Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ..moj pa se redi

..moj pa se redi

imam problem.
Moj dragi s eje v petih letih, kolikor sva skupaj, zredil. 25KG cca. Dobro kuham, a to ni težava, ke rkuham zdravo, on pa je zvečer. Ne živiva skupaj.
zadnjič se mi je pri sexu zdelo…jah, da mi ni več tako privlačen.
Vprašanje je jasno- kako prijazno vzpodbuditi k miganju, kako opozoriti, da je moteče? Sama sem vitka,. od nejga mlajša 15let.
hvala

Spolno aktiven moški nikoli ni debel. Za fukat mu daj, pa ne enkrat na tri leta, ampak trikrat na dan …in to brez recepta!

Pravi dedc ima 100 kg.

sexava vsak dan. Greva kam hodit itd, ampak ni ga čez 3 sendviče pri TV-ju. In ja, skor jih ima 100, ima trebuh,, ki ga nikoli ni imel. In moti me, pa nekako ne znam…poovedat. Mal piham na temo, da ni zdravo…

Človek je kot prvo prestar zate. Me kar zmrazi, če pomislim, da bi bila pri mojih letih s 60-letnikom.

Kot drugo, tudi če ti bo nekako uspelo ga spraviti na normalno kilažo, bo kmalu spet enako. Tip je pač narejen na počasi, raje leži in je, kot miga, kaj bo šele, ko bosta imela otroke – on bo vzhajal kot buhtelj, ti boš pa trlica, ker boš non stop tekala za otroki in vse postorila po hiši. Aktivni tipi so vedno aktivni, to se ne neha pri 30 ali 40 ali 50. Verjetno ima moj oče pri 80 letih boljšo postavo od tvojega 40-letnika.

Nihče se čez noč ne spremeni v pridno mravljico – oziroma izjemam postavijo spomenik.

No, moj mož miga celi dan, skoraj nikoli ne sedi pred TV, skoraj nikoli ne pije alkohola, ne je preveč, kolesari in hodi v hribe, pa ima 110 kg. In ja, je predebel in ne, ni len. Tako da, ne posploševat. Imam ga rada takšnega kot je.

No, potem mu ukini še tisto malo hrane, ker očitno se hrani z zrakom in sončno svetlobo. Obstajajo namreč tudi takšni ljudje.

Sicer pa nisem posploševala. Njen tip se prenajeda in ne miga. In če se je pri 40 dal na off, bo takole do smrti. Pustimo tistih pet procentov ljudi, ki doživijo razsvetljenje, ko jih kap. Večina jih nadaljuje po starem.

ima več kot 50let

zdaj ima en pregled, morda bo tam slišal kaj o tem….

Moj jih ima 115 pri 190 in je pravi dec, tak kot mora biti. No, jaz bi ga imela rada tudi če bi imel 20 kg več in ne sexam z njim, zaradi njegove lepote, ampak zato, ker ga imam rada, ne glede koliko ima kg.

Bogi tvoj dec, kaj če bo slučajno mogel začel nosit očala, pa protezo, pa da mu še izpadejo lasje, te pa mu tako še živet ne boš pustila al kaj.

Malo se skuliraj v glavi hudiča, saj pa nisi več mlada.

Pa velik trebuh ,brke pa kosmat je ane! Take “lepotce”kar ti imej!

No, potem mu ukini še tisto malo hrane, ker očitno se hrani z zrakom in sončno svetlobo. Obstajajo namreč tudi takšni ljudje.

Sicer pa nisem posploševala. Njen tip se prenajeda in ne miga. In če se je pri 40 dal na off, bo takole do smrti. Pustimo tistih pet procentov ljudi, ki doživijo razsvetljenje, ko jih kap. Večina jih nadaljuje po starem.[/quote]

Najboljš, da ga v klet zapreš, da bo shujšal.

Hja, mojega bivšega je bilo vedno več, pojavile so se zdravstvene težave, jaz sem se matrala kuhat čimbolj zdravo, ampak kaj, ko sem na koncu ugotovila, da ima cel prtljažnik hrane, ki jo je hodil jest na skrivaj (kao nosil ven smeti, peljal psa na sprehod, šel pogledat, če je zaklenil avto ipd.). Si v tej smeri kaj razmislila?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close