Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek MOJAMALENSKOST

MOJAMALENSKOST

ne tega nisem vedel, pač nisem bral pravil prav tega foruma, ampak lahko bi npr. pobrisal samo moj meil, ne pa celega posta.
OK zdaj vem.
Dejstvo da Paco na drugih forumih (tudi na tem) žali ljudi je pa katastrofa
npr. (To da si podn, smo že vedeli! Poizkusi s čemerkoli drugim (novim)!)
žalostno res, da moderator take piše!

Se strinjam.

Žalostno, prav če si se tako odločil. Nič nimam proti, vendar v vsakem trenutku stojim za tem, če komu napišem da je bebec! Vendar vedno preberi zakaj sem komu kaj napisal.
O tistem podnu pa bova kakšno rekla, če si pripravljen pogovarjati z mano.
Brez groženj, nasilja in samo z odprtimi kartami!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Žalostno, prav če si se tako odločil. Nič nimam proti, vendar v vsakem trenutku stojim za tem, če komu napišem da je bebec! Vendar vedno preberi zakaj sem komu kaj napisal.
O tistem podnu pa bova kakšno rekla, če si pripravljen pogovarjati z mano.
Brez groženj, nasilja in samo z odprtimi kartami![/quote]Ej, če komu napišeš, da je bebec si že nasilen. 😉
Si spregledal svoje nasilje ali imaš zanj zgolj opravičilo skrito v rokavu?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Cilj opravičuje sredstva… tudi organi pregona imajo določene “pravice” ali pa si jih prikrojijo 🙂

Ej, če komu napišeš, da je bebec si že nasilen. 😉
Si spregledal svoje nasilje ali imaš zanj zgolj opravičilo skrito v rokavu?[/quote]
Nikoli se ne opravičujem za svoja dejanja. Toliko sem star, da sem za vse odgovoren sam. Če zamočim “pojem” tisto kar mi pripada. V rokavu imam samo roko.

Ej, če komu napišeš, da je bebec si že nasilen. 😉
Si spregledal svoje nasilje ali imaš zanj zgolj opravičilo skrito v rokavu?[/quote]
Nikoli se ne opravičujem za svoja dejanja. Toliko sem star, da sem za vse odgovoren sam. Če zamočim “pojem” tisto kar mi pripada. V rokavu imam samo roko.[/quote]Saj te nisem spraševal o tem koliko in za kaj si odgovoren in, če si al nisi. Pisal sem o tem, da nasilje rodi nasilje in če se ti nasilno izražaš….. kaj pričakuješ nazaj, da te bo nekdo božal? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Da bo tiho. 😉 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da bo tiho. 😉 :)[/quote]
Tole s tišino se ne bo izšlo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close