Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moja 17 letna hči

Moja 17 letna hči

Mogoče ji pač ni do žuranja, s čimer ni nič narobe. Tudi sama pri teh letih nisem hodila na žurke in tega ne obžalujem. Sem pač večere preživela na svoj način, ki mi je bil bolj všeč, kot pa da bi hodila ven. ?‍♀️

Sem bil na fakulteti, za katero pravijo da je najtežja in kjer se večina uči od jutra do večera in taki ljudje velikokrat nimajo ne empatije, še manj kakih drugih čustev. Kot avtisti so, nimajo osnov čustvene inteligence. In tako kot ste napisala, prav zasvojeni z učenjem in favšija tudi prisotna. Prav žalostno.

Moja je ista. Učenje učenje vaja vaja priprave priprave in še enkrat učenje. Življenje bo vrgla stran za teh njenih 100% 🙁 Nič se ji ne da dopovedat, da je tudi 4 ( za katero bi potrebovala minimalno truda) ali 5- dovolj dobra ocena. Ne – mora biti 100%.

Maljša je 2 leti mlajša in čisto kontra karakter. Njej pa se fučka. Z nič dela dobiva 85-90-95% Če bi si vsaj malo pogedala, bi bila na 98%. Če bi se pol toliko trudla kot velika pa….

Ampak ona bo šla študirat to in to in več kot 85% ne potrebuje. Za toliko se potrudi ostal čas zabija z neumnostmi :S

Moja hči je prvi letnik gimnazije in se uči od trenutka, ko pride iz šole, do devetih zvečer ter cele vikende. Vsak teden inajo vsaj dva kontrki ali spraševanja. V Oš je bila odlična, sedaj bo dobra z nekaj 4 in 5. Je med boljšimi v razredu. 10 otrok bo imelo popravca. Je pa nek srednji rang gimnazije in ne slaba. Tako da če se skos uči in dobiva 5, ok, predstavljaj si, da se skos učijo in ni enega odličnjaka, ampak so ta dobri vsi na tri in ene dva v razredu na 4.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close