Moj otrok se ne bo cepil!
Nnnnmn, 14.12.2021 ob 19:52
JOj mene kaj hodi po tem svetu, 14.12.2021 ob 14:53
Robi917, 14.12.2021 ob 14:35
Tango, 14.12.2021 ob 14:29
Moji otroci se bodo cepili. Hvalabogu za cepivo !
Debilno zabito, se še nisi naveličalo trolati ?
Na spletni strani: https://www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/coronavirus-disease-2019-covid-19/comirnaty-and-pfizer-biontech-covid-19-vaccine
Imate objavljena celotna navodila kdo sme in kdo ne sme uporabljati cepiva s strani proizvajalca. Navedeno je tudi da osebe katere imajo dokazano alergijo ne smejo prejeti cepiva. In tudi vse ostalo. Tako, da veselo branje. Navedeno je tudi, če osebe uživajo kakšna zdravila, da ni raziskano kako zdravila in cepivo učinkujejo skupaj – ni podatkov. Navedeno je tudi, da nosečnice in doječe matere naj ne bi prejemale cepiva itd… Tako, da veselo branje vseh navodil in potem se odločajte kdo bo koga dal pocepiti.
Samo v razmislek: Ko ste dali svoje otroke cepiti po cepilni shemi. Kako je potekalo cepljenje? Otrok je bil pregledan s strani pediatra, kri, voda, navadno celotna sistematika, šele nato je pediater določil ali otrok SME biti cepljen ali NE SME biti cepljen. Kako se cepi otroke proti covidu? Na cepilnem mestu? Je prisotem pediater? Ga pregleda prej? Starejše od 12 let sigurno NE. Ali za cepljenje po cepilni shemi podpišete izjavo, da je otrok cepljen na vašo odgovornost in da so vam bila predstavljena vsa tveganja? NE. Ali podpišete za Covid? DA. Ko bo cepljenje otrok in cepljenje odraslih organizirano tako, kot predpisuje zdravniška procesura cepljenja, potem se bom cepila sama in dala otroka cepiti. V šotoru v šoping centru, brez obravnave, brez pregleda mojega kartona mi pa ne hodi blizu niti mojemu otroku. Ja zaupam stroki in zaupam znanosti – zaupam, mojemu osebnemu zdravniku, ki me bo po osebni obravnavi cepil. Kako poteka cepljenje proti sezonski gripi? V mojem mestu pri osebnem zdravniku po obravnavi in pregledu kartona?… Malo se zamislite kako se cepite in na kašen način se cepite. Nepoznani ljudje v Aleji, vas brez pregleda in brez vpogleda v vaš karton cepijo s cepivom. Lepo vas prosim… Pa naj mi še kdo reče da so cepilci inteligentni ljudje.
Ko sem se cepila proti klopnem meningitisu, večkrat, je bil postopek skoraj identičen kot zdaj proti covidu. No, za KM je bilo potrebno plačat, pa ker sem šla na tisti dan, ko je malo ceneje, je bila v ZD res grozna gneča.
Enako velja za cepljenje najstnikov.
Tudi jaz sem hotela to napisati, ker ko sem se jaz cepila proti malariji (odhod v tujino), je bil postopek isti. Tako kot zdaj pri kovidu.
To so pa itak že povedali, da ti nikjer ne pregledajo vodo in kri pred cepljenjem, niti otrokom.
sam res, 14.12.2021 ob 19:56
hohohaha, 14.12.2021 ob 19:50
Nnnnmn, 14.12.2021 ob 19:46
Zdravniki in pediatri so večinoma cepljeni, veliko njih že 3x. Manj je cepljenih med medicinskimi sestrami in ostalimi zaposlenimi v zdravstvu.
V šoli so cepljeni v večini med pedagoškim kadrom, učitelji, manjši delež cepljenih je med ostalimi zaposlenimi v šoli.
V krogu mojih znancev so večinoma cepljeni tisti bolj izobraženi.
Od teh, ki jih poznam, se je cepila tudi večina tistih, ki so covid preboleli.
Pa saj to je znano. Samo poglej države, ki prednjačijo pri necepljenju, vzhod Evrope, balkan, bolj ko je zaostalo, manj je cepljenih. Bolj je razvito, več je cepljenih. Jasno kot beli dan. Pri nerazvitih je ogromno vraževerja, teorij zarot itd. Tega, antivakserji, ne morete zanikati. Tako pač je.
