Moja zgodba, kako sem postal zinik
XstyleNa, 10.01.2025 ob 05:42
Kaj pa pričakujete,če si dobiti za pogledat tipi-topi žensko?Tipi-topi stane ane
Vam normalne ženske,ki znajo skuhat golaž pa sarmo pač ne zanimajo ane?
Ne, jaz glede izgleda ne kompliciram. Samo tolk fit mora bit da se lahko vzpne vsaj na kakega 2tisočaka. Sem čez 40 let tko da že vem kaj hočem.
NE bom pa jih posplošil kot ti. Tudi jaz nočem bit posplošen z nekimi tipi, ker vem kaj sem, kaj delam in vem da sem vredu človek, če bo katera to spoznala in hotela bit z mano, super, če ne, pa furam sam čist vredu 🙂
Imejte svojo zabavo ampak…
Ko sem bil mlad, sem bil tudi sam tipični servilnež, kot ste zdaj mi vi podobni. Ampak ko si mlad, razmišljaš drugače, razen videza itak nimaš ničesar, kot tudi tvoje vrstnice ne. Z leti sem sprevidel, da mogoče nisem naprogramiran za to, da bom celo življenje ob eni ženski in začel sem uživati življenje sam, obenem se pa izpopolnjevati, učiti, delati na sebi. A Nataše pozabit ne morem.
Samski cinik ?, 28.12.2024 ob 19:30
Ime ji je bilo Natatscha, lahko bo vedel da bodo težave, saj si je Slovanski š spremenila v germanski tsch. A zgodba je šla naprej, iz dneva v dan sem dajal več in več. Darila, pozornost, vlival sem 100 oktanski bencin, čeprav vsi vemo da je isto, samo dražje kot 95.
A nikoli ni bilo dovolj. To mi je skrhalo samozavest, a vztrajal sem v svojo necinični simp poti. Mislil sem da nalagam denar v banko, da en dan pridem in požanjem. Otrok, poroka, sanjal sem, ampak lahko bi vedel da je prelepo.
A zmotil sem se, ko sem prišel en dan domov, je rekla “izgubila sem čustva” “igrala sem orgazem” “lahko sva prijatelja” in takrat sem se zavedal, da denarja na banki ni, da je odšla z drugim moškim, da sem copata, in ostal sem sam. Drugim razočaranim moškim se vedno zgodi 1 slaba stvar, meni vse 3 najslabše hkrati. Takrat sem videl da je to usoda.
Z svojo erekcijo in praznim računom me je bolelo, ampak ubila me ni, če bi vsaj to, da bi bila dobra kriminalka. Ne, puatila me je kot invalida. Nič ni dolgo trajalo, padel mi je dokončno dol za damice in banka se lepo polni.
Nikoli več z fino gospodično, ki je pa samo administratorka v lokalni camping trgovini!
Nauk zgodbe: Ženskam ne smeš zaupat pin kode, še manj pooblastit.
Razen če imaš še skrivni račun.
Forum je zaprt za komentiranje.