moja veza
Ta forum mi je zelo vsec, mene pa pesti ena kar huda tezava. Stara sem 26 let, zaposlena, hodim s tipom sesto leto. In kaj me muci, ja, muci me to, da seksava enkrat na 14 dni. Hmm, mogoce sem prezahtevna, in ko nacnem to temo, mi vedno zacne kako mu ocitam, itd..Pa ko se mu zelim priblizat mi rece, pa ne ze spet, pa kako je on utrujen, pa kako jaz samo zelim da me pofuka, dobesedno! Jaz pa si zelim samo pozornosti, dotikov,…ko pa mu malce zabrusim, pa mi s solzami v oceh govori kako rad me ima, pa da bo kar cel balkon skocu, pol pa bom ga mela na vesti. Sploh ne vem, kaj naj naredim, saj drugace je razumen, dosti je ze naredil zame. Naj vam povem cesa me je strah, strah me je, kaj ce bo vedno tako, strah me je poroke (ce bo kdaj), ker ne vem kako bo. Zdaj se trudim, ne silim vanj, ne bom kar tako rok dala stran, potrudila se bom, da resim vezo. Ampak ko ze pride do seksa, on hitro opravi, pa adijo, sreco imam, ce dozivim orgazem. Ma nesmiselno se mi pa zdi 30 letniku govort kako naj me zrajca v postelji, saj kdaj kaj pripomnim, ampak on ga samo vtakne, nic predigre, vse tako na hitro, jao. Verjetno sem jaz nesposobna, ampak res sem v hudi dilemi, ker ne vem kaksna prihodnost me caka…a mu je sploh kaj do mene, kako naj izvlečem iz njega?
Gre za to, da ga imam rada in on mene tudi, se vidi, ko sva objeta je kul, ampak na trenutke se mi zdi hladen. Ne bi rada ponovila napake, ko sem pustila prvega tipa zaradi prenagljene odlocitve. Kako naj vem, da ni pravi zame? Verjetno se bojim samote, po eni strani ga imam rada, ampak ne pocutim se ljubljena in obozevana, zenske saj veste kaj mislim…
Hahaa, jao svetilnik, verjemi na videz sem seksi, vroca, simpaticna, je pa res da sva dala ze dosti skoz, zelo ga moti moja mama, ki je nekak samo za svoje delo in se pac ne ureja tako zelo, in mi je ze priznal, kao da ne bom kdaj taka kot moja mama, ja, grdo ampak po eni strani ima prav, jaz sem drugace s kar dobro placo
Sončica razumem te, da se ne počutiš zaželjeno, oboževano… samo težko je človeka prisiliti v nežnost. Ponavadi moški s tem nimajo problemov, pač pa ženske, ker moški prevečkrat želijo. Tudi jaz mislim da ima drugo za te stvari ali pa potrebuje psihično pomoč. Pogovori se z njim ali pa začni iskati tisto pravo strastno..
Če te ima rad te bo poslušal in skušal narediti tako da boš ti zadovoljna. tudi pri nama se zgodi ,da včasih malo zaškriplje, ko mu jaz potarnam da je žem inilo 10 dni pa nisa s**** – mi reče joj tale vikend pa mora biti najin. Vedno pa me dosti stiska in carta, ampak vseeno si včasih želiš le sex. Seveda je pri nama drugače ker imava majhno pučnko, tako da takrat ko bi najraje žal ne moreš, ko pa imaš čas pa ti rpeprosto ni več.
Pri vama pa mi res ni jasno zakaj tako majhno zanimanje za sex z njegove strani – po moje te niam dovolj rad. Če bi te imel bi si želel sexat vsaj 2x na teden. Ne bodi polovičarska povej mu kaj te moti in reči, da ne doživiš orgazma ker ni nobene predigre … in reci, da raje nimaš sexa kot da je vse na hitro – kot da se te je rešil zopet za 14 dni.
Ja če sta skupaj 6 let, kako pa je bilo na začetku veze? Če je bilo prej ok sedaj pa ni potem tu nekaj ne štima. Žal mislim ,da bolje da partnerja zamenjaš sedaj ko si še brez otrok kot potem.
Skratka poskusi vse – potem pa če ne bo boljše ni drugega izhoda kot da ga pustiš.
Ojla!!
Ne vrzi puške v koruzo!! Vajina zveza je vredna tega, da še storiš kaj na tem, da bi bila dobra in ti v njej zadovoljna. Svetujem ti, da se malo poglobiš v knjige, ki govorijo o seksu in dogajanjih v spalnici. Predlagam ti, da prebereš kakšno dobro knjigo:
Moški in ženske v spalnici (avtor Gray) – v tej boš izvedela, kaj naj ženska stori, ko ima premalo seksa, da moški ne bo užaljen, ona pa bo zadovoljena.
Orgazem brez meja (avtorja se ne spomnim)
Pa še ena je menda dobra: Dejva se dol (tudi ne vem avtorja).
Veliko veselja pri odkrivanju novosti ti želim!!!
On te ima očitno bolj za dobro prijateljico s katero se dobro razume.Najbrž se je tudi njegov odnos do tebe ohladil in ne čuti več tako močne spolne privlačnosti do tebe.Delno pa izsiljuje tvojo naklonjenost in ljubezen s solzami in propombami,da bo”čez balkon skočil”.Pogovorita se odkrito in razmisli kako naprej.
