Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moj me j**** v glavo

moj me j**** v glavo

najbolj pomaga recipročnost, torej piši še si ti z nekom, pa moža pol vprašaj kaj teži, saj s tem ni nič narobe, tako je sam rekel. Pa sorodno dušo si našla morda s temi SMS, mu natvezi, morda ga bodo njegovi pogledi ganili, kot so tebe. Dejstvo je, da ko postaneš z nekom dovolj intimen preko bilokaterga medija, je potem preskok v realnost samo vprašanje časa in okoliščin. Ker si poznata skrivnosti.

Če misliš da se stvari, ki so se slabšale nekaj let, lahko uredijo v nekaj dneh se motiš. Zakon sta zavozila oba in OBA ga morata reševat.Dogovor o več pogovarjanja je seveda začete, ni pa še zdaleč to rešitev.[/quote]

Kaj še ti predlagaš? rekel mi je da mi manjka spontanosti, da sem zategnjena- ta njegova frendica pa odprta sproščena, nasmejana – seveda če pa je samska brez obveznosti in brez otrok. Res sem se trudila, da sem marikaj naredila v tej smeri. Samo jaz naj se spreminjam -sem lejpa, pamenta, pridna,zabavna, spontana – No tudi njemu kaj manjka – pa ni dosti naredil na tem. Jaz se trudim – on pa po moje premalo. To je tudi rezultat. Ne vem če si mi še da., dovolj mam vsega. Mislim ,da imam dedov dovolj za celo življenje. Če ne bi bilo otrok bi šla dalje- sedaj pač ne vem[/quote]

Uf, ne. Ko človek neha iskati tisto nekaj pri svojem partnerju in začne iskati drugje, ni šans. In potem on še tebi nalaga kar bi morala ti narediti, da boš njemu zanimiva in s tem, ko se mu ti dejansko trudiš prilagajat, veš, vem da veš, si mu v resnici zanimiva še manj.

Dobro pa veš, da živ človek ni noben dolgočasen. Vsak ima sanje, fantazije, cilje in če njega tvoje ne zanimajo več, ni tvoja krivda. Žal pa tudi ni v tvoji moči, da kaj spremeniš. Ni mogoče, da bi lahko sama kaj spremenila. Lahko gresta h terapevtu. Obstajajo diplomirani šalabajzerji, obstajajo pa tudi res dobri. Če imaš kakšno možnost dosopa do teh informacij, kdo je v vašem koncu dober, pojdita in če noče, pojdi sama. Ko bo čas, bo on sam od sebe odpadel. Predvsem pa, vem da je upanje trdovratna reč in da ne moreš iz danes na jutri nehat upati za oba, ampak kadar koli sanjaš ali upaš, daj to čimvečkrat zase, ne za vaju, ampak zase, kolikor je le mogoče, samo zase.

Čimveč lepih trenutkov 🙂

Še ena, ki ji moje dojemanje ni všeč ? :)))
Ženske vsepovsod vidite flirtanje. 🙂
Predvidevam, da zato, ker sklepate po sebi. Saj ženske ponavadi ne flirtate in vam je takšen hec nekaj povsem tujega. Zato to epidemijo doživljate resno in vam predstavlja nek alarm, da je v odnosu nekaj narobe in si ne zaslužite dovolj pozornosti, če moški kakšen trenutek ali čas, nameni še drugi ženski.[/quote]
Tvoja ti mora enkrat dat vetra, da bos videl, kako se po zensko flirta :)))). Kaksne dobrodelnosti tipa matkic res ne vidi vsaka zenska v spogledovanju. Zal. Hecno, ne?[/quote]
Hecno ne, žal pa. 🙂
Eno je spogledovanje in flirtanje, drugo pa pogovarjanje in zajebancija preko foruma. In če dobi ženska slabe občutke zato, ker je moški s svojo pozornostjo neki drugi ženski prebudil prijetne občutke, potem se mora ženska zamisliti glede svoje samozavesti.

Če želi moja flirtati z drugim, pa naj. Nikoli ji nisem tega prepovedal. Želim ji le vso srečo, da najde boljšega. 🙂

HAHAHA točno tak Robi…. samo to babnci ne gre v glavo 😉 eni smo pač samozavestni pa se tega zavedamo kaj smo in kaj dajemo in lahko mirne duše pustimo ženski da flirta z VSAKIM ….

Običajno so proti flirtanju najbolj tiste/tisti ki imajo slabo samozavest/samopodobo…

to pa je njihova krivda in nikakor ne krivda partnerja…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Samo ni mi jasno, zakaj se vidva R&M zapletata s takimi, ki nic kaj rade ni vidijo, da flirtata oziroma prebujata lepe obcutke pri nekih drugih zenskah.

maščujeta se
pa trenirata za v samostan

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

HAHAHA točno tak Robi…. samo to babnci ne gre v glavo 😉 eni smo pač samozavestni pa se tega zavedamo kaj smo in kaj dajemo in lahko mirne duše pustimo ženski da flirta z VSAKIM ….

