moj me j**** v glavo
S tem, ko določaš, kako se ne sme, določaš, kako se mora. Pojma nimaš Matkič. Zato si sam.[/quote]
Ravno to sem ti pokazal zdaj… bravo Marko… to ko ti pišeš kaj nesmemo moški delat vbistvu pišeš pro-žensko zvezo in jo zagovarjaš tu po celem monu že CEL ČAS… samo tebi tu ni jasno da to kar sem sedaj jaz napisal obrnjeno je ravno to kar ti počneš ŽE CEL ČAS glede partnerstva…[/quote]
Kaj je s teboj človek? Kje sem pisal, da moški česa ne smete? Delajte, kar vas je volja, samo ne mi potem jamrat, kakšne so ženske. :))
Matkič, pridi nazaj, ko bo droga popustila. Danes imaš halucinacije. Pa tudi, če traja več let, da spusti, ne bo nič narobe. Samo ne podtikaj mi več stvari, ki jih ustvari tvoja glava ob branju mojih besedil. Madona, če ženske tako narobe razumeš, kot mene, potem me pa res ne čudi, da imaš tak odnos do njih.
Seveda bi Marko… zato ker sem jaz prepričan da sem ”najbolši” na Svetu in tudi če bi oz. bo katera odišla od mene k drugemu nebom rekel da sem jaz SLABŠI ampak bom reko da ona nima pojma ….
Vse je v glavi in zornem kotu 😉
Če ti glavo pripraviš do stanja ko ti noben ne more nič potem si nepremagljiv v takih odnosih…
Spet govoriš na pamet, kdo si pa ti da boš določeval kaj je nič in kaj dovolj? A jaz nesmem ti pa lahko huh?
Danes zgublaš živce a so te odpostili?
Ne Marko…. podporo moraš najt v SEBI…. človek sicer človeku lahko da podporo… ampak tisti ki ne zmore sam sebi dajat utehe in podpore bo VEDNO potreboval vir podpore… in to so tisti ljudje ki niso sposobni bit samski in skačejo iz razmerja v razmerje….
Bravo spet si odkril toplo vodo…. To jaz že skoz pišem da ženske na moškemu ki je samozavesten privlači ravno to da je taki kot je… ampak potem ko pa ga dobijo, pa hočejo to dat vstran nezavedajoč se da s tem nebo več moškega ki so si ga izbrale….
Ravno to sem ti pokazal zdaj… bravo Marko… to ko ti pišeš kaj nesmemo moški delat vbistvu pišeš pro-žensko zvezo in jo zagovarjaš tu po celem monu že CEL ČAS… samo tebi tu ni jasno da to kar sem sedaj jaz napisal obrnjeno je ravno to kar ti počneš ŽE CEL ČAS glede partnerstva…[/quote]
Kaj je s teboj človek? Kje sem pisal, da moški česa ne smete? Delajte, kar vas je volja, samo ne mi potem jamrat, kakšne so ženske. :))[/quote]
Ne bit jezen saj odpravnino boš dobo….
Itak da pišeš… samo prefinjeno… in zdaj se sprenevedaš… pa že žnj krat sem it pokazal…
Kaj se čem branit. Očitno mi vidiš v glavo. Boge tvoje ženske, ko imaš vedno ti prav, tudi ko nimaš. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.