Moje drage
Drage,
Vam je v prostem času dolgčas? Ste osamljene? Si želite nežnosti, sprehoda, masažeali samo nekoga da Vas ceni in spoštuje, kot kraljico? Ali si mogoče samo želite nekoga, ki bi Vas bil pripravljen samo poslušati, se z Vami zabavati, iti na večerjo, druženje? Če je odgovor DA, sem Vam vedno na voljo.
Dovolite si razvajanje ker si ga zaslužite..
vse to bi rada ,pa ne upam,ker,mislim,da si moj zvesti mož[/quote]
A samo na zvestobo te je ujel? Dober je. :))
Koliko pa plačaš, če ti pridem za druženje kot ga opisuješ?[/quote]
Če pa on to dela itak samo za tebe. Kaj ti Mercator tudi plača, da pri njemu vzameš kruh? :))
Koliko pa plačaš, če ti pridem za druženje kot ga opisuješ?[/quote]
Če pa on to dela itak samo za tebe. Kaj ti Mercator tudi plača, da pri njemu vzameš kruh? :))[/quote]
To je pa za razmislit. Mercator brez mene in meni podobnih ne bi preživel. Torej je odvisen od nas kupcev. Torej avtor te teme ne bo preživel, če se ne bo nobena javila?
Vi se hecate, ampak kakemu takemu tipu celo uspe. Se spomnite oddaj na TV, ko je en tip pecal starejše, bogate ženske. Emilijo ali nekaj takega? Se takole cedil okrog njih in jih potem obral denarja.
Prav težko je verjeti, da mu je uspelo, ampak ene ženske so mu res nasedle. Tako, da bi tudi avtorju mogoče katera nasedla.
Če pa on to dela itak samo za tebe. Kaj ti Mercator tudi plača, da pri njemu vzameš kruh? :))[/quote]
To je pa za razmislit. Mercator brez mene in meni podobnih ne bi preživel. Torej je odvisen od nas kupcev. Torej avtor te teme ne bo preživel, če se ne bo nobena javila?[/quote]
Je odvisen. Vendar na nek način smo tudi mi od njega, tako da… 🙂
Vsak se ukvarja s tistim, kar zna najbolje. Mogoče niso najzapletenejše stvari, ampak so storjene z namenom in resnostjo. Če vam je užitek se ob tem zabavati, super 🙂
Ponudba pa še vedno velja drage dame.
Vaš Alex
Forum je zaprt za komentiranje.