Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moj prijatelj

moj prijatelj

zdravo!

ne bom rekla da nisem srečna. imam fanta, ki sva skupaj 4 leta, načrtujeva skupno življenje, razumeva se, imava se rada skratka lahko rečem da sem srečna. imam pa tudi prijatelja. pravega prijatelja. kadar sem žalostna mi stoji ob stani, lahko se zjokam na njegovi rami, z njim se lahko pogovarjam karkoli. vendar pa je bil ta moj prijatelj vame zaljubljen preden sva s sedanjim fantom začela hodit. potem se je nakako spijaznil s tem da ne bova midva nikoli skupaj in vse je bilo spet v redu.

no, prejšnji teden pa mi je rekel da me zelo občuduje in da večkart premišljuje kako bi bilo če bi se pred 4-imi leti odločila zanj. tudi mojemu fantu je rekel da se je na novo zaljubil, vendar mu ni povedal da gre zame… seveda ga moj fant vzpodbuja naj punco v katero je zaljublejn povabi ven, vendar prijatelj večkrat reče da je to zelo komplicirano.

no vglavnem, meni se moj prijatelj zelo zelo smili. nikakor ne uspe najt punce zase, sploh pa še ni imel punce. v življenju je bil zaljubljen samo 2x. vame in pred 3 leti v eno punco ki pa ga ni hotela niti videti kaj šele hodit z njim. rekel pa mi je tudi, da čeprav je na smrt zaljubljen vame v moje življenje ne bo posegal in razdiral zveze, ker zanj je pomembno edino to da sem jaz srečna.

res, povem vam je pravi prijatelj, ki pa se je le nesrečno zaljubil in ne najde prave. kaj naj storim? naj mu najdem punco? ker jaz ne bi nikakor prevarala fanta da bi bila z njim pa tudi tako dobro prijateljstvo kot ga imava midva se mi zdi škoda uničit.

ne vem, ne vem kako naj ga osrečim. sedaj ko vem da je zopet zaljubljen vame se ne morem z njim sproščeno pogovarjat, ker se bojim da ga bi prizadela. hja, pa tudi če fant izve da je on zaljubljen vame ne bi bilo glih dobro.

kaj bi vi storili na mojem mestu?

Si kdaj pomislila, da je fant tako dober prijatelj le zato, ker je zaljubljen vate, ker te rad posluša, je rad v tvoji družbi, te rad gleda,…??!
Verjetno, če ne bi bil zaljubljen vate, si ne bi vzel toliko časa, da bi bil s teboj. To pravim iz lastnih izkušenj, ko se je meni to zgodilo.
Kaj pa ti čutiš do njega?
Punce mu ti nikakor ne moreš najti, saj se on ne more zaljubiti pod nekakšno prisilo. Ko bo srečal pravo, se bo zaljubil. In to bo storil veliko lažje, ko si bo tebe izbil iz glave!

Rada bi ti pomagala, pa ne znam. Verjetno tudi ti njemu ne moreš pomagati, ampak se bo mogel sam odločiti.

Vso srečo želim tebi in tvojemu prijatelju.

Glej, povsem jasne možnosti imaš. ali se greš altruistko, pa malo tolažiš bivšega v vseh ozirih, ali pa, kar je najbolj normalno-prekineš z njim! sam si bo poiskal drugo, ker si je sedaj ne more, ker mu s svojim prijateljstvom vzbujaš lažne upe o morebitnem uspehu! Če ti še nastavlja rame ob tvojih težavah, ga hote ali nehote še dodatno vzpodbujaš v njegovih upanjih. torej- vsak svojo pot, pa bo vse OK

Se strinjam z Jožico. Postavi se v njegovo kožo, pa boš videla, da ga s svojo naklonjenostjo samo vlečeš k sebi. Prekini stike, sicer ne kar naenkrat ampak postopoma, tako da ne bo preveč očitno. Če pa tega ne moreš naredit, potem si tudi ti navezana na njega in sta mogoče le za skupaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close