Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moja ljubica mi teži – kam jo peljat na samo

moja ljubica mi teži – kam jo peljat na samo

Taščo vpras če ti da ključe od vikenda 😉

Torej jo pelji izven MB.

Obala je zakon ?

upam da te tvoja cim prej dobi, ker zarad takih smo tipi na slabem glasu… drugace pa slab kurbir si ce neves kam lubico pelat po 6 mesecih?

Fant ima resen problem in predvsem je premalo pripravljen “investirat”.
Take ljubimce prej ali slej steramo. Nič ni samoumevno ?

jadnik.

a do zdaj je nisi nikamor peljal, zdaj pa bi ona šla ven s tabo? zbudi se, LJUBIC SE NE VLAČI PO VEČERJAH, ljubico si pelji v motel in ji tam naroči neko hrano v sobo.

moja je tudi začela čez nekaj časa težit da bi rada da jo kam peljem, da sva skupaj nekje in me hotela kuševat pred blokom, sem jo ostro prijel in čez en mesec je bila že druga aktualna ki razume pravila.

Odgovor na objavo uporabnika
matej425, 10.12.2021 ob 16:21

jadnik.

a do zdaj je nisi nikamor peljal, zdaj pa bi ona šla ven s tabo? zbudi se, LJUBIC SE NE VLAČI PO VEČERJAH, ljubico si pelji v motel in ji tam naroči neko hrano v sobo.

moja je tudi začela čez nekaj časa težit da bi rada da jo kam peljem, da sva skupaj nekje in me hotela kuševat pred blokom, sem jo ostro prijel in čez en mesec je bila že druga aktualna ki razume pravila.

Nas lahko razsvetliš, kakšna so pravila za kurbanje, Matej?

Enostavno zamenjaš ljubico, ko začne težiti? če bi jo imel rad nebi bila ljubica?

To ti mislis, kurba.

Ona19588, 10.12.2021 ob 17:29

Enostavno zamenjaš ljubico, ko začne težiti? če bi jo imel rad nebi bila ljubica?

Verjetno ima obe rad, tako ženo kot ljubico. Pač vsako na svoj način in vsaka ima svoje mesto. Pa tudi za kakšno tretjo je še prostor. Ženske ste preveč egoistične, da bi to lahko razumele.

Ni mi jasno, 10.12.2021 ob 17:51

To ti mislis, kurba.

To ciljam na Manjo663

Low budget, 09.12.2021 ob 14:38

Očitno nisi pri perju. Ko nam servirajo podatke o številnih praznih stanovanjih, jih je ful takih, ki so si jih kupili malo bolj naloudani, da ljubice tja vozijo.

Drugače pa pelji jo v Budimpešto. Veliko mesto, da se skriješ, lahko jo pelješ tudi po trgovinah in pa lučke gledat. Ful je lepo, ni predrago in relativno malo Slovencev.

Ja kaj bo pa zeni reku?!

Zamenji babo, stvar rešena. Pa si spet pol leta frej.

Te pa jo pelji v Cjele.

Hahah pa kaki ded si hudica da nimas jajc jo peljat ven.  Zakaj pa jo potem imas? Ce jo mas samo za sex naj utihne in da noge narazen, ce pa sta v vezi pa si za moje pojme obnasas dotalno otročje. Ne vem kok si star ampak mislim da bi se moral skolirat ..

Bimbo, ljubico si moraš najti zmeraj vsaj 70km stran. Saj se boš naučil…

Ko bo pust, jo boš pa lahko ven peljal in celo za roko držal.

Še kje drugje si omejen da kar sprica

Kaj ti nimas nobenih frendov, da njih vprasas?

Samo jaz632, 11.12.2021 ob 00:04

Kaj ti nimas nobenih frendov, da njih vprasas?

Vprašaj rajši ženine prijateljice. Ženske take stvari bolj obvladajo.

Če si ne moreš privoščit večerje za 300 evrov, potem nisi pripravljen za ljubico…

ljubica je luksuz… na žalost nimaš dovolj pod palcem, da bi jo lahkoimel… vrni se k ženi, ona je osnovni model…

mej jajca pa ji odkrito povej da jo mas sam za sex in da naj drugega ne pricakuje.

Pripelji jo k nam, na Janški vrh…v leseno brunarico. Bosta čisto na samem. Pokliči…041762906

Pri Janezu ..Slovenska Bistrica ..Loznica …majo vse …

a je bajsaa?

MAJMUN

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close