Moj partner, ko so prisotne druge ženske
se upam stavit, 17.06.2020 ob 13:20
Človek je pač primitiven brez manir in spoštovanja do tebe. Mogoče niti ne namerno, je pač socialno prikrajšan. Nekateri ne dojamejo da se ljudje smejemo tudi iz čiste zadrege in ne zato ker so tako zabavni.
Dvomim nekako da je to edina stvar pri kateri se tako primitivno obnaša.
Imam par takih v službi pa na žalost mož od najboljše prijateljice je tudi te sorte. Mene sploh rad “oblaja” pa ne vem zakaj ker nisem ravno za v revijo. Sem prijazna, včasih se kislo nasmehnem, mu kakšno sarkastično nazaj vržem….pa ne dojame. Dojame prijateljica in vidim da ji je nerodno, ampak po pravici povedano ne vem kako se pri takih obnašat ker ne dojamejo nič. Pa sem mu parkrat že direkt rekla da je nespoštljiv do nje, odgovor je da se samo heca in kaj sem tolk zategnjena tist dan. Če se le da se mu izognem, žal se včasih ne morem. Zelo neprijetno se v njegovi družbi počutim. In nisem edina. Večina prijateljic se izogne če je le možno da so kje v njegovi bližini. Najhuje je ker se taki predstavljajo kot da so neki veseljaki, za hec, prijetni….pa so vse drugo kot to. Primitivno in nekulturno. Nobenih socialnih veščin res.
kako vaši, 10.10.2016 ob 10:31
kako se obnaša partner, ne vem, moj je za pogledat dokaj dober, ok, ni brad pitt.. ampak ima nekaj, je zelo šarmanten, star je 47, jaz kar nekaj manj..
v glavnem, on se vedno, ko smo v družbi drugih žensk, nekaj ven meče..izgleda, kot da osvaja, hoče bit duhovit, komunicira z njimi, se jim smeje, čeprav ni vedno razloga za to..ne vem no, obnaša se tako, kot se verjetno obnašajo tipi zunaj v lokalu zvečer, ko so sami, moj se tako obnaša vedno, pa naj srečamo katero v trgovini popoldan, pri zdravniku, ko grev šolo po otroke..
pa drugače sploh ni preveč zgovoren, je bolj tiha miška, ne vem, zakaj se ob ženskah tako razživi.
zaenkrat nisem imela razloga, da bi bila ljubosumna, me ne vara, je prijeten dober oče..ampak vseeno, vidim, da se drugi moški tako vpričo svojih žensk ne obnašajo, ko so moški sami, sicer vem, da je druga pesem.
Naredi isto.
Če bo naredil sceno doma in nehal, potem pomeni, da ima še nekaj možganov v glavi.
Če ne bo nehal, ga brcni v rit.Ker je bedak.
Kdo se bo pa ukvarjal s takim osnovnošolcem…
Vašo stisko lahko razumem. Sam si tudi ne bi želel take partnerice, ki bi se prekomerno ven metala pred drugimi. Je pa tu potrebna neka zdrava meja. Če je zares karizmatična oseba, ki se zna pohecati in hkrati obnašati spoštljivo in v mejah okusnega (če tudi do lepe mladenke) potem to v osnovi ni problem. Na koncu pa je vse stvar dogovorov v zvezi in vedno potrebnemu delu na zvezi.
Ne pozabite, še največ lahko naredite pri tem sama, z delom na sebi. Ne glede na leta in obveznosti najdite čas zase, delajte na svojem fizičnem zdravju (telo in psiha), izgledu in počutju.
P.s. Na vsake nekaj časa pa mu ponagajajte tako, da mu pokažete kaj lahko izgubi, če se ne bo malček umiril 😉
Ja, sarmanten … pa Brad Pitt. (a je ta tip res tolikim vsec?). On je dalec od tega, ni ne sarmanten, ne karazmaticen, pac pa nespostljivo teslo (razen za nedorasle hihitajoce najstnice in prav take dame, ki jim je soping in to, da jih oblaja en primitivec vrhunec dneva).
Skratka clovek, ki ga normalen folk gleda s pomilovanjem ali prezirom ali pa ga spregleda, ker ni zanimiv.
