Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moja 16 letna soseda se naga sprehaja po naši hiši

moja 16 letna soseda se naga sprehaja po naši hiši

Vitka, lepa punca. Kako natančno je do tega prišlo je daljša zgodba, vglavnem sedaj vsak dan po šoli pride k meni in se naga sprehaja po hiši. Uživa v tem, jaz imam krepko čez 50 let, pogovarjava se o vsem in seveda zgodilo se je tudi že vse, redno, razen seksa, ker je še nedolžna. Tudi jaz sem nag. Ima čudovito češpljico, malo večje sramne ustnice, tista prava fukiš zadeva, rada je polizana, okus je super, ima prozoren viskozen izcedek odličnega okusa, ko ji prihaja. Spodaj je zelo občutljiva in bi bil rad njen prvi v njej in da špricnem vanjo. Ona pa se vsak dan posladka z mojo okusno spermo.

Zrelo za prijavo! Idiot! Da zanosi?

Lepo da uživata. In kaj je vprašanje te teme?

Njeno mamo pa pošlji k meni ?

Odgovor na objavo uporabnika
Ena830, 17.09.2025 ob 11:29

Zrelo za prijavo! Idiot! Da zanosi?

a za kontracepcijo še nisi slišala tam v tvojih rovtah.

ti kar špricni v njo, slovenskih otrok je itak premalo!

a janezu ali prvemu kurbirju slovenije. e budalo blesavo, hudič je če si stara baba pa suha tam spodaj. pusti ljudem naj uživajo

to so pravi monkeljci, ki jim ženske samo hudo delajo, oni pa seveda niso pedofili, kje paaaa, ker najstnice komaj čakajo, da se bodo z nekim trhlenim penzionistom spečale.

od 15 let naprej je legalno in moški, ki so jim všeč najstnice po definiciji te besede niso pedofili

res pa večina najstnic ne bi imela nič z abrahamovcem. se pa najdejo tudi izjeme, posebej punce, ki rastejo brez fotrov imajo včasih daddy issues in jim pašejo starejši moški

Pedofil si, najdi si sebi primerno.

ja ja seveda in točno do 15 rojstnega dneva so jim všeč, prej pa ne….. včeraj je bilo objavljeno, da je višje sodišče razveljavilo sodbo pedofilu, ker okrožno ni dovolj natančno ugotovilo ali je 8 (osem) letna deklica, ki obiskuje posebno šolo, res slabotna oseba ali pa bi se morda pedofilu (družinski prijatelj sicer) lahko bolj odločno uprla. to je ta način razmišljanja.

Naš prerok Mohamed (budi mir s njim) je poročil Aišo, ko je bila stara 6, zakon pa je konzumiral ko je bila 9. On je nam muslimanom svetli zgled u vsem.

Anonimno 1515, 17.09.2025 ob 11:22

Vitka, lepa punca. Kako natančno je do tega prišlo je daljša zgodba, vglavnem sedaj vsak dan po šoli pride k meni in se naga sprehaja po hiši. Uživa v tem, jaz imam krepko čez 50 let, pogovarjava se o vsem in seveda zgodilo se je tudi že vse, redno, razen seksa, ker je še nedolžna. Tudi jaz sem nag. Ima čudovito češpljico, malo večje sramne ustnice, tista prava fukiš zadeva, rada je polizana, okus je super, ima prozoren viskozen izcedek odličnega okusa, ko ji prihaja. Spodaj je zelo občutljiva in bi bil rad njen prvi v njej in da špricnem vanjo. Ona pa se vsak dan posladka z mojo okusno spermo.

Še dobro, da sta ob vsej neokusnosti, vsaj izcedek in semenska tekočina okusna.

Ja, če je le lulika zdrava, je njen sokec vedno okusen. Pa tudi če ima okus po sojini omaki kot se to pogosto zgodi pri tajskih najstnicah, as a matter of fact.

Cezar, 50 letni vampasti osamljeni gravž, ponovno sanjari o tem najstnicah.

če je punca zdrava, sploh tele mlade nad 15, je njihova lulika čudovita za polizat in njen sokec mmmmmmm. jaz imam eno ji ližem tudi po dve ure, pa ji pol da,m za pico

Daj si prst iz riti in globoko zadihaj,…keri pacienti

Teb bi mogl računalnik preiskat.

Anonimno 8217

17.09.2025 ob 12:19

Pedofil si, najdi si sebi primerno.

________

Zelo pameten nasvet pedofilu, ja.

Ja, in potem si se zbudil ves slinast z lastnim prstom v svoji riti…

Ti kar sanjaj 🙂

Pa verjetno te že rit peče in prsti ti tudi smrdijo 🙂

mijav mijav, 17.09.2025 ob 11:45

to so pravi monkeljci, ki jim ženske samo hudo delajo, oni pa seveda niso pedofili, kje paaaa, ker najstnice komaj čakajo, da se bodo z nekim trhlenim penzionistom spečale.

Najstnice seveda čakajo, da jim penzič da 50 -150 evrov.

Ne vse, nekatere pa zagotovo.

In tega bo še več, ker bodo imeli 17-20-letniki čedalje manj denarja…

Staremu ga potegne, ta pa se nato za vsaj 14 dni spelje nabirat denar za ponovitev) mladi pa bo težil še za najmanj dva špricanja, ter seveda nič prispeval, častil…

S katerim  se potem bolj splača pacat?

Janko524, 17.09.2025 ob 11:56

od 15 let naprej je legalno in moški, ki so jim všeč najstnice po definiciji te besede niso pedofili

res pa večina najstnic ne bi imela nič z abrahamovcem. se pa najdejo tudi izjeme, posebej punce, ki rastejo brez fotrov imajo včasih daddy issues in jim pašejo starejši moški

EPHEBOPHILI SO. BOLNIK.

Pri nas v sosednjem bloku so tudi 3 študentke,ki so vedno gole,gole na balkonu,sedijo, ležijo z razkoračenimi nogami,zvečer se snemajo,slikajo.Sigurno za Onlyfans.Kak vikend pa grupne sekajo in to pri dvignjenih roletah,lučeh.

Ne vem točno, al to jamraš al se bahaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close