Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mojca Mavec: Bila bi vesela, če bi zanosila

Mojca Mavec: Bila bi vesela, če bi zanosila

Iz srca ji privoščim vse dobro, pa naj ostane taka pozitivka.

http://www.zurnal24.si/vip/mojca-mavec-bi-bila-vesela-ce-bi-zanosila-199047/clanek

Uf jst ji tudi privoščim, mi je taka fajn punca.

Samo koliko pa je ona stara, po moje kaj veliko nima več za čakat,…

Meni ona tako na daleč ni všeč. Če se le da njeno afnanje preskočim. Ji pa želim vse dobro če si to želi.

O otrocih trenutno ne razmišlja, čeprav “bi bila seveda vesela, če bi se to zgodilo”.

Ne vem, če jaz prav razumem Mojco, je samo malo vljudno poleporečila o sončkih, ker so jo ravno vprašali, ali je noseča, dejansko pa seveda ne dela nič v tej smeri (ker je najbrž iskreno ne zanima).

Joj tut meni je taka afna. Pa na tv niti ni videt tako slabo kolikor se zna v živo zategovat. Kot da ima preklo v riti. Fina še pa še:)

In kaj pol, če je sončki ne zanimajo? Meni gre sicer njeno obnašanje tud na živce in je rajši ne gledam, ampak če ji ni do otrok, ji pač ni. Ima vso pravico se tako odločit.

Sem bila njen letnik na družboslovni. Meni je bila faca ta ženskica. Ne vem pa, kakšna je zdaj. Je pa stara 37 let, če se že sprašujemo o tem.

Rajši Mojca Mavec kot pa Nina Osenar :))

Pa zakva je tolk cajta čuvala svojo pičurino? A za princa?

In kdo misliš bi ti verjel, da si res rdeča strela?

Mojca se že par let intenzivno pripravlja na vlogo matere. Šušlja se, da je redna gostja neke švicarske klinike, ki se ukvarja z zanositvami.

Uf, če to pomeni, da je ne bo več videt en čas, kar naj zanosi.

Meni ta njena popotovanja po svetu in zdajšnje vodenje jutranje oddaje izgleda bolj kot uvajanje mlade pomočnice vzgojiteljice v ne čisto jasličnem, ampak vseeno v oddelku z zelo malimi otroki. Tako govori, kot da smo vsi bebavi ali kot da imamo vsi 2 leti.

Ne ve še, kako bi otroka skopirala….verjetno čaka legalizacijo kloniranja

:))))) Ta je pa prav grda! 😀 😀

Pred leti sem gledala njene oddaje, pa mi je bila ful kul….zdej, pa je postala tko zafnana, pa neki svoj stil govora kao ima, hoče bit nekaj extra, in ni mi več všeč. Preveč je postala samovšečna in samozadostna, in to jasno pokaže. Žal, preklopim, ko jo vidim, škoda da so jo strpali v Dobro jutro, ker itak že une Tratnikove ne morem gledat, ker je vsa zabuhla in zaspana, pa unga Roka za kterge še ne vem čist, katerega spola je, tako se napravlja, bljak.

Odvetnica od Mojce Mavec Vam sporočam, da je gospa bila obveščena o nedostojnem komuniciranju na tem kanalu. O nadalnih postopkih se bova posvetovali. Kloniranje, ki ga omenja zgornji avtor je v Švici legalen strokovni postopek. Mavčeva ima probleme s slovensko zakonodajo, ker še vedno niso spravili čez novi družinski zakonik. Tako ostaja možnost, da gospa Mavec zaprosi za švicarsko državljanstvo. Postopek za njegovo pridobitev je finančna neodvisnost, kar pa je glede na nezavidljivi finančni položaj gospe, težko in dolgotrajno, neizvedljivo. Obstaja možnost, da gospa zaprosi za državljanstvo St. Tome in Principe ali Kajmanski otoki.

Mojco Mavec spremljamo že od začetka in nam je najbolj všeč kar je žensk v medijih!!!

🙂

A to je tista, ki je prepisovala kolumne drugih avtorjev in jih podpisovala kot svoje?
Pa ima še kljub temu plačo za “novinarstvo” ali kako se že temu reče …

Ja, samo na nacionalki je to možno. Še vedno je protege, čeprav je zavestno kršila zakon o avtorskih pravicah.

Ko bi ji le kdo povedal, da bebavo spakovanje pred kamero res ni potrebno.
Naj pogleda čez planke, kako to počno na Travel Channelu popotniki Megan, Ian & Co.

To o njeni zanositvi, je njena stvar. To, kako vodi oddaje in da je vsepovsod na ekranu, je pa tud malo moja stvar.Mi gre na živce, ker skoz nekaj igra, šepeta, pa nas hoče pošmirat , kao ha, haha, sej sem tuki .. ma nismo vsi otroc,,no…

mavec je blef in laž…..

mojca mavec je brezvezna. fujjj!!!!!!!

večkrat videna v živo v družbi z neznano gospodično (zanimivo, da ne z moškim). prav nič zafnano ni delovala. skratka, v živo dosti boljša, predvsem naravnejša, kot na ekranu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close