Dodal bi še, da morda vaša situacija nakazuje na kakšen problem v vajini zvezi. Se morda vaš partner ne počuti več zanimivega, zaželenega, spoštovanega, ljubljenega, slišanega, razumljenega…? Kakšna je vajina intimnost, čustvena bližina, druge nerazrešene težave…? Kaj vama manjka v odnosu?
Še ena pomembna opazka na temo komentatork okoli obnašanja moških (v zvezi) okoli drugih žensk. Po mojih osebnih izkušnjah je okoli 20% moških brezempatičnih, egoističnih, znajo biti zelo nezreli, brez morale, etike, nevredni zaupanja in kakršnekoli dobre partnerice. Taki ostanejo večino življenja več ali manj isti in temu primerno njihovo obnašanje.
Ni pa zdravo blatit zraven en zajeten in spoštovanja vreden kup dobrih primerov moških partnerjev!
Enega takega sem imela skoraj 20 let. Vedno so mi govorili, da pretiravam, da on se samo heca, da zakaj sem tako zatežena, je pač dobre volje in družaben..še posebej njegova mati. Hvala Bogu sem šla in obžalujem, da nisem takoj po 3 mesecih kar sva se dala skupaj in so ga ponoči klicale ob 2h zjutraj bivše “prijateljice” kar tako.. Sem mislila, da sem jaz problem in s težavo in veliko pomoči modrih ljudi dojela, da ni bil nikoli problem v meni, moji samozavesti ali ljubosumju, ker vem, da nimam s tem težav. Ampak enostavno sem izbrala napačnega v mladosti, neizkušena nisem niti vedela kaj vse me še čaka. Želela sem biti odrasla, resna, odgovorna, ugoditi standardom “poštene” ženske, ki ne obupa kar tako. Največja napaka v mojem življenju. 20 let je šlo v nič, upam da jih doživim čim več, da popravim ib nadoknadim. Danes imam nekoga, ki mi zna pokazati, da mu je mar, da sem vredna, da mu druženje z mano pomeni ogromno in je pripravljen to dokazati na 100 načinov vsak trenutek. Samozavesten moški, ki ve kaj pomeni spoštovanje in dostojnost, ki ne potrebuje pretvarjanja ali igric, da bi od ženske dobil vse, kar si zasluži..in še več. Ja, obstajajo in ja, vem..sem zadela na loteriji, da sva se našla. Samo ne obupati, tudi jaz sem srečevala same nezrele moške in bila prepričana, da bom za vedno ostala sama. Že misel na to me je razžalostila, da sem hodila okoli kot en kup nesreče.. danes pa lebdim, srečna in zadovoljna.
Nikoli ne obupajte nad ljubeznijo. Osnova za to je pa spoštovanje
Hahahahahaha, 11.07.2021 ob 18:47
donporleone, 11.07.2021 ob 17:21
Teorija853, 11.07.2021 ob 16:14
Počel ravno to, zdaj je bivši. Bi ženski moralo biti sprejemljivo ko pove da hodijo z frendi gledat druge riti v bič bar?
Samo gledat ali tudi kaj preizkusit? Smo morda še vedno tam, ko misli in besede nekatere izenačujete z dejanji?
Bi tebi bilo ok, da si tvoja hodi ogledovat druge qurce?
Vse je stvar medsebojnega dogovora. Podobno kot varanje ni varanje, če npr. moški s svojo nezvestobo predhodno seznani žensko in ona temu ne ugovarja (recimo še pred začetkom resne zveze).
donporleone, 12.07.2021 ob 12:15
Vse je stvar medsebojnega dogovora. Podobno kot varanje ni varanje, če npr. moški s svojo nezvestobo predhodno seznani žensko in ona temu ne ugovarja (recimo še pred začetkom resne zveze).
Varanje je varanje, vedno. Samo ljudje, ki se ne cenijo, pa pristanejo na tak “dogovor”.
Ivfd m, 12.07.2021 ob 12:26
Varanje je varanje, vedno. Samo ljudje, ki se ne cenijo, pa pristanejo na tak “dogovor”.
