Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moja ljubica mi teži – kam jo peljat na samo

moja ljubica mi teži – kam jo peljat na samo

začela je težit po 6 mesecih da bi rada da jo kdaj kam peljem da ima dovolj dobivanja za sexs samo

kam jo peljat na samo da bo imela občutek da sem jo peljal VEN, na večerjo nekam kjer ni ljudi ker nočem da me gdo vidi pod slučaj?

sva iz mb

Zakaj bi se skrivala? Če imaš jajca za varat, jih imaš še zato, da jo javno pokažeš. To hoče, ne večerje. Kreten.

Težek frajer.

ne ona hoče da jo enkrat vsaj peljem nekam ven na samo lahko greva tudi v lubljano ker naju nisce tam ne pozna tako da ni omemba samo na maribor

zakaj jo skrivam je moj problem nocem da me vidijo enostauno

Mene moj ljubček pelje ven na zmenek vsak teden, v javnosti se celo lubčkava in plezava drug po drugem kot da sva samska, do zdaj naju še nihče ni videl pa to traja že tri leta. Ni ga lokala in restavracije kjer nisva bila. Moje menje je, da bolj skrivaš slabše je.

Odgovor na objavo uporabnika
Peri184, 09.12.2021 ob 14:29

začela je težit po 6 mesecih da bi rada da jo kdaj kam peljem da ima dovolj dobivanja za sexs samo

kam jo peljat na samo da bo imela občutek da sem jo peljal VEN, na večerjo nekam kjer ni ljudi ker nočem da me gdo vidi pod slučaj?

sva iz mb

Lol..

Očitno nisi pri perju. Ko nam servirajo podatke o številnih praznih stanovanjih, jih je ful takih, ki so si jih kupili malo bolj naloudani, da ljubice tja vozijo.

Drugače pa pelji jo v Budimpešto. Veliko mesto, da se skriješ, lahko jo pelješ tudi po trgovinah in pa lučke gledat. Ful je lepo, ni predrago in relativno malo Slovencev.

Jaka muda res. Se mi zdi, da vem kdo si.

sem omejen časovno tak da tujina niti podrazno ne pride v upoštev

najdalj dve uri

pelji jo na večerjo k maku, k mizi za štiri, k denku… tam je tako drago, da redko kdaj koga srečaš, pri mizi za štiri si itak sam v sobi. tistih 300 evrov boš pa ja reskiral

jaz sem resno vprašal za nasvete v normalnem rangu seveda ne bom dal 300 evrov

janković je je pelal v Pariz, ti pa v Spodnji Duplek.

Peri184, 09.12.2021 ob 14:46

jaz sem resno vprašal za nasvete v normalnem rangu seveda ne bom dal 300 evrov

Pa ti si ceu full resn.. sprašuješ pa kam lubico pelat, da se skriješ?? a veš on zlajnan rek: kdor se z ognejem igra se opeče.

k komu ne vem kaj je kak motel za sobe pa da se da kaj pojest tudi

na Rogli oddajajo bungalove.

Kaj je s temi temami zadnje čase? Vsi varate ali kaj?

Bom jaz mojega partnerja vprašala če je to on pisal, mu komot rečem da naj jo pelje kamor hoče.

Tista ki je pisala, da se dobivata v javnosti pa – upam da vaju je že kdo videl in bo prišlo na ušesa vajinim partnerjem. Golazen smrdljiva ste.

CrazY FroG ?, 09.12.2021 ob 14:50

Pa ti si ceu full resn.. sprašuješ pa kam lubico pelat, da se skriješ?? a veš on zlajnan rek: kdor se z ognejem igra se opeče.

Uu glej dva e-ja. En se je vrinu.. znano ha?? Pelji jo gazit na piramido pol se pa podrsita dol, vaju ne bo nben prepoznal – snežaku. Al ni adrenalinski tip, se sam špila rada..

alooooo kaka ROGLA če mam čas 2 ure

KMAYOYO

Kolega prešuštnik,

vidim, da potrebuješ nasvet v zvezi s svojim hobijem. ????

No, prvo in “sveto” pravilo je, da se ljubic ne vodi v iste restavracije, lokale,… kot punce, partnerke ali žene. Hitro si namreč lahko v zagati, če recimo z roko v roki z mično gospodično srečaš kolega, ki večerja s (stalno) partnerko, oba pa poznata tvojo ženo… nerodna situacija kaj⁉️ No, kako bi jima jo predstavil❓????

Prav tako držanje za roke, kot dva zaljubljena najstnika ni najbolj primerno.

Če rabiš še kak nasvet, pa kar pogumno z besedo na plano❗ ?

Ljubice so za sex . Nikamor jo ne vodi, kaj ne vidiš da skuša postat kaj več?

Sicer je pa mb znan po kurbariji-ne se sekirat, zna bit da še svojo kje z drugim srečaš..

Stari, ti se zase nimas, kaj sele za ljubico!

Nimas 300€ za vecerjo in imas samo 2 uri casa!

Reci svoji ljubici, da ti je zal, a moras odstopit privilegije ljubice drugemu moskemu, ki si jo lahko privosci, ker ti si je pac niti casovno, niti financno ne mores!

Kaj če bo hotela več in več od tebe? Kaj boš pol?

Pelji jo na Petrol na sendvič, vsak s svojim avtom ne bosta nobenemu sumljiva

Pelji jo v gmajno pa kostanj in kuhančka v termovki s sabo.  Kaj si češ koštange delat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close