Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moj se pa noče…

Moj se pa noče…

vzburjena, smo že na eni drugi temi ugotovil, da si blazno zakompleksana baba!

no, kaj je zdej vzburjena pa muc? kaj sta pa tko utihnle?? vama je kdo na žulj stopu?

Hm, mogoče pa si brijeta kocine pod pazduho in po nogah.

Kurec pa maš ti res 24 cm?

baje, ja. enkrat je že pokazal sliko 🙂

če ga še zna uporabljati, bi bilo pametno,da “navalimo”. Kaj pravite punce???

Moški se vedno bolj zavedajo, da ženske pogledamo le urejene tipe. Ravno zadnjič mi je kolega razlagal, da je imel njegov cimer po celem stanovanju milijon deodorantov, ampak nikdar ni nobenega uporabil. Pol si pa predstavljajte… Kako zanimivo je šele moralo zgledat, ko pusti svinjsko kopalnico… No, ja, saj so tud ženske grozne nekatere. Na javnih wcjih moram priznat, da so dostikrat moški wcji bolj čisti. Al pa bivša cimra od moje kolegice – enkrat so jim popravljali kopalnico. Ženska se ni šla ves tisti čas nič umit, na wc je pa hodila tako, da se je polulala v brisačo in jo vrgla kar tako pred nos drugim cimram v pomivalno korito v kuhinji. Ne bi ravno komentirala preveč, da šele takrat, ko z nekom živiš, vidiš, če ti bo ratalo zdržat z njim…
Anyway, sem zašla:-) Ampakkar se pa britja tiče pa je meni všeč, da je tih pristrižen. Nekateri tud nimajo dosti dlak pod pazduho pa je vse ok. Predvsem, če se redno umivajo in deodorirajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close