Zakaj tako meniš? Kaj pa odprte zveze in zakoni?
Dejstvo je namreč, da vsiljeni oz. priučeni koncept monogamije ni naraven. Samo poglejmo si živalski svet, kjer ima recimo bik na paši najbrž več kot le eno kravo.
Pozdravljeni, žal mi je za vas, ker je očitno, da vas njegovo obnašanje boli. Upam, da se uspeta pogovoriti, poiskati problem, jih rešiti in se znova povezati.
Iz moške perspektive občudujem predvsem svojo ženo. Po dobrih 15 letih zveze še vedno izgleda prava mačka, sploh pa, ker zna lepo skrbeti zase in za svojo postavo in počutje. Tudi v postelji stvari zelo dobro stojijo kljub različnim in včasih zahtevnim željam. Eden od pomembnih faktorjev za uspešno zvezo je bilo pri nama izvedeti kaj si obadva posebej želiva in si drug drugemu to zagotavljati v čim večji meri (kolikor življenske razmere to dopuščajo). Lepa dekleta so lepa za pogledat vendar niso niti približno vredna časa, pozornosti ali česa več. Je veliko bl produktivnih stvari za počet 🙂
donporleone, 12.07.2021 ob 12:57
Zakaj tako meniš? Kaj pa odprte zveze in zakoni?
Dejstvo je namreč, da vsiljeni oz. priučeni koncept monogamije ni naraven. Samo poglejmo si živalski svet, kjer ima recimo bik na paši najbrž več kot le eno kravo.
CE nekomu ni za bit z mano, ima proste roke, da gre. Nimam problema bit sama, ce mi ze ni dano bit z nekom, ki me spostuje.
Ivfd m, 12.07.2021 ob 13:10
CE nekomu ni za bit z mano, ima proste roke, da gre. Nimam problema bit sama, ce mi ze ni dano bit z nekom, ki me spostuje.
Ne razumem od kod vzporednica med spoštovanjem in zvestobo!
Še teoretični vidik za lažje razumevanje.
Da povzamemem tezo napisano v, če se ne motim Lady (res dolgo časa nazaj). Uporabni del populacije, ki se lahko pohvali z dvema glava pač ne mora biti zvest! Imamo namreča kakor zveste (KZ), katerih skoki čez plot so dokaj redki (morda enkrat letno) in naključni (nenačrtovani) ter kakor nezveste (KNZ), ki se na avanture podajajo precej pogosteje in jih dojemajo kot nekakšen hobi. Obstaja pa še tretja skupina, ki pa ne sodi med uporabne moške, kaže pa se navadno v lenih osebkih brez energije, ki jim nebi vstal niti ob pogledu na božansko telo kakšne prave dive.
Sedaj pa k izbiri. Zveza s KZ-jem ratko ročno sicer prihrani občutek tegobe a so z njim povezana tudi večja tveganja, saj v nasprotju s KNZ-jem na avanture ni pripravljen ne fizično (nima seboj in ne razmišlja o zaščiti) in ne psihološko, dogodek jih namreč čisto prevzame in nemalokrat jim spodnese tla pod nogami (za razliko od KNZ-jev, ki so na zapeljevanje predstavnic nežnejšega spola načeloma imuni in ne zamenjajo ljubljene za recimo pol mlajšo prsato gospodično).
Za konec pa še sklepna misel teorije, ki govori o tem, da če bi ženske vedele, koliko bolj je moška populacija z ljubicami zanimivejša ljubečnejša, stabilnejša, boljša, bi jih izbranke kar same nameščale, ljubice, kakopak.
Moj je enkrt to naredil, totno osvajal neko kelnarco v prico mene, sem pocakal, da sva prisla domov, da nebi ravno sebi niti njemu delala sramote v gostilni, doma pa sem mu odkrito poveda, sa me to moti, da sem se pocutil neprijetno in da ne zelim teg tolerirat, ker ce je z mano, potem zelim da me spostuje in zame je spostovanje to, da ne osvja drugih zensk. In potem se ni ponovilo, ker sem bil se dva dni hldna, pa itak da ni dobil blowjob cel teden, pa se je zamislil.
Forum je zaprt za komentiranje.