moja ljubica mi teži – kam jo peljat na samo
Peri184, 09.12.2021 ob 14:29
začela je težit po 6 mesecih da bi rada da jo kdaj kam peljem da ima dovolj dobivanja za sexs samo
kam jo peljat na samo da bo imela občutek da sem jo peljal VEN, na večerjo nekam kjer ni ljudi ker nočem da me gdo vidi pod slučaj?
sva iz mb
Kurbam se plača, dej ji 100e na roko pa je.
Zgrozim se ob misli koliko nespoštovanja do sebe ima ta gospodična. Da moreš nekoga ki mu 6 mesecev daješ na razpolago svoje telo in se skrivati pred drugimi prosit za pozornost ??! Mah zato sem samska. Ne verjamem, da obstajajo moški, ki so lahko zvesti. Mi je moj bivši po 5 letih vsega možnega sranja dal darilo. Klamidijo,ki jo je staknil pitaj boga kje. Jaz sem ga pa prosila za seks. Mlada, lepa vsak bi mi v hlačke skočil pa sem še šparala za idiota in mu bila zvesta. Vsi ki varate naredte uslugo vašim čistilkam in kuharcam pa jim dajte možnost na novo zaživijo ne pa da životarijo za kretene. !
glede na to, da si časovno omejen, kakšne velike izbire nimaš, najbolje res da jo pelješ v mcdonalds, ona naj te počaka v avtu (drive in odsvetujem, zaradi tega ker je lahko nekdo pred ali za tabo ki bo prepoznal tvoj avto pa te lahko kliče itd., samo sranje si lahko narediš), ti greš iskat, potem se pa zapelješ nekam na obrobje s kakšnim razgledom pa špilaj romantiko. potem pa itak hopa cupa v avtu enega kratkega, pa bo zadovoljna ona in ti. pelji jo tako vsaj 1x na teden, da bo kao imela tist občutek da jo samo ne natepavaš, pa kaj lepega ji povej, zlaži se da jo maš rad pa kak je lepa in take stvari, da je najboljša v seksu tralalala
Na tem forumu ne boš našel iskrenega nasveta. Ljudje komaj čakajo, da lahko sodijo drugim, da odmislijo lastne težave. Sami pa počnejo vse živo.
Popoldanski počitek za seks nudijo recimo Hotel Emonec v Ljubljani, Motel Medno (v smeri Medvod), Terme Snovik… Lahko zakupita tudi kak prostor s savno in jaccuzzijem, ponujajo večinoma za 2 uri ali več. Tega je na kuponih veliko. Ljubljana je v tem času lepa, a je polno ljudi in ponavadi se zgodi, da ravno ko najmanj pričakuješ, nekoga srečaš. Lahko gresta tudi v Olimije čez teden, sploh kak ponedeljek, ko je dopoldan zelo malo ljudi v Orhideliji in si skoraj sam. Prespita recimo v hotelu Amon, ki je meni zelo všeč..
tvoja ljubica si od tebe zasluži slišat, da jo imaš samo za seks
Ženske pač hočete slišati nakladanje (izjave večne ljubezni, romantika, nestvarni komplimenti itd.), da ste za seks. Zato moški z vami ne moremo biti iskreni, ker drugače pa ne bi bilo seksa. Same ste si krive za to. Mi se samo prilagajamo.
Da moreš nekoga ki mu 6 mesecev daješ na razpolago svoje telo…
V seksu moški ravno tako daje ženski svoje telo kot daje ženska moškemu svojega. Tako smo pač biološko narejeni, eden za drugega. Da seksamo. In zakaj bi moral biti moški ženski bolj hvaležen za seks kot obratno?
Marsikatera samska ženska bi morala biti kakšnemu poročenemu moškemu hvaležna za seks “po strani”, ker sicer ne bi dobila čisto nič in bi se ji takorekoč posušili jajčniki.
