Moja matka mi je uzela telefon. Kaj nej nardim?
Briga me kaj ti verjameš. Verjetno tudi verjameš v boga. Kar je iluzorno…in smešno.
[/quote]
izdaja te tvoj modus operandi… zdaj pa brž nazaj na greznico adminu težit naj te spet odblokira da bo tu mir….
Posral se ti bom na glavo.
[/quote]
zelo zrelo, zdaj se pa najprej nauči leteti da boš mogoče lahko uresničil napisano….
Večji penis imam kot ti. Dejstvo.
[/quote]
ni čudno da so ti mati zaplenili telefon…
tvoj penis me pa niti malo ne zanima, za lulat je verjetno dober….
dej šola je za zgube. Naredu sm osnovno ker je to treba po zakonu kar je glupo. Zdej sm pa itak doma in igram igrice da bom postal naslednji ninja ki streama Fortnite. Igram 20 ur na dan. Treba je trenirat če hočeš bit tak k ninja. Bom kupu opremo kmal začeu streamat in to bo moja služba. Vsi k greste naprej študirat ste taki kreteni. Res ste zasrali in ste neumni.
[/quote]
Itak. Saj ti drugega ne preostane kot igrat igrice. To zna vsak otrok.
Hej,
1. si mlajši od 18 let in telefon ni tvoja pravica tako da nimaš podlage za tožbo samo mami se boš zameril. Pomagaj ji pri opravilih pa bo! pa naredi ji čaj (navodila so na etiketi) uči se od nje. V OŠ se verjetno nisi kaj potrudil z ocenami? Vpiši se nekam za kar imaš dovolj točk ali pa si najdi neko delo. Poveži se z mamo imaš 3 leta časa ker pri 18 letih te lahko vrže ven iz stanovanja. Še je čas da saj delno rešiš stvari.
Forum je zaprt za komentiranje.