Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moj partner, ko so prisotne druge ženske

Moj partner, ko so prisotne druge ženske

F.ukfehtarji ne nehajo poskušati impresionirati druge babe smao zato, ker so vezani. Kako babe tega ne razumete?

Moj mož se tako ne obnaša, ker me spoštuje, ne vem kje najdete takšne moške in jih še zagovarjate, jaz bi bila užaljena in razočarana ampak nikoli v 15 letih se mi ni kaj takega zgodilo, da bi počel to, kar pišeš, da dela tvoj.

Ko je z menoj je prijazen in normalen, če koga srečava mu pove, tole je pa moja žena, isto me predstavi moškim in ženskam, potem pa je naprej vljuden in vse. Pa ni dolgočasnež,je zabaven in celo družbo drži pokonci, če je treba, ampak nikoli pa se ne smeji kakšnim ženskam ali pa počne karkoli, da bi meni bilo neprijetno.

Zdaj pa vem kdo si. :))))

Je bil od vsega začetka takšen, v tem primeru vzameš v zakup. Si se že takrat odločila, da boš to prenašala. Če ga je sedaj začelo razganjati, pa se mu je začelo fučkati za vajino partnerstvo.

Zdaj pa vem kdo si. :))))[/quote]
Tudi jaz :)))

no moj ravno ne “oblaja” vsake, ker drugače ni primitiven..ker je zelo izobražen, se skuša včasih s tudi kakšno inteligentno ven metat..
ampak fora je v tem, da drugače je miren in tih..ko pa so ženske, kolikor toliko solidne zraven, pa kot da postane drug človek..dela se frajerja, skuša biti duhovit, ustrežljiv, ne vem, po moje dokaj pretirano..ne daje pa ravno seksističnih opazk..vsaj takrat ko sem jaz zraven, drugače ne vem..
zadnjič sva čakala pred šolo otroka, pa je prišla ena mama mimo, in moj in ona kao ful frenda, ona meni, kako je moj duhovit, faca itd..jaz se pa še nikoli nisem z njo pogovarjala, pa jo vidim skoraj vsak dan..[/quote]

Veste gospa tudi izboraženi in inteligenti ljudje so primitivci. In dokler časa ne boste dojeli, da je vaš mož tudi primitiven v odnosu do vas in drugih žensk ga boste zagovarjali s tem da ima izobrazbo in da je inteligenten.

Nasvet, da preneha? Daj mu večkrat za seksat, pa bo se umiril. The End.

Ahaa, to je problem:-))))[/quote]

Zakaj bi bil to problem?

no moj ravno ne “oblaja” vsake, ker drugače ni primitiven..ker je zelo izobražen, se skuša včasih s tudi kakšno inteligentno ven metat..
ampak fora je v tem, da drugače je miren in tih..ko pa so ženske, kolikor toliko solidne zraven, pa kot da postane drug človek..dela se frajerja, skuša biti duhovit, ustrežljiv, ne vem, po moje dokaj pretirano..ne daje pa ravno seksističnih opazk..vsaj takrat ko sem jaz zraven, drugače ne vem..
zadnjič sva čakala pred šolo otroka, pa je prišla ena mama mimo, in moj in ona kao ful frenda, ona meni, kako je moj duhovit, faca itd..jaz se pa še nikoli nisem z njo pogovarjala, pa jo vidim skoraj vsak dan..[/quote]

Še nisi ugotovila, da bi rad z temi ženskami nekaj imel? Nihče ne laja na nikogar za brezveze. Moški se z ženskami kar tako malo za brezveze ne pogovarjajo. Če niso kolegi, če nočejo biti ravno samo prijazni…imajo pa druge namene.

Sem samska in mi je takšno obnašanje vezanih/poročenih tipov popolnoma mimo. Jaz jih ignoriram kolikor se le da in upam, da sama ne bom kdaj imela takšnega bedaka za fanta.

Poznamo take tipe. Radi bi izpadli hudi frajerji, izpadejo pa bedaki.

Si lahko srečna ženska – to veliko pomeni, pa ne samo o njem, tudi o tebi.

Imaš beta luzerja za moža, je navadna pickhica, da si ne upa biti samski in pecat druge. Ker ve da nobene ne more dobiti in se ga ti bojiš proba kakšno upecat pred tabo in se hvalit. To je navadn podn od človeka. Imaš takšnih beta luzerčkov še in še.

Človek je pač primitiven brez manir in spoštovanja do tebe. Mogoče niti ne namerno, je pač socialno prikrajšan. Nekateri ne dojamejo da se ljudje smejemo tudi iz čiste zadrege in ne zato ker so tako zabavni.
Dvomim nekako da je to edina stvar pri kateri se tako primitivno obnaša.

Vse ti pove ze dejstvo, da je on star 47 let ti pa kar nekaj manj.

Gre za custveno nezrelo osebo z nizko samozavestjo, katero hrani s pozornostjo, ki jo dobi od zensk, bolj je mlajsa, boljse meneje ima on o sebi.

Vprasanje, ki bi si mogla zastavit je zakaj si si ravno taksno osebo izbrala za partnerja pa tudi zakaj ravno njegovih let.

Veliko uspeha pri osebni rasti ti zelim.