Campari bianco, 13.12.2021 ob 10:46
tvoja ljubica si od tebe zasluži slišat, da jo imaš samo za seks
Ženske pač hočete slišati nakladanje (izjave večne ljubezni, romantika, nestvarni komplimenti itd.), da ste za seks. Zato moški z vami ne moremo biti iskreni, ker drugače pa ne bi bilo seksa. Same ste si krive za to. Mi se samo prilagajamo.
Ali zelis povedati, da je tvoj karakteri taka nula, da niti kancek ljubezni ne premores? Se vedno lazes ko imas nekoga rad? Zenske zelijo slisati samo resnico, naj bo taka, kod je. s tem razlogom, da nismo v vec letnih zvezah s takimi homo erectusi. Veckrat sem ze slisala ja pa to so moski nagoni. Pa halo nismo vec 10.000 p.k. let nazaj ko so se mogli vsi Povprek rasit za cloveski obstoj. Te nagone lahko date vstran, je dovolj ljudi na tem planetu. Glede nagonov pa ste Eni kar precej zaostali. Sodobenemu cloveku vec ni to potrebno. #razmislajte z zgornjo glavo, ker spodnja nima pojma 😉
Homo erectus, 13.12.2021 ob 13:11
Ali zelis povedati, da je tvoj karakteri taka nula, da niti kancek ljubezni ne premores? Se vedno lazes ko imas nekoga rad? Zenske zelijo slisati samo resnico, naj bo taka, kod je. s tem razlogom, da nismo v vec letnih zvezah s takimi homo erectusi. Veckrat sem ze slisala ja pa to so moski nagoni. Pa halo nismo vec 10.000 p.k. let nazaj ko so se mogli vsi Povprek rasit za cloveski obstoj. Te nagone lahko date vstran, je dovolj ljudi na tem planetu. Glede nagonov pa ste Eni kar precej zaostali. Sodobenemu cloveku vec ni to potrebno. #razmislajte z zgornjo glavo, ker spodnja nima pojma 😉
Potem mores bit zelo srecen, ko ga tvoja Zena potegne tvojemu prijatlu? Al pa ko ti prijatelj hcerko nazge? Saj to je vse naravno, pa se jajcniki bodo jima celi..
Campari bianco, 13.12.2021 ob 10:52
Da moreš nekoga ki mu 6 mesecev daješ na razpolago svoje telo…
V seksu moški ravno tako daje ženski svoje telo kot daje ženska moškemu svojega. Tako smo pač biološko narejeni, eden za drugega. Da seksamo. In zakaj bi moral biti moški ženski bolj hvaležen za seks kot obratno?
Marsikatera samska ženska bi morala biti kakšnemu poročenemu moškemu hvaležna za seks “po strani”, ker sicer ne bi dobila čisto nič in bi se ji takorekoč posušili jajčniki.
Pomota tebe sem zelel citirat
jaz mojo redno vodim v medno, najemem sobo z đakuziem pa je srečna, pa tudi diskretno je ker tudi če koga srečaš se itak ve zakaj si tam hehe in smo vsi tiho ko riti
bliža se Božič kupi ji zato nekaj lahko nekaj poceni v DROGERIE MARKT nek nakit in parfum pa prideš poceni za 40 evrov čez, njej se bo pa ful zdelo kako si se potrudil
luka44, 13.12.2021 ob 14:36
jaz mojo redno vodim v medno, najemem sobo z đakuziem pa je srečna, pa tudi diskretno je ker tudi če koga srečaš se itak ve zakaj si tam hehe in smo vsi tiho ko riti
bliža se Božič kupi ji zato nekaj lahko nekaj poceni v DROGERIE MARKT nek nakit in parfum pa prideš poceni za 40 evrov čez, njej se bo pa ful zdelo kako si se potrudil
A Medno še laufa 🙂 Tja smo hodili še v časih, ko smo se skoraj srečevali z mamuti, če ne dinozavri. Je bilo pa res diskretno, saj si tam srečal le tiste, ki so bili tam z enakimi nameni.
Forum je zaprt za komentiranje.