Najdi forum

Splash Forum Politični čvek moja dezela

moja dezela

Sram me je, da zivim v taksni (ugrabljeni) drzavi. Ce bi pred 30 leti vedel, da bo moje zivljenje v tej drzavi postalo nocna mora, bi tako zbezal iz Slovenije, da bi se kadilo za mano. Po Ivanu Krambergeju je ta vlada edina, ki si upa na glas povedat kaksno je dejansko stanje v Slovenli. Minister Hojs je lepo rekel, da zivimo v globoki drzavi.

in to našo lepo deželo še kar naprej iz ozadja vodi mafija.

Dokler policisti ne bodo razhajali te sodrge, ki nas na mitingih terorizira bo očitno vse huje.

Me prav zanima, koliko časa bi v Srbiji dovolili enemu Janezu Novaku afne guncat po Beogradu

razhajkali

primer Marina pri NG je že en takšen primer mafijske države. Poslušam, da bi naj iz Nacionalnega preiskovalnega urada naročili tajnemu policijskemu sodelavcu kako in kaj naj priča na sodišču. In da so celo na policiji prirejali dokumente. Ma pri nas je stanje slabše kot je pa v Srbiji in na Hrvaškem. Majke mi.

Avtor, jajohojsast trol, predvidevam, da si star 66 ali si letnik 66 in mi je prav zanimiv ta vaš način, recimo zavajajoč naslov teme, ki jo odpirate s ciljem, da kujete vešega pacienta  na vrh trbovlskega raufnka, v stilu Fantom na trboljskem raufnku…

Pa, da ne bom preveč nakladal v črkah, bi postavil vprašanje, a se vi to iz s(d)s greznice dogovarjate ob točno določenih urah med sabo kakšne naslove boste dajali na forumih ali, dobite idejo med opravljanjem velike potrebe na sekretu…

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 05.10.2021 ob 08:44

Avtor, jajohojsast trol, predvidevam, da si star 66 ali si letnik 66 in mi je prav zanimiv ta vaš način, recimo zavajajoč naslov teme, ki jo odpirate s ciljem, da kujete vešega pacienta  na vrh trbovlskega raufnka, v stilu Fantom na trboljskem raufnku…

Pa, da ne bom preveč nakladal v črkah, bi postavil vprašanje, a se vi to iz s(d)s greznice dogovarjate ob točno določenih urah med sabo kakšne naslove boste dajali na forumih ali, dobite idejo med opravljanjem velike potrebe na sekretu…

Kakšne globoke misli si zapisal??? To je verjetno vse, kar si odnesel v tretjem razredu osemletke, vrhuncu tvoje izobrazbe.

oooooooooooou, 05.10.2021 ob 09:33

Kakšne globoke misli si zapisal??? To je verjetno vse, kar si odnesel v tretjem razredu osemletke, vrhuncu tvoje izobrazbe.

ehhh, hvala, saj ne bi treba…., jst sem skromen človek, zato sem tudi naredil samo tri razrede, po tvoje, hehe…,  vseeno moje misli niso tako globoke, kot si ti globoko v pacientovi zadnjici s svojo izobrazbo,  tako,da ti kar lepo uživej dalje in se ne pusti motiti…

Popay npr, 05.10.2021 ob 09:55

ehhh, hvala, saj ne bi treba…., jst sem skromen človek, zato sem tudi naredil samo tri razrede, po tvoje, hehe…,  vseeno moje misli niso tako globoke, kot si ti globoko v pacientovi zadnjici s svojo izobrazbo,  tako,da ti kar lepo uživej dalje in se ne pusti motiti…

Vidim, da se nisem prav veliko zmotil. Si morda dosegel to svojo izobrazbo v pomožni šoli?

Se strinjam . Slovenija, moja dezela, ugrabili so te anticepilski  psihopati.  Upam, da jih policija postavi na svoje mesto in dobijo, kar jim gre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close