moja ljubica mi teži – kam jo peljat na samo
jadnik.
a do zdaj je nisi nikamor peljal, zdaj pa bi ona šla ven s tabo? zbudi se, LJUBIC SE NE VLAČI PO VEČERJAH, ljubico si pelji v motel in ji tam naroči neko hrano v sobo.
moja je tudi začela čez nekaj časa težit da bi rada da jo kam peljem, da sva skupaj nekje in me hotela kuševat pred blokom, sem jo ostro prijel in čez en mesec je bila že druga aktualna ki razume pravila.
matej425, 10.12.2021 ob 16:21
jadnik.
a do zdaj je nisi nikamor peljal, zdaj pa bi ona šla ven s tabo? zbudi se, LJUBIC SE NE VLAČI PO VEČERJAH, ljubico si pelji v motel in ji tam naroči neko hrano v sobo.
moja je tudi začela čez nekaj časa težit da bi rada da jo kam peljem, da sva skupaj nekje in me hotela kuševat pred blokom, sem jo ostro prijel in čez en mesec je bila že druga aktualna ki razume pravila.
Nas lahko razsvetliš, kakšna so pravila za kurbanje, Matej?
Ona19588, 10.12.2021 ob 17:29
Enostavno zamenjaš ljubico, ko začne težiti? če bi jo imel rad nebi bila ljubica?
Verjetno ima obe rad, tako ženo kot ljubico. Pač vsako na svoj način in vsaka ima svoje mesto. Pa tudi za kakšno tretjo je še prostor. Ženske ste preveč egoistične, da bi to lahko razumele.
Low budget, 09.12.2021 ob 14:38
Očitno nisi pri perju. Ko nam servirajo podatke o številnih praznih stanovanjih, jih je ful takih, ki so si jih kupili malo bolj naloudani, da ljubice tja vozijo.
Drugače pa pelji jo v Budimpešto. Veliko mesto, da se skriješ, lahko jo pelješ tudi po trgovinah in pa lučke gledat. Ful je lepo, ni predrago in relativno malo Slovencev.
Ja kaj bo pa zeni reku?!
Forum je zaprt za komentiranje.