Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moj se pa noče…

Moj se pa noče…

Na krožniku.Pa še dišal je lepo.

bedarija da bi se moški brili…a mal preveč gledate kšne manekene,ki so prov smešno podepilirani povsod,ko eni dojenčki.Pa tko kot so že v večini tukej rekli,higiena ni to da si pobrit ampak umit:)

Moj dec tud ni obrit pod pazduhami, vendar zaradi tega ne smrdi….
Me je tud že vprašal, če me motijo dlake pod pazduhami, ampak me ne.Pa tud sam je rekel, da bi se bedast počutil, če bi bil pobrit.
Kar pa se žensk tiče – no, tukaj pa se strinjam, da ženska dosti bolje izgleda, če ima čim manj dlak po telesu.
Seveda, samo moje mnenje.
Uživajte v sončku.

Moj dec tud ni obrit pod pazduhami, pa čisto nič ne smrdi, ker se redno tušira.
Me je tud že vprašal, če me motijo dlake pod pazduhami, ampak me ne.Pa tud sam je rekel, da bi se bedast počutil, če bi bil pobrit.
Kar pa se žensk tiče – no, tukaj pa se strinjam, da ženska dosti bolje izgleda, če ima čim manj dlak po telesu.
Seveda, samo moje mnenje.
Uživajte v sončku.

regica, narava je dlake ustvarila zato, da so človeka ščitile, ko še ni bilo oblačil. zdaj so pa nepotrebne, ker telo zaščitimo z oblačili. zakaj pa imamo nohte? zaradi istega razloga. a rabiš nohte na nogah? ne, ker imaš nogavice in čevlje, včasih jih ni bilo. zato bojo verjetno nohti čez ne vem kok let zakrknili…
a zato, ker je narava ustvarila dlake, se ti ne briješ???? dvomim. zato je primerjanje petelina z njegovim perjem in človeka z dlako čisto nepotrebno.
moj se je lani pobril pod pazduho poleti, ker njega motijo dlake (ko je prišla zima, se je nehal:), če se bo letos spet, je pa to njegova odločitev. hočem rečt, da je to res stvar posameznika. jaz se brijem povsod in ne samo zaradi sebe in higiene (kot so nekatere navedle), ampak tudi zaradi drugih, ker vemo, kako drugi gledajo, če ženska ni pobrita (po nogah, pod pazduho…, sej drugje se ponavadi ne vidi). in, res je lepša za pogledat ženska, ki je pobrita. kar se pa moških tiče, je pa še vedno tako, da bolj je kosmat, bolj je možat. nekaterim je to všeč, nekaterim pač ne in vedno bo tako.

Zdravo!

Iščem prijetno dišečega kosmatinca.Mmmmmmm!!!

zakaj bi morali nekaj imeti če je IN, daj nehaj no, naj paše tebi naj paše njemu in ne zato, ker je to IN!

Tale IN bo čist uničil družbene in moralne vrednote.

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

Veste kaj, mal ste pomešal pojme: ne briti se in zato smrdeti ni pogojeno z drugim. Poznam osebek, ki je gol kot otroška ritka in smrdi kot dihur, zato, ker se NE UMIVA! Torej voda in žajfa sta še vedno prva pri osebni higieni ne glede na kile žavb v kopalnicah. Britje vseh in vsepovsod je pa trenutno “in”, vendar me moti, da če se komu pač ni za britje, ga takoj napadete kot največjega kriminalca. Lupčki, bodite manj agresivni!

Jaz se ne brijem in sem kosmat kot opica.Ampak umivam pa se in ne smrdim.Vedno pa trdim da mora bit tamala kosmata kot šuma,ker če je pobrita se počutim kot pedofil.

Živelia kosmate lulike.
http://www.jpegwizard.com/new/imagefiles/69200462950AM90880.jpg

Uau! Ta drug France Prešeren!

No, a vidte! Nobenga deodoranta, kremice ali vodice ni treba, da diši!

Za kaj pa so se rabili nohti preden so ljudje nosili nogavice in čevlje??? Za bremzat? Da ni drselo? Morda za drsanje (zametki umetnostnega drsanja)??? Za hojo v hrib ali gore? Hm.

Živalski vrt je pravi naslov.

ne, pač pa zato, ker človek ni poznal orodja, in je s pomočjo nohtov grebel zemljo in izkopaval rastlinice in tako naprej…

Zakaj si jih pa ne populiš, ker imaš sedaj za obdelavo zemlje motikico…

ja ja, tud dedci niso več, kar so bili….

Ohooo…
vidim, da je spet “urša36” v akciji.
Kva spet nakladaš o neki zgodovini nohtov, pa poraščenosti? Si pa spet pametna, tko k pred dnevi…sej veš…”Samo za ženske”….

…se me še spomniš?…

Aja!! Seveda, danes pa za grebenje po zemlji in puljenje rastlinic (npr. delo na vrtu) damo rokavice gor in zato nam bodo nohti zakrknil….

oh, joj! kakšni poznavalci ste tlele. grem stavt, da sami zgodovinarji. slučajno ima prav, kaj ste pa mislne, da mamo nohte pa dlake zarad lepšga??? babe, ne oglašite se, ker očitno nimate pojma, o razvoju čoveka, pa še o čem drugem ne! glede motik pa tega, ja zdej mamo orodje in nohtov ne rabmo več tok. a ste mislne, da je razvoj človeka trajal samo 100 let? pomoje ste tlele neizobražene babnce najbl glasne!

dejte še mene raztrgat zdej!

Ne, nohti nam niso služili za grebenje… pač pa za zaščito občutljivih prstnih konic, tako na rokah kot na nogah.

aja, sem šla pogledat tist post “samo za ženske”. vzburjena, vidm da ti nisi blazno priljubljena, pa nekdo je celo napisu, da rada provociraš… te tut jest ne bom jemala resno, ker vem da se boš prov ti najbl nazaj drla (hm, kaj sm že prej napisala o tistih, k so najbl glasne???).

lol, kokoši neumne. samo res, ene pa ste tok glupe, še posebej ti Muc…svašta!!! bravo špela, še posebej za zadnji stavek “pomoje ste tlele neizobražene babnce najbl glasne!”

Ti zlati vitez si pa original, hvala ker si mi z duhovitostjo polepšal dan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close