Najdi forum

moja omrežna mesta

Ne ni mi uspelo. Tisto sploh noče odprti. Jaz sem zdaj kupil crossover kabel in sem vse nastavil kot ste rekli ampak vseeno ni nič.

V prvem odgovoru ti je ‘en pameten da se kar kadi’ zapisal med drugim tudi tole:

>Drugače pa moraš vzpostaviti “domače omrežje” – verjetno imaš winXP in tam te lepo čarovnik vodi do konca. če se ne motim je v nadzorni plošči pod jezičkom “omrežja” tudi en direkten klik do tega…

O hvala maXi, da tako nevsiljivo poiščeš krivca v meni, se bom potrudil in poizkusil enkrat tud sam seb kaj zakvačkat s kakim čarovnikom – do zdaj mi namreč še ni kaj velik uspelo 😉 In seveda… lepe sanje.. 🙂

Klemenxx:
“No še tale odgovor počakam, potem pa vse skupaj zaklenem..”

Kako to misliš “vse skupaj”?

Da ne boš pomotoma tele niti zaklenil:)))

lp

Hehe, nisem nikjer napisal, da si TI krivec, ampak da se je tipo verjetno sam kaj zakvačkal, ko je brskal po nastavitvah za omrežje, o čemer se mu očitno ne sanja kaj dosti.
Lahko pa prevzamem vso odgovornost za nerešen problemček, evo:
– preklicujem vse napotke, ki sem jih zgoraj dajal, saj na ta način NI možno vzpostaviti skupne rabe datotek.

Motiti se je človeško.

:))) ok… sem potolažen, pa bom sedaj z mal manj slabe vesti še naprej umirjeno spal kot pametn, pd katerga se kr kadi ;))

Kaj sedaj – si že uredil – ti dela, ali ne ???

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Jaz, zdaj sem naredil in prenesel vse datoteke iz drugega računalnika. Zdaj pa če hočeš klemenxx lahko zakleneš temo.

Saj jo mogoče sploh nebo zaklenil.
Kritičnih 24 ur je že minilo:)))

lp

mogoče pa le še vztrajno čaka in upa, da se bo kdo spomnil napisat kak “hvala”, morda celo opisat, kje je bil problem ( da bi še kdo drug se kaj naučil iz tega).. 😉

🙂

Hvala tistim ki ste pomagali naredit omrežno povezavo. Pa še kdaj. 😀

You’re welcome! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close