Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moja matka mi je uzela telefon. Kaj nej nardim?

Moja matka mi je uzela telefon. Kaj nej nardim?

Str sm 15 let. Fotr mi je kupu iphone x in zato ker nism pospravu stanovanja mi ga je matka uzela. A mam pravno podlago za tožbo? Smrtno resno mislm folk. Naredu bom go fund me račun kjer vsi lahk donirate za sodne stroške in odvetnike. Bom hvaležen. Bo že vidla ona kaj je nardila s tem ko mi je uzela telefon. Plačala bo. Vsak cent bom iztožu od nje. Zgubila bo hišo, prjatlje mene in čisto vse. Končana je.

Upam, da te tudi izseli. Takšnega gnoja ni za gojit doma.

Ej čaki mal zdej si šeu pa predaleč. Bom še tebe tožu. Kdo si ti? Zdej mi bo pa vsak kreten govoru da sm gnoj. Dej pofuki se.

Lahko ti jest pomagam z laserjem pa tudi s setelitom. Jaz imam tak laser da samo posvetim in človeški um dela po mojem nareku. Jaz sem enkrat že enega prijatelja začaral v ribo in je bil riba je plaval v soči. In lahko če hočeš ti pomagam da bi satelit jaz obrnil proti tebi, pa da bi potem telefon sam prišel k tebi po telepatiji bi ti jaz ga poslal po laserju če hočeš.
Samo zdaj mi je setelit ob pol dveh padel v eno mlako in ne morem tega setelita zdaj ven potegnit ampak sem že naročil iz mojega planeta ene pomagače da ga potegnemo ven in potem samo na hitro še žarnice popravimo in mislim jaz da bi potem to skoraj moglo delat. Če hočeš lahko no. Nič ne vsiljujem ampak laser bi lahko iz planeta ki ima stacionarni satelit potegnili do tebe

Ej čaki mal zdej si šeu pa predaleč. Bom še tebe tožu. Kdo si ti? Zdej mi bo pa vsak ****** govoru da sm gnoj. Dej pofuki se.
[/quote]

Pri vzgoji je šlo vse narobe. Kaj bo še s tabo.

Pospravi sobo, pa še matki kavico skuhaj.

Pospravi sobo, pa še matki kavico skuhaj.

Lahko ti jest pomagam z laserjem pa tudi s setelitom. Jaz imam tak laser da samo posvetim in človeški um dela po mojem nareku. Jaz sem enkrat že enega prijatelja začaral v ribo in je bil riba je plaval v soči. In lahko če hočeš ti pomagam da bi satelit jaz obrnil proti tebi, pa da bi potem telefon sam prišel k tebi po telepatiji bi ti jaz ga poslal po laserju če hočeš.
Samo zdaj mi je setelit ob pol dveh padel v eno mlako in ne morem tega setelita zdaj ven potegnit ampak sem že naročil iz mojega planeta ene pomagače da ga potegnemo ven in potem samo na hitro še žarnice popravimo in mislim jaz da bi potem to skoraj moglo delat. Če hočeš lahko no. Nič ne vsiljujem ampak laser bi lahko iz planeta ki ima stacionarni satelit potegnili do tebe
[/quote]

Rabte pomoč. nč nism razumu.

Pri vzgoji je šlo vse narobe. Kaj bo še s tabo.
[/quote]

Bogt bom biu enkrat. In bom kupu tebe pa tvojo družino. Sam pazi. To bo zlo kmal. Ti si itak pomoje gej. Tko da si nepomemben.

LOL ta krava si lahk sama skuha kavo. Zdej bom pa jst njo stregu ja. Pa kaj še. Ona mora men vse narest. Dolžna je. Hotla je met sina zdej ga pa ma. Itak pa ne znam skuhat kave. Tko da tud če bi hotu ne bi mogu.

Rabte pomoč. nč nism razumu.
[/quote]

Jaz bi tipreko satelita in laserja dobil nazaj telefon. Vsi telefoni imajo vgrajen čip WXG941c8, to je da ga jaz lahko z laserjem telepatsko pripeljem do tebe in ona sploh to ne bo vedela ker bo fizično pri njej pri tebi pa telepatsko in ona bo fizično opravljala z njim ti pa vse funkcije telepatsko k ti bom jaz poslal tudi dalinca k boš lahko IMR/33 odpru!