Mene je čistilka tri tedne skupaj masirala s floskulami o tem, da je vse zrežirano, naj se zaboga ne grem cepit (to je bilo enkrat aprila letos), da nas hočejo zastrupit… Pa drugače fajn ženska, prijetna, večkrat poklepetava, ampak je takoj pograbila mnenje svoje svakinje, trgovke, pa ga širila okoli. Pa ne omenjam poklicev, ker jih zaničujem ali karkoli, ampak dejansko je to bolj preprosta pamet, dojemljiva za sugestije na bazi intuicije, nekih vraž itn. Govorim seveda v povprečju, da se ne bo našel kdo, ki bo rekel, moja mama je tudi čistilka, pa se je cepila.:))
Veš kaj ti pa jaz povem, tam, kjer se testiram hodijo na testiranje odvetnik s soprogo, starši od priznanega kirurga, tako, da ne mi o Beovičevi bali, nerazgledanost, ki je pognala tudi v vaši glavi kot štrankrli. Hahahaha
Pojav nerazgledanost pri vas še širi, 15.12.2021 ob 05:38
Veš kaj ti pa jaz povem, tam, kjer se testiram hodijo na testiranje odvetnik s soprogo, starši od priznanega kirurga, tako, da ne mi o Beovičevi bali, nerazgledanost, ki je pognala tudi v vaši glavi kot štrankrli. Hahahaha
Odvetnik s soprogo, hahaha, ne me smejat. Odvetnikov je kot listja in trave, večina brez služb ali pa komaj shajajo. To je kot pri frizerjih, večina jih nima služb ali pa delajo za bagatelo, in potem so tisti slavni, ki so si naredili ime in o katerih vsak frizer sanja. Že dolgo je znano, da gimnazijci, ki nimajo točk za kak drug resnejši študij, izberejo pravo. Ti pa o odvetniku kot o vrhuncu inteligentnosti?? Pa o kirurgovih starših, hahahaha. Da tega niti ne komentiram.
hohohaha, 15.12.2021 ob 06:06
Odvetnik s soprogo, hahaha, ne me smejat. Odvetnikov je kot listja in trave, večina brez služb ali pa komaj shajajo. To je kot pri frizerjih, večina jih nima služb ali pa delajo za bagatelo, in potem so tisti slavni, ki so si naredili ime in o katerih vsak frizer sanja. Že dolgo je znano, da gimnazijci, ki nimajo točk za kak drug resnejši študij, izberejo pravo. Ti pa o odvetniku kot o vrhuncu inteligentnosti?? Pa o kirurgovih starših, hahahaha. Da tega niti ne komentiram.
Hehe vedno bolj politi cucki, presrabi in prestrašeni, da ne caplja ves svet za vami v vrsti za celjenje, kot v mešanici za kos kosti.
Cepljenje, naslednji, naslednji, naslednji, pol pa jok in stok in te zanima zakaj mi nismo v vrsti. Stoj, cepi se in brigaj se zase in za svojo rit. Mojo rit pa pusti pri miru. Hehehe. Presranci, se cepijo pol pa cmerajo od panike.
Ni res, 14.12.2021 ob 16:30
O čem ti trobezljaš? Kakšen pregled krvi in vode pred cepljenjem dojenčkov??? Vprašali so me, ali je otrok zdrav in ga cepili. Prav tako so naredili zdaj pri kovidu pri 15 letniku. Tam je bila še pediatrinja in vprašala za morebitne alergije, če je otrok zdrav zadnjih 14 dni, odgovarjala na morebitna vprašanja in to je to.
Res je, kater pediater cepi dojenčka po shemi cepljenja, pred opravljeno simptomatiko. Ne lažite. Otroka prineste na pregled k pediatru in po pregledu, ga cepi. Kdo dela drugače, ne dela po proceduri cepljenja ki je napisana in narisana za vsakega pediatra. In če pediater ugotovi, da je otrok prehlajen ali ima vnetje ušesa ali je imel pred tednom dni kakšno virozo, vam otroka NE BO cepila. Če je pri vas v zdravstvenem domu drugače, potem je drugače, pri naši pediatrinji je natanko tako.
