Mojca Mavec: Bila bi vesela, če bi zanosila
Iz srca ji privoščim vse dobro, pa naj ostane taka pozitivka.
http://www.zurnal24.si/vip/mojca-mavec-bi-bila-vesela-ce-bi-zanosila-199047/clanek
Uf, če to pomeni, da je ne bo več videt en čas, kar naj zanosi.
Meni ta njena popotovanja po svetu in zdajšnje vodenje jutranje oddaje izgleda bolj kot uvajanje mlade pomočnice vzgojiteljice v ne čisto jasličnem, ampak vseeno v oddelku z zelo malimi otroki. Tako govori, kot da smo vsi bebavi ali kot da imamo vsi 2 leti.
Pred leti sem gledala njene oddaje, pa mi je bila ful kul….zdej, pa je postala tko zafnana, pa neki svoj stil govora kao ima, hoče bit nekaj extra, in ni mi več všeč. Preveč je postala samovšečna in samozadostna, in to jasno pokaže. Žal, preklopim, ko jo vidim, škoda da so jo strpali v Dobro jutro, ker itak že une Tratnikove ne morem gledat, ker je vsa zabuhla in zaspana, pa unga Roka za kterge še ne vem čist, katerega spola je, tako se napravlja, bljak.
Odvetnica od Mojce Mavec Vam sporočam, da je gospa bila obveščena o nedostojnem komuniciranju na tem kanalu. O nadalnih postopkih se bova posvetovali. Kloniranje, ki ga omenja zgornji avtor je v Švici legalen strokovni postopek. Mavčeva ima probleme s slovensko zakonodajo, ker še vedno niso spravili čez novi družinski zakonik. Tako ostaja možnost, da gospa Mavec zaprosi za švicarsko državljanstvo. Postopek za njegovo pridobitev je finančna neodvisnost, kar pa je glede na nezavidljivi finančni položaj gospe, težko in dolgotrajno, neizvedljivo. Obstaja možnost, da gospa zaprosi za državljanstvo St. Tome in Principe ali Kajmanski otoki.
Forum je zaprt za komentiranje.