Jaz bi tipreko satelita in laserja dobil nazaj telefon. Vsi telefoni imajo vgrajen čip WXG941c8, to je da ga jaz lahko z laserjem telepatsko pripeljem do tebe in ona sploh to ne bo vedela ker bo fizično pri njej pri tebi pa telepatsko in ona bo fizično opravljala z njim ti pa vse funkcije telepatsko k ti bom jaz poslal tudi dalinca k boš lahko IMR/33 odpru!
[/quote]

Aha. Še vedno nč ne štekam.

[/quote]

Ja a bi hotu da ti pomagam? A hočeš telefon nazaj. Telepatsko boš vse lahko z njim delal in vse opravljal z njim. Vse. Praktično z laserjem to jest lahko zrihtam. Preko setelita če hočeš. Samo mi moraš povedat, da jaz začnem frekvence rihtat, ker moji mi včasih tudi po pol ure ne pustijo v UTB sistem in potem se čaka in se setelit lahko ustavi v medmrežnem sistemu galaktike.
Reci če hočeš telefon, da mi začnemo takojdelat!

😂
Če ti je fotr kupu telefon, naj ti pa še fond napolni.
Bogi fotr, spet bo suša ponoč 😄

Ja a bi hotu da ti pomagam? A hočeš telefon nazaj. Telepatsko boš vse lahko z njim delal in vse opravljal z njim. Vse. Praktično z laserjem to jest lahko zrihtam. Preko setelita če hočeš. Samo mi moraš povedat, da jaz začnem frekvence rihtat, ker moji mi včasih tudi po pol ure ne pustijo v UTB sistem in potem se čaka in se setelit lahko ustavi v medmrežnem sistemu galaktike.
Reci če hočeš telefon, da mi začnemo takojdelat!
[/quote]

Okej. Prav. I’m in.

Okej. Prav. I’m in.
[/quote]

Potem bom pa jaz kr frekvence naštimal. Nekje do 15 ure so iz mi prijatelji iz oddaljenega galaktičnega pejkerja sporočili, bi moralo biti to pri tebi v korsu.
Jaz zdaj ravno še eno žarnico menjam na setelitu in mogoče bo se za pet minut zavleklo sej imaš čas počakat a ne?

Poznam enega dobrega odvetnika. Lahko ti pomagam. Ampak ne išči pomoči tu. Tukaj so itak sami komunisti. Srečno poba.

[/quote]

Itak da ne, manjka ti nekaj izjemno pomembnega za razumevanje, to pa so možgani. Veš to je tista čudno zavozlana in skrvinčena, na pogled bljaki zadeva, ki je v učbeniku biologije narisana v človekovi glavi. …..če si že kdaj videl učbenik…..

Potem bom pa jaz kr frekvence naštimal. Nekje do 15 ure so iz mi prijatelji iz oddaljenega galaktičnega pejkerja sporočili, bi moralo biti to pri tebi v korsu.
Jaz zdaj ravno še eno žarnico menjam na setelitu in mogoče bo se za pet minut zavleklo sej imaš čas počakat a ne?
[/quote]

Ne jaz imam telefon. Ampak vaša ideja se mi zdi zelo zanimiva. Jaz sem fanatik na tehnologijo.

Itak da ne, manjka ti nekaj izjemno pomembnega za razumevanje, to pa so možgani. Veš to je tista čudno zavozlana in skrvinčena, na pogled bljaki zadeva, ki je v učbeniku biologije narisana v človekovi glavi. …..če si že kdaj videl učbenik…..
[/quote]

dej šola je za zgube. Naredu sm osnovno ker je to treba po zakonu kar je glupo. Zdej sm pa itak doma in igram igrice da bom postal naslednji ninja ki streama Fortnite. Igram 20 ur na dan. Treba je trenirat če hočeš bit tak k ninja. Bom kupu opremo kmal začeu streamat in to bo moja služba. Vsi k greste naprej študirat ste taki kreteni. Res ste zasrali in ste neumni.

Tastare tožit ker so vzgojili razvajenega pamža.

hrastić, pojdi nazaj na tisto tvojo greznico, pa ti bo matka vrnila telefon, pa še snorkija pelji s sabo….

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Nisem razvajen. Samo lastim si kaj mi pripada.

Kaj imam pa jaz tukaj veze? Eni ste res obsedeni z mano….

Kaj imam pa jaz tukaj veze? Eni ste res obsedeni z mano….
[/quote]

sam veš… drugače niti ne bi tako hitro zinil, v naključja pa ne verjamem.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close