Preprosto. Moškim ugaja pozornost zensk. Pri vama s partnerjem gre najverjetneje zgolj zato, da ga ti jemlješ kot samumevno. To bo tudi najbrz razlog, zakaj je ob tebi bistveno manj zgovoren, v druzbi drugih pa se rad razgovori. Opazaš tudi, da mozje partnerk, ki jim te naklanjajo pozornost, tega ne počnejo. Odgovor imaš torej na dlani.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

To so tipični primerki moških, ki niso sposobni veze na daljši rok, ker se trenutne partnerice kot ” spolnega objekta” naveličali. “En in isti šnicl” toliko let jim pusti posledice na njihovem egu. In malo “verbalno kavsajo” še naokoli, ko so v družbi drugih žensk Problem vam bo nastopil, ko ne bo več samo verbalno kavsal , ampka realno.

Počel ravno to, zdaj je bivši. Bi ženski moralo biti sprejemljivo ko pove da hodijo z frendi gledat druge riti v bič bar?

To se meni ne zdi ok, pa naj bo kriza srednjih let ali takšna osebnost, menim celo, da je to zelo žaljivo do tebe, saj te očitno bore malo spoštuje, če to počne celo vpričo tebe.

Moj po naravi sicer ni tak, se je pa nekoč na neki zabavi nekoliko napil in je začelo njegovo obnašanje it v to smer. Ma sem se še jaz začela na veliko pogovarjat z moškimi, pa je ratal ljubosumen in je bil mir. Zdaj ne eden ne drugi nimava potrebe po takšnem obnašanju. Boge ženske.

Odgovor na objavo uporabnika
kako vaši, 10.10.2016 ob 10:31

kako se obnaša partner, ne vem, moj je za pogledat dokaj dober, ok, ni brad pitt.. ampak ima nekaj, je zelo šarmanten, star je 47, jaz kar nekaj manj..
v glavnem, on se vedno, ko smo v družbi drugih žensk, nekaj ven meče..izgleda, kot da osvaja, hoče bit duhovit, komunicira z njimi, se jim smeje, čeprav ni vedno razloga za to..ne vem no, obnaša se tako, kot se verjetno obnašajo tipi zunaj v lokalu zvečer, ko so sami, moj se tako obnaša vedno, pa naj srečamo katero v trgovini popoldan, pri zdravniku, ko grev šolo po otroke..
pa drugače sploh ni preveč zgovoren, je bolj tiha miška, ne vem, zakaj se ob ženskah tako razživi.
zaenkrat nisem imela razloga, da bi bila ljubosumna, me ne vara, je prijeten dober oče..ampak vseeno, vidim, da se drugi moški tako vpričo svojih žensk ne obnašajo, ko so moški sami, sicer vem, da je druga pesem.

Avtorica odvisno je od tebe koliko in kaj toleliraš. Jaz bi se na tvojem mestu z njim pogovorila in mu dala jasno vedeti kaj me moti.

Moj bivši je prav zaradi takšnega vedenja postal bivši. On je šel v dve skrajnosti. Na začetku zveze se je obnašal v družbi kot, da nobena druga ne obstaja razen mene, potem je obrnil ploščo in so nekaj časa v družbi vse druge obstajale, samo jaz ne in bile več vredne  kot jaz. Ko sem mu jasno povedala kaj me moti in da mi s tem izkazuje nespoštovanje, da se počutim osramočeno in ponižano, je spet obrnil ploščo in v družbi začel žalit druge ženske, mene pa poveličeval. Šel je celo v takšne skrajnosti, da je možu od katere ženske bleknil skrajno neokusno opazko, tako, da je včasih kateri od teh moških ostal odprtih ust in šokiran nad izjavo. Seveda me je bilo prokleto sram zaradi njegovega obnašanja v družbi. Na koncu sva bila tako daleč, da nisem več želela nikamor z njim v družbo, ko pa so pričele padat zbadljive opazke doma glede mojega izgleda (bila sem bolana in sem v roku 1 meseca shujšala cca.10kg), pa sem mu po 20ih letih zakona rekla samo nasvidenje. Naj se druga j.e.b.e. z nespoštljivim bedakom, meni se ni potrebno, ker poznam svojo vrednost in cenim vrednost drugih ljudi.

Teorija853, 11.07.2021 ob 16:14

Počel ravno to, zdaj je bivši. Bi ženski moralo biti sprejemljivo ko pove da hodijo z frendi gledat druge riti v bič bar?

Samo gledat ali tudi kaj preizkusit? Smo morda še vedno tam, ko misli in besede nekatere izenačujete z dejanji?

sluzavac, 10.10.2016 ob 10:59

Žal so to tipi, ki si ne priznajo da so vezani.
Tudi moj je tak. Se slini in slini.
To kratkomalo nespoštovanje tebe, tebe partnerice.
K*** gleda take tipe. Pošlji ga v 3krasne. Nič ni z njimi in nikoli s ene spremenijo.
Moj bo kmalu bivši.

Zakaj kmalu?

donporleone, 11.07.2021 ob 17:21

Samo gledat ali tudi kaj preizkusit? Smo morda še vedno tam, ko misli in besede nekatere izenačujete z dejanji?

Bi tebi bilo ok, da si tvoja hodi ogledovat druge qurce?

Moj oče, starejša generacija (tam okoli 60 let, v zakonu 40 let) pravi, da so dandanes moški postali prave copate, nobene kulture, nobenega spoštovanja niti do svojih partnerk niti do sebe in pa da jih ženske danes vrtijo okoli prsta kot za šalo. Moderne ženske se pa obnašajo kot so se včasih moški.  Po prebrani temi ima prav, ker opisujete neke slinavce brez kulture. In žalostno je da na te slinavce brez hrbtenice večinoma ženske padate.

Oprosti ampak menim da je to nespoštljivo v katerikoli obliki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close