Glede cepljenja proti gripi za odrasle je tako kot sem napisala. Pri osebnem zdravniku so razpisane ure za cepljenje proti gripi in vsak vstopi v ordinacijo zdravnika, kjer najprej opravijo hitri pregled in zdravnik pregleda kakšne bo0lezni so zapisane v kartonu, šele nato CEPI. Če je pri vas drugače, je drugače. Pri nas poteka tako kot sem napisala.
JOj mene kaj hodi po tem svetu, 15.12.2021 ob 09:32
Res je, kater pediater cepi dojenčka po shemi cepljenja, pred opravljeno simptomatiko. Ne lažite. Otroka prineste na pregled k pediatru in po pregledu, ga cepi. Kdo dela drugače, ne dela po proceduri cepljenja ki je napisana in narisana za vsakega pediatra. In če pediater ugotovi, da je otrok prehlajen ali ima vnetje ušesa ali je imel pred tednom dni kakšno virozo, vam otroka NE BO cepila. Če je pri vas v zdravstvenem domu drugače, potem je drugače, pri naši pediatrinji je natanko tako.
Glede cepljenja proti gripi za odrasle je tako kot sem napisala. Pri osebnem zdravniku so razpisane ure za cepljenje proti gripi in vsak vstopi v ordinacijo zdravnika, kjer najprej opravijo hitri pregled in zdravnik pregleda kakšne bo0lezni so zapisane v kartonu, šele nato CEPI. Če je pri vas drugače, je drugače. Pri nas poteka tako kot sem napisala.
To je pa popolnoma res.
Kdor pristopa drugače in malomarno do sebe in svojega telesa, si je pač sam kriv in potem to podtikajo še drugim.
moj stric se hodi cepit za gripo, vsakič ga dobro pregleda, nazadnje ga je poslala domov, ker je rekla, da se ji ne zdi čisto zdrav, ker je imel po njenem malce preveč rdeče in solzne oči. Kdor ne naredi anamneze, ne dela pravilno..se ne drži protokola in taki pediatri in zdravniki nam servirajo, da je cepivo popolnoma varno in učinkovito že za 5 letnike..
moji pa ne, 14.12.2021 ob 15:15
Traparije. Vsi se po malem zastrupljamo s smogom, hrano, načinom življenja. Vzemite en persen ali pa poskusite z meditacijo, če hočete nekaj neškodljivega za telo ter se že malo umirite. Zaradi enega cepiva skačete v luft, zaradi milijon ostalih škodljivih stvari in navad pa ne. Ne bom se cepil s tem zvrkom, je rekel, prižgal čik, se vsedel v avto, dirkal po cesti, skočil s padalom, se vrgel s pečine v morje, zadeval vsak vikend na mrtvo z alkoholom in drogami, pa med tednom po malo. Ampak s tem zvarkom se pa cepil ne bo…
Njegova osnovna, Z USTAVO DOLOČENA človekova pravica je, da se sam odloči, če se bo cepil s farmacevtskim preparatom , ki je v poskusni fazi eksperimentiranja!
“Cepivo” proti covid 19 je v poskusni fazi in posledice cepljenja so neraziskane. Ko poskusno testirajo ljudi v medicinske namene jim to odkrito povedo in jih zato tudi plačajo ter jih seznanijo z možnimi posledicami.
To tkim. cepivo pa je nikoli preverjena genska terapija, ki se je redko do sedaj poskusno uporabila v kurativne namene, torej v primeru že obstoječe bolezni se je uporabila kot jasno deklarirano poskusno gensko terapevtsko zdravljenje.
V primeru tega farma preparata pa imamo opravka s poskusnim cepivom, ki ga želijo uporabiti kot obvezno preventivo.
Nekaj, kar ni bilo uporabljeno niti v ta namen, da pozdravi neko bolezen, se zdaj želi uveljaviti kot preventiva v eksperimentalne namene.
Ali res ne vidiš nobenega problema v tem absurdu ali pa sploh ne veš, za kaj gre pri celi stvari in bi rad le to, da je vsega tega kaosa že enkrat konec.
Saj te razumem. Ampak razumi ti še omenjena dejstva, ki sem jih opisala.
Forum je zaprt za komentiranje.