Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moja zgodba, kako sem postal zinik

Moja zgodba, kako sem postal zinik

Ime ji je bilo Natatscha, lahko bo vedel da bodo težave, saj si je Slovanski š spremenila v germanski tsch. A zgodba je šla naprej, iz dneva v dan sem dajal več in več. Darila, pozornost, vlival sem 100 oktanski bencin, čeprav vsi vemo da je isto, samo dražje kot 95.

A nikoli ni bilo dovolj. To mi je skrhalo samozavest, a vztrajal sem v svojo necinični simp poti. Mislil sem da nalagam denar v banko, da en dan pridem in požanjem. Otrok, poroka, sanjal sem, ampak lahko bi vedel da je prelepo.

A zmotil sem se, ko sem prišel en dan domov, je rekla “izgubila sem čustva” “igrala sem orgazem” “lahko sva prijatelja” in takrat sem se zavedal, da denarja na banki ni, da je odšla z drugim moškim, da sem copata, in ostal sem sam. Drugim razočaranim moškim se vedno zgodi 1 slaba stvar, meni vse 3 najslabše hkrati. Takrat sem videl da je to usoda.

Z svojo erekcijo in praznim računom me je bolelo, ampak ubila me ni, če bi vsaj to, da bi bila dobra kriminalka. Ne, puatila me je kot invalida. Nič ni dolgo trajalo, padel mi je dokončno dol za damice in banka se lepo polni.

Nikoli več z fino gospodično, ki je pa samo administratorka v lokalni camping trgovini!

A ni mamice v bližini, da potolaži svoje cinično dete.

šmrk, šmrk

Ojoj, nekomu sem stopil na žulj.

Ok, drkađije, onanirajte dalje v tej greznici in si sposojajte nicke od drugih.

SC…je to resnicno zgodba tvoje ljubezni ali samo “kost” za glodanje in nabirka komentarjev?

Ce se je res zgodilo tebi kar pises, naj te potolazim, da nisi edini. Saj to najbrz ves, a lastna bolecina je vedno mocnejsa od  bolecine drugega.

Iz izkusenj vem, da ni vredno zaradi enega razocaranja posplosevati ravnanje na ves nasprotni spol. Dogaja se to zenskam in moskim. Taksne izkusnje nas lahko le okrepijo in nas naredijo samo boljsega cloveka. Seveda sele, ko prebolimo in v sebi zakrpamo rano zavrnitve. Koliko dolgo traja to prebolevanje, je odvisno samo od nas samih, koliko dolgo si dovolimo vrtinciti se v enih in istih mislih razocaranja in jeze. Prej ko sestopimo iz tega orkana, prej bomo zmozni ponovno ljubiti in verjamem, tudi bili ljubljeni.

Cinizem je vcasih koristen, a predvsem tisti na svoj racun. Cinicen biti do vseh, pa ne koristi ravno najbolje pri okrevanju strtega srca. Si pomislil, da morda zato ostajas samski, cinik?

Preberi za sabo in poglej iz tretjega zornega kota, kako se bere.  Javk na javk z javkom. Pričakovanja so bila tvoja, poteze tvoje, upi tvoji, sanje tvoji.. odgovornost je pa nekje drugje? Ne pri tebi je. Ti si odgovorn zase in če neb zaspano ril z glavo skozi zid, bi lah svojo energijo porazdelil bolj rodovitno. Ti in tvoje življenje, tvoja odgovornost.

Kaj bi raje, imel prazna jajca pa prazno banko, al polna jajca pa polno banko?

🙂 🙂 🙂

Pa nehi jokcat. Nisi zanimiv.

Piz.da folk, vi ste res glupi? Niti tega ne vidite, da si je nekdo izposodil moj nick, ker mu je pač to smešno. nekemu revežu sem stopil na žulj.

Osnovna šola, oddelek s prilagojenim programom? Očitno da.

Imejte se še dalje, brez cinika in njegovih domislic…z bedaki pač nimam kaj razpravljat…

Uživajte v tej greznici še dalje.

Ja, v redu in kaj je privedlo do tega, da ti ena ženska pobere ves denar, a to je zarad tega, ker si znal razmišljati samo z enim organom?

Odgovor na objavo uporabnika
samski cinik, 28.12.2024 ob 19:58

Piz.da folk, vi ste res glupi? Niti tega ne vidite, da si je nekdo izposodil moj nick, ker mu je pač to smešno. nekemu revežu sem stopil na žulj.

Osnovna šola, oddelek s prilagojenim programom? Očitno da.

Imejte se še dalje, brez cinika in njegovih domislic…z bedaki pač nimam kaj razpravljat…

Uživajte v tej greznici še dalje.

brez skrbi cinik, da nekateri vemo, ko kradejo imena, kot sedaj tvoje. moje so še največkrat.

Se mi je VEDNO zdelo, da je bila opasna ta tvoja bivša, Cinik. Zdaj vem vse.

Pri tebi avtor je problem ta, da si zelo butaste sorte. Pa naiven.

Jebi ga.

Saj vidimo, da ima avtor dodaten emo in kaj potem. Zgodbo lahko vseeno komentiramo.

Bil sem Kralj, imel sem jo na dlani. A vse je šlo! Sej kako pa bo v tem svetu! Potem pa slovnična nasilnost, germanizacija, naturalizacija, okupacija! Na koncu sem ugotovil da je imela samo prilagojen program OŠ. Prevaran! Izdan! Zavržen! Za nos potegnjen! Izpraznjen semena! Denarja! Vse to! Samo za eno administratorko, ki ne zna šteti do 5 v nemščini!