Te razumem. Jaz sem z mojim že 14 let (uf!) in sva dala že kar nekaj “situacij” skozi. Dejstvo je, da v zvezi nastopi kriza cca vsakih 7 let. Najhujša je definitvno taprva. Takrat se konča zaljubljenost in gorečnost v zvezi, odprejo se oči in tarožnata roleta pade dol… Kar naenkrat vidiš partnerja v drugačni luči. In v tej krizi bosta spoznala ali se ljubita. Med zaljubljenostjo in ljubeznijo je ogromna razlika. Zavedaj se tega, da je najlažje končati zvezo, veliko težje pa jo je obdržati. In s tem, ko se trudiš zvezo obdržati, se učiš sprejemati kompromise, sprejemati partnerja takega kot je in ne takega kot želiš, da bi bil, naučiš se v čem je bistvo zveze oz. partnerstva in posredno z vsem tem duhovno zoriš in se bogatiš. Sex je zelo pomembna stvar, jasno. Zakaj njemu ni do tega? Mogoče se sooča s to krizo, mogoče…… lahko je miljon vzrokov. Pelji ga nekam na večerjo in se ob kozarcu vina pogovorita o vsem, kar vaju muči. Oborožiti se moraš z veliko mero potrpežljivosti in odločnosti, da stvari prideš do dna. Če se imata rada, imata že dobro osnovo za dolgoletno zvezo. Tega ne gre kar tako zavreči. Za življenje s partnerjem je treba pokazati kar nekaj zrelosti, kajti vedno bo prihajalo do situacij, ki so konfliktne in zato je VEDNO kakšen razlog, da ga pustiš…
In še to – ne moreš vedet ali ja pravi zate ali ne, če ne probaš! Tudi, če je pravi zate sedaj, ni zagotovila, da se ne bo z leti spremenil! Vsi se sčasoma spreminajmo, zorimo, gremo v drugačno službo, pa nas že to nekoliko spremeni, ipd. Da ne govorimo o tem, koliko te spremenijo otroci… Pravi zate je, če te ima rad kljub temu, da se ne ujemata v vsem, da se ne strinjata v vsem in če se zaveda zakaj je s tabo. Nobena stvar v življenju nam ni zagotovljena. In za vsako se je treba potrudit. Tudi strast se bo še vrnila v vajino zvezo! Mogoče je že predolgo enako v vajini zvezi? Mogoče pa je čas, da naredita korak naprej in si postavita nove cilje, ki vaju bodo združevali. Malo premisli. Žal je tako, da se globlji problemi ponavadi kažejo v intimnosti.
Jaz imam podobne probleme s svojo partnerko, pa tud ne vem, kaj naj nardim. Ampak da si ženska tako malo želi, še razumem, da si moški, ki so bolj mahnjeni na sex, pa ne. Ker se mi to dogaja iščem kako avanturo, vendar to je tudi bolj tako-tako, ker je bolj malo resnih, ki bi znale biti diskretne. Ne vem kaj bo ampak če še nisi poročena, bi ti svetoval da greš stran od njega ker celo življenje to trpet je grozno. To da bo skoču čez balkon je lahko samo izsiljevanje….
Bodi pogumna in mu povej kaj si želiš. Lahko da samo nima izkušenj in da ga moraš ti naučiti kako se dobro sexa….
Mah ne vem, kriza je….pa bo že. Lahko je nekaj pametovati, težko pa je sprejeti, da je kdo različen kar se potreb po sexu tiče….
LP
prijeten@hotmail.com
Hec je v tem, da vcasih pa me tako preseneti, ampak v postelji traja najvec 10 min, sploh mu ni to neznosti, nekak okoren je, ampak saj drgac ni napacen, je pa res da je bolj resen, pa se programer, tako da vecino casa prezivi za kompjuterjem, to mu je svet, problem je ker je zdaj eno krizo v sluzbi mel…pa sluzbo menjal in skoz mi trdil kako zmatran je. Aja, jaz ko pa delam vcasih tud 8 ur s froci pa sem ful spocita. Zelim si akcije, obcutek da si me nekdo res zeli. Ampak nocem zdaj zarad seksa eno vezo razdret. A je seks tolk pomemben ???
Hm, kaj pa na začetku? Če je bil tak tudi na začetku in, če malo bereš tale forum, imajo potem vsi kasneje še kako hude probleme! Sploh, če dobita otroke in med vama ne ostane nič drugega kot samo otroci… Če je bil na začetku tak, potem počasi začni razmišljati o prekinitvi veze. Bolje za oba! Če pa je kasneje postal tak, potem je treba ugotoviti ZARADI ČESA je postal tak. Načelom, če je dovolj fleksibilen s spremembo ne bo imel težav.
Ma na zacetku, se mi zdi da ko se se nisva tako poznala, sem bila delezna celo oralnih uzitkov, nekak se noče odpret. Mislim da me ima rad, je pa zadnjic izjavil, ko sem rekla da zelim da malo bolj”pleza” po meni, da midva nisva vec neka zaljubljenca, ampak da sva resen par. Je pa res, da je pri seksu bil vedno bolj okoren…
Forum je zaprt za komentiranje.