Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moj moz in oce sina

moj moz in oce sina

moz se je danes odlocil da nauci sina kako se pec za drva puca.

rece, vzames zelezen ajmer in das vedno pepel samo v zelezen ajmer. nikakor v plasticen ker se lahko stali.

vidim sina kako je dal obrvi skupi in me pogleda jaz pa sem bila itak presenecena kaj ga uci.aja uci ga kak se sajba spuca.

potem ga je ucil kako se kosi. kam gre olje in kam bencin v kosilnici.

ucil ga je kako se najprej , plevel spuca potem pomete asvalt. poucil kako zlebe pucat. mamo malo hisko ki samo roko dvignes in z roko popucas kar je notri.

no, to je vse zelo lepo, le da je mal zamudil ker sin je star 24 let.

hb sem vse kar sem znala naucila sina ze zdavnaj. ker ce danes npr ne ve kako odstranit steker, je gliup on. ne da ni bilo nikogar ki bi mu pokazal.

In tebi in sinu je bilo čudno, da se pepel z morebitno žerjavico ne daje v plastično vedro????

Še sreča, da to dela mož.

Da nisi ti malo zamudila ?

Babe ste do sinčkov edinčkov kahko prekleto zaščitniške, zavijate jih v vato da ja nebo kakšne buške, saj vemo o čem pišem.

Povej avtorica se je kdaj vozil z mopedom, je pil na maturancu, kadil, sexal, je bil udeležen v kak pretep ?

To moramo vedeti za presojanje in svetovanje !

Odgovor na objavo uporabnika
Ta pikra, 27.09.2025 ob 10:55

In tebi in sinu je bilo čudno, da se pepel z morebitno žerjavico ne daje v plastično vedro????

Še sreča, da to dela mož.

Saj ni point v vedru, baba bi sedaj neuspeh in nesposobnost svojega zlatega sinčka prevalila na desca.

Če do 24 ni naredil nobenega sranja je zamudil vse, kdo pa ima na froce največ upliva v smislu da ne boš to in to  se pa ve…

Če bi s fotrom hodil na ribičijo …

moj moz je kriv vsega kar sin ne zna . pika moz je gradbeni teh. vse zna. vse.

sina je mati naucila 4rko vozit. in no ko en glih sprasuje, ni niti 2meseca ko je povedal da je travo kadil v sr soli. in nazadnje pred 2 leti.

lahko obracate kakorhocete ampak obstajajo moski ki ne naucijo otrok popolnoma nic pa ne glede na to kok sem ga prosila.

6 razred. geografija

res nisem znala naucit sina

prosim moza ker pravi da je svetski covek. da naj razlozi snov.

in rece. mene tud ni nihce nic ucil pa znam. mislim da iz tega stavka vse prihaja.

krivte vi mene kokr hocte ampak sem mogla vse kar sem znala , naucila sem se velik ko sem kot smrklja pomagala mozu. in belit polagat zidat itd.

hb mela sem dat kaj naprej. drugace bi sin zñal pospravit kuhat in bil pozenscen. mam strarejsga sina 10let .se spomnim ko sem tamalmu govorila ko so ga sosolci zajebaval. da naj gre k trsici in pove.

no in pride tavelik in mi rece. mami ti ga bos spremenila v pedra pa sploh ne bos vedla kaj si nardila narobe .

prime brata in ga zacne ucit kako koga na gobec.

in kaj je tamal se naucil. od mene

nikol prvi udarit nikol zensk in mlajsih od sebe

od sina

ce nic ne pomaga na gobec.

evo zato ottroc rabijo oba starsa. ce ma samo mater je vse softic.. ce samo oceta pa pregrob.

v mojem primeru je moz odkazal.pika

3 dni še imaš časa lapat in nabijat.

Moža si si sama izbrala?

m344

mislim da je čas, da se te mož losa. ti si umsko bolana, toxična feministka.  ti nisi mogla sina nič naučit. ker samica ne more samca naučit popolnoma nič, razen fsega narobe.  si pa ti zgleda malo ljubusuma. bolestno.  drek do babe.

Anonimno 3469, 27.09.2025 ob 12:26

m344

mislim da je čas, da se te mož losa. ti si umsko bolana, toxična feministka.  ti nisi mogla sina nič naučit. ker samica ne more samca naučit popolnoma nič, razen fsega narobe.  si pa ti zgleda malo ljubusuma. bolestno.  drek do babe.

ti kurac bolan. bolan si od svoje matere k je tako delala s tabo kot ocitas zenskam na forumu.

tvoja mtka te je nardila bolanga ampak z bolu si sele takrat ko si odrasel ker sele zdaj ti pocas kaplja na tvojo glupo glavo.kva je tastara pocela.zdej bi pa rad na vse matere k majo tazga moza kot si ti, glupega nesramnega sam lapas bz. namest ce ze, da ves da vsaka situacija ne rabi tvojga pokvarjenega gobca. in ce hoces svetovat komu kaj povedat, nehi obtozevat.

zal ko vidim da ti pises grem kr mim. zdele ti pa napisem prvic in nikoli vec

k sebi se spravi in nehi sovrazit zenske? ker je tud tvoj fotr kriv kakrsn si zrastu. pika

m344, 27.09.2025 ob 10:51

moz se je danes odlocil da nauci sina kako se pec za drva puca.

rece, vzames zelezen ajmer in das vedno pepel samo v zelezen ajmer. nikakor v plasticen ker se lahko stali.

vidim sina kako je dal obrvi skupi in me pogleda jaz pa sem bila itak presenecena kaj ga uci.aja uci ga kak se sajba spuca.

potem ga je ucil kako se kosi. kam gre olje in kam bencin v kosilnici.

ucil ga je kako se najprej , plevel spuca potem pomete asvalt. poucil kako zlebe pucat. mamo malo hisko ki samo roko dvignes in z roko popucas kar je notri.

no, to je vse zelo lepo, le da je mal zamudil ker sin je star 24 let.

hb sem vse kar sem znala naucila sina ze zdavnaj. ker ce danes npr ne ve kako odstranit steker, je gliup on. ne da ni bilo nikogar ki bi mu pokazal.

Ti si pa res budala!

Za očeta je najbolj enostavno pri teh letih, da reče: “Sine, vse delaj kontra kot te je učila mama”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close