Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mojca mavec

mojca mavec

Ko smo že pri evrosongu, kje pa je Andrej Hofer, ni on včasih vodil prenosa, pa tudi v Dobro jutro ga ni videti?

Tudi on ima pravico do počitka .

slovenceljka ni videla finala.

mojca mavec je tudi že javno povedala nekaj o slovencih in je dvignila prah…… ona sebe nikoli ne pogleda v ogledalo

Odgovor na objavo uporabnika
čisto OK komentira, 22.05.2021 ob 22:14

Dober vic, 22.05.2021 ob 22:04

Saj se hecaš! Lahko bi dali koga ki se vsaj malo spozna na glasbeno sceno.

Komentira vse drugo samo glasbe ne. Očitno ji grejo v nos pop pevke v srebrnih oblekah, pa tudi na  Srbkinje je očitno ljubusumna.

Čisto OK komentira. Če ni na tvojem IQ nivoju in ne razumeš niti sarkazma, ni naša težava.

Glede “srbkinj” pa: vse so bile očitno pri istem plastifikatorju – riti vse enako napumpane, žnable pa tudi- Kardašijan sindrom.  Pa jim nisem fouš nikakor. Pa še to mi razloži, kako je lahko tasrednja “srbkinja” pela trotonsko, medtem ko sta leva in desna ritali in stresali lasne podaljške po odru, brez mikrofona pred usti in odpirali usta, “kao “ustvarjava polifonijo 🙂  :)?  Playback so jim dovolili – oziroma plastnolayer petje, kar pa ni ravno petje v živo.

Bolje Mojco poslušati kako komentira, kot pa kakšno Mišo Molk ali pa Petra Poles.

Žalit pa znaš. Je to tvoja obramba?

Daj ti meni razloži nekaj: po tvoje je ok da voditeljica na nacionalni Tv pljuva po ženskah v srebrnih oblekah ali kirurško popravljenih puncah (mimogrede če si je šla popravit žbable kot se piše tu gor, potem tudi ona paše v to kategorijo)? Pa da nekako spregledamo to da naj bi komentirala glasbeno dogajanje, ona je se je pa spustila izključno na zunanji videz. Pa rečemo tudi da je govorila samo resnico. Ampak potem je zanimivo, da ni bilo nič slišat o moških v visokih petkah in ostalih gejevskih opravah. A tega pa ni videla? Ženska ima pač dvojna merila, očitno ji grejo eni bolj v nos kot drugi in to lahko brez problema razglaša po nacionalki. Somišljeniki ji pa ploskate in nestrpnost širite dalje.

Obožujem Mojco Mavec, je inteligentna in ima smisel za humor. Kar se tiče njenega komentarja o Srbkinjah, je na mestu. Res so grde. V bistvu spake!

Se jim prav vidi copy paste plastična obdelava. V nos ena izgleda kot modras, lape pa kot od konja. In tiste umetne poskakujoč proteze namesto jošk. Zavist? Lepo vas prosim …

Neprijavljena, 24.05.2021 ob 06:58

Žalit pa znaš. Je to tvoja obramba?

Daj ti meni razloži nekaj: po tvoje je ok da voditeljica na nacionalni Tv pljuva po ženskah v srebrnih oblekah ali kirurško popravljenih puncah (mimogrede če si je šla popravit žbable kot se piše tu gor, potem tudi ona paše v to kategorijo)? Pa da nekako spregledamo to da naj bi komentirala glasbeno dogajanje, ona je se je pa spustila izključno na zunanji videz. Pa rečemo tudi da je govorila samo resnico. Ampak potem je zanimivo, da ni bilo nič slišat o moških v visokih petkah in ostalih gejevskih opravah. A tega pa ni videla? Ženska ima pač dvojna merila, očitno ji grejo eni bolj v nos kot drugi in to lahko brez problema razglaša po nacionalki. Somišljeniki ji pa ploskate in nestrpnost širite dalje.

So ženske, ki so predelane okusno in so ženske, ki so predelane groteskno.

Slednjih je največ in ja, sekajo v oči in to ne v pozitivnem smislu.

bla bla bla, 23.05.2021 ob 20:56

Nehajte že s to Mavčevo, najboljša voditeljica je Špela Močnik. Svetlobna leta pred to afno!

tista, ki je okrog pasu in stegen čisto poooočasi okrogla?

a to je, 24.05.2021 ob 16:04

tista, ki je okrog pasu in stegen čisto poooočasi okrogla?

Zakaj jo je potrebno žaliti? Če je močnejše postave, še ne pomeni, da je slaba voditeljica. In ne zasluži si primitivnih komentarjev.

No, Mojca se je tudi dala popravit, tako da je vsak njen komentar na to temo neumesten!

Zal nima face, ki bi se jo dalo tako popravit, da bi bila lepa in jo ocitno to zuli!

Meni osebno je ta zensk od nekdaj antipaticna, sploh ne vem, kaj dela na televiziji ze kakih 30 let! Ampak na njej, v njenem nastopu in vodenju ni prav nic vsecnega!

Neučakana, 22.05.2021 ob 22:20

Meni je čisto OK.  Čeprav so me hoferizmi nasmejali, tega pri Mojci  pač ni 🙂

Tudi pri Mojci so hoferiznmi, saj je znana plagiatorka.

Mojca je zakon.

Super voditeljica je.

Je vsaj teta Miša izvedela kaj si Mojca misli o njej 😉

Ni pomembna kraja, pri teh osebkih je pomembno od kod si in ona to je- od prave krvi.

Ne tiste, s katero se postavlja, temveč s tisto, s katero ji je bilo vse to omogočeno.

Ima še nebroj enako nastavljenih sester, od Novakove, ex min.za obrambo itn.

Sicer večina popravljene, so si pa zelo podobne v orig.nos in zgornji del hudih obrvi, močnih, izraženih.

Nič takega, otroke se že desetletja da dobiti na dopolnilne načine. Samo spermodajatelj mora biti pravi občinski bik.

Njihov je bil ex yugin ohoho…

Za te skrite pamze je vedno dobro vnaprej poskrbljeno.

Evrovizija že dooooolgo dolgo časa ni več skoncentrirana na glasbo, prav tako ne nova “glasba” z Youtuba, ki prejme največ ogledov. Glasbo se gleda po novem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close