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close