Jebem ti tvoj tsch Nataša. In to z mehkim.

Zelo žalostna zgodba. Ampak. Niso vsi ljudje enaki. Eni varajo, drugi so prevarani. Mislim da ga ni človeka ki ne bi razočaranja doživel. Se dobro da otrok nimata. Ampak treba se je pobrati in začeti znova.

Pijani Milan iz Rake, sej bo. Ni ti treba o drugih pisat. Piši o sebi.

ne zmorem, odkar vem da ženske igrajo dvojno igro. Vse je brezveze! Ne dvigne se več, tako sem preplašen!

Ne bom jaz pumpal ego administratorkam in prodajalkam na blagajni, ki nimajo nič za ponudit! Moji biseri! Moje delo! Nesla je drugemu moškemu moj trud, kar mi pripada! Razumeš?

kdorkoli ti je ukradel nick,domišlijo pa ma no…ne se sekirat preveč,še večkrt bo potem

Sc 2, najdi drugo N in uresniči, kar bi rad.

O mehkoba moja!

Bila je moja karleuŠA

O tegoba moja!

Vse razdal, vse prejeb-al!

A sad me neće moja NataSCHA.

Baba šla z trdim,

Meni nič, njemu jo prepustim,

Meni budžav lebac,

njej zlatan lanac!

Jas ponižan, ona kraljica!

Kje je moja pravica!

O tegobo mojo,

Nižje sad sam jas incela, lenobo!

Naj sliši me nebo,

kajti druge ljubimke več NE BO!

Samski cinik ?, 28.12.2024 ob 19:30

Ime ji je bilo Natatscha, lahko bo vedel da bodo težave, saj si je Slovanski š spremenila v germanski tsch. A zgodba je šla naprej, iz dneva v dan sem dajal več in več. Darila, pozornost, vlival sem 100 oktanski bencin, čeprav vsi vemo da je isto, samo dražje kot 95.

A nikoli ni bilo dovolj. To mi je skrhalo samozavest, a vztrajal sem v svojo necinični simp poti. Mislil sem da nalagam denar v banko, da en dan pridem in požanjem. Otrok, poroka, sanjal sem, ampak lahko bi vedel da je prelepo.

A zmotil sem se, ko sem prišel en dan domov, je rekla “izgubila sem čustva” “igrala sem orgazem” “lahko sva prijatelja” in takrat sem se zavedal, da denarja na banki ni, da je odšla z drugim moškim, da sem copata, in ostal sem sam. Drugim razočaranim moškim se vedno zgodi 1 slaba stvar, meni vse 3 najslabše hkrati. Takrat sem videl da je to usoda.

Z svojo erekcijo in praznim računom me je bolelo, ampak ubila me ni, če bi vsaj to, da bi bila dobra kriminalka. Ne, puatila me je kot invalida. Nič ni dolgo trajalo, padel mi je dokončno dol za damice in banka se lepo polni.

Nikoli več z fino gospodično, ki je pa samo administratorka v lokalni camping trgovini!

Slabič si. Nisi pri sebi še nič razčistil. Zakaj si našel tako. Zakaj si delal, kar si delal, pa čeprav zdaj še samega sebe sprašuješ WTF ti je bilo. Ker obstaja razlog. In ko ga predelaš, se lahko začneš pomikat naprej v lajfu.

Ne moreš zdaj vseh bab dajat v isti koš. Tud mi nočemo bit razvrščeni po nekih koših.

Ker po moji izkušnji z eno, bi lahko vse babe sam še hejtal. Pa ni tako. Vem da je nekje ena, s katero bova lahko imela res nekaj pristnega. Mogoče jo celo kdaj srečam 😀 😉

Vse so iste! Vse zanima samo SVOJ lasten interes.

Kar bodi incel in copata še naprej! Jaz sem sedaj na svojem.

Kaj pa pričakujete,če si dobiti za pogledat tipi-topi žensko?Tipi-topi stane ane

Vam normalne ženske,ki znajo skuhat golaž pa sarmo pač ne zanimajo ane?

XstyleNa, 10.01.2025 ob 05:42

Kaj pa pričakujete,če si dobiti za pogledat tipi-topi žensko?Tipi-topi stane ane

Vam normalne ženske,ki znajo skuhat golaž pa sarmo pač ne zanimajo ane?

Ma, daj daj, danes bi bile vse princeske in vse vam je težko. Znate samo jamrat o izgorelosti in kakšne žrtve ste. Potem se pa take cmere še nekaj spakujete, da ste “močne neodvisne ženske”.

Navlečete si eno smet domov, jo dobesedno podkupujete da “bi vas imela rada”, potem ugotovite da ji dol visi za vas. In potem celotno žensko populacijo krivite za to. Posplošite na vse. Ne rečete fak slabo sem izbral. Bom v naslednje boljše. Ne, bog ne daj odgovornosti za svoje odločitve sprejet in se iz njih kaj naučit. Ne. Druge krivit. Drugi krivi.

Velja za ženske isto.

Na podlagi enega človeka svoj gnev in razočaranje trosite na vse ostale, ki nimajo nič z njim in nič pri tem.

Hja, ene kastrirajo matere, druge pač žene.

Loleki ste vsi isti ?‍♀️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close