moja 16 letna soseda se naga sprehaja po naši hiši
Vitka, lepa punca. Kako natančno je do tega prišlo je daljša zgodba, vglavnem sedaj vsak dan po šoli pride k meni in se naga sprehaja po hiši. Uživa v tem, jaz imam krepko čez 50 let, pogovarjava se o vsem in seveda zgodilo se je tudi že vse, redno, razen seksa, ker je še nedolžna. Tudi jaz sem nag. Ima čudovito češpljico, malo večje sramne ustnice, tista prava fukiš zadeva, rada je polizana, okus je super, ima prozoren viskozen izcedek odličnega okusa, ko ji prihaja. Spodaj je zelo občutljiva in bi bil rad njen prvi v njej in da špricnem vanjo. Ona pa se vsak dan posladka z mojo okusno spermo.
ja ja seveda in točno do 15 rojstnega dneva so jim všeč, prej pa ne….. včeraj je bilo objavljeno, da je višje sodišče razveljavilo sodbo pedofilu, ker okrožno ni dovolj natančno ugotovilo ali je 8 (osem) letna deklica, ki obiskuje posebno šolo, res slabotna oseba ali pa bi se morda pedofilu (družinski prijatelj sicer) lahko bolj odločno uprla. to je ta način razmišljanja.
Anonimno 1515, 17.09.2025 ob 11:22
Vitka, lepa punca. Kako natančno je do tega prišlo je daljša zgodba, vglavnem sedaj vsak dan po šoli pride k meni in se naga sprehaja po hiši. Uživa v tem, jaz imam krepko čez 50 let, pogovarjava se o vsem in seveda zgodilo se je tudi že vse, redno, razen seksa, ker je še nedolžna. Tudi jaz sem nag. Ima čudovito češpljico, malo večje sramne ustnice, tista prava fukiš zadeva, rada je polizana, okus je super, ima prozoren viskozen izcedek odličnega okusa, ko ji prihaja. Spodaj je zelo občutljiva in bi bil rad njen prvi v njej in da špricnem vanjo. Ona pa se vsak dan posladka z mojo okusno spermo.
Še dobro, da sta ob vsej neokusnosti, vsaj izcedek in semenska tekočina okusna.
mijav mijav, 17.09.2025 ob 11:45
to so pravi monkeljci, ki jim ženske samo hudo delajo, oni pa seveda niso pedofili, kje paaaa, ker najstnice komaj čakajo, da se bodo z nekim trhlenim penzionistom spečale.
Najstnice seveda čakajo, da jim penzič da 50 -150 evrov.
Ne vse, nekatere pa zagotovo.
In tega bo še več, ker bodo imeli 17-20-letniki čedalje manj denarja…
Staremu ga potegne, ta pa se nato za vsaj 14 dni spelje nabirat denar za ponovitev) mladi pa bo težil še za najmanj dva špricanja, ter seveda nič prispeval, častil…
S katerim se potem bolj splača pacat?
Janko524, 17.09.2025 ob 11:56
od 15 let naprej je legalno in moški, ki so jim všeč najstnice po definiciji te besede niso pedofili
res pa večina najstnic ne bi imela nič z abrahamovcem. se pa najdejo tudi izjeme, posebej punce, ki rastejo brez fotrov imajo včasih daddy issues in jim pašejo starejši moški
EPHEBOPHILI SO. BOLNIK.
Forum je zaprt za komentiranje.