Običajno so proti flirtanju najbolj tiste/tisti ki imajo slabo samozavest/samopodobo…

to pa je njihova krivda in nikakor ne krivda partnerja…[/quote]

Čeprav, meni so pa všeč taki tipi, da se že samozavestni in dobr zgledajo pa da jim ni treba nonstop se trudit biti všečen in flirtat, da mu je to že tako smoumevno, da se lahko že posveti tudi drugim dejavnostim in občutkom, npr. bližini s svojo ljubljeno/ljubljenim pa seveda po defaultu hobijem.. Da jim ni sploh več treba okrog čekirat, ker itak vejo da so. 🙂

Čeprav, meni so pa všeč taki tipi, da se že samozavestni in dobr zgledajo pa da jim ni treba nonstop se trudit biti všečen in flirtat, da mu je to že tako smoumevno, da se lahko že posveti tudi drugim dejavnostim in občutkom, npr. bližini s svojo ljubljeno/ljubljenim pa seveda po defaultu hobijem.. Da jim ni sploh več treba okrog čekirat, ker itak vejo da so. :)[/quote]
ti so samo višek – nepotreben, da je pi.zda polna kur.ca ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Čeprav, meni so pa všeč taki tipi, da se že samozavestni in dobr zgledajo pa da jim ni treba nonstop se trudit biti všečen in flirtat, da mu je to že tako smoumevno, da se lahko že posveti tudi drugim dejavnostim in občutkom, npr. bližini s svojo ljubljeno/ljubljenim pa seveda po defaultu hobijem.. Da jim ni sploh več treba okrog čekirat, ker itak vejo da so. :)[/quote]

da so kaj?

Mi ne čekiramo da bi iskali potrditev ampak čekiramo okrog ker radi vidimo dober štel…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če človek rad vidi dober štel, potem je dovolj, da samo opazuje z očmi.

Če človek govori z drugimi zato, da jih nasmeji, ker jim to polepša dan, je to ok. Če pa to počne samo z ženskami, je to že “sumljivo”. Vseeno pa človek lahko flirta namensko, načrtno, na primer z namenom pridobiti naklonjenost, voljnost, zaupanje tretje osebe, katero ima namen izkorisiti tudi še za kaj več, kot le pogovor (na primer intimnost). Lahko pa človek preprosto je prijazen (lahko izpade flirtajoč) z vsemi že po karakterju in nima nobenih prikritih namenov v ozadju (ker nima niti te potrebe, želje) in se zna ob morebitni priložnosti tudi brez težav kontrolirati. Morebiti je to že zaradi spoštovanja do svoje partnerke/partnerja, hkrati tudi zaradi odnosa, ki ga goji s to osebo, ne čuti pomanjkanja, katerega mora zapomnit neka tretja oseba.
Vendar, ker ljudem ne vidimo v glavo, včasih ne vemo, kaki so njihovi resnični nameni. Včasih še sami ne vejo in jih potem kar preseneti, ko spoznajo, da so zaljubljeni v tretjo osebo. Govorim o ljudeh, ki se grejo resne zveze, kjer bi naj bilo prostora le za dva.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Enim ženskam gre na živce še to da njihov pogleda drugo… že videno…

Enako velja za ženska… ženska bi se tudi morala brez težav kontrolirati in ne čutit pomankanja ki bi ga moral zapolnit njen dragi….

Tako kot se moški mora znat kontrolirat se mora tudi ženska… pika… brezveze spet zganjaš pro žensko histerijo v zvezi… da mi se moramo kontrolirat one pa lahko zganjajo scene če flirtamo in se majo pravico počutit neljubljene…

A se lahko tudi jaz počutim neljubljenega če flirtam pa je baba tečna ker posvetim 10 min neki drugi ženski?

Enako velja za ženska… ženska bi se tudi morala brez težav kontrolirati in ne čutit pomankanja ki bi ga moral zapolnit njen dragi….

Tako kot se moški mora znat kontrolirat se mora tudi ženska… pika… brezveze spet zganjaš pro žensko histerijo v zvezi… da mi se moramo kontrolirat one pa lahko zganjajo scene če flirtamo in se majo pravico počutit neljubljene…

A se lahko tudi jaz počutim neljubljenega če flirtam pa je baba tečna ker posvetim 10 min neki drugi ženski?[/quote]Torej Matkic ti vsak žensko moški pogovor enačiš z flirtom neglede na vsebino/dolžino pogovora?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A se lahko tudi jaz počutim neljubljenega če flirtam pa je baba tečna ker posvetim 10 min neki drugi ženski?[/quote]Torej Matkic ti vsak žensko moški pogovor enačiš z flirtom neglede na vsebino/dolžino pogovora?[/quote]

Jaz NOBEN žensko moški pogovor (svoj) ne enačim s flirtom 😉 …. To delajo predvsem ženske 😉

Je pa res da jaz praktično vsako žensko s katero imam interakcijo(pogovor) poskušam spravit v dobro voljo in do smeha 😉 Ker vsaka ženska če je še tako neprivlačna je lepša ko se nasmehne od srca 😉

Pa naj bo to v pekarni, trgovini, gostilni, na cesti……

Torej Matkic ti vsak žensko moški pogovor enačiš z flirtom neglede na vsebino/dolžino pogovora?[/quote]

Jaz NOBEN žensko moški pogovor (svoj) ne enačim s flirtom 😉 …. To delajo predvsem ženske 😉

Je pa res da jaz praktično vsako žensko s katero imam interakcijo(pogovor) poskušam spravit v dobro voljo in do smeha 😉 Ker vsaka ženska če je še tako neprivlačna je lepša ko se nasmehne od srca 😉

Pa naj bo to v pekarni, trgovini, gostilni, na cesti……[/quote]Ne smeš to delat!…….ccccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

haha

ok ok :(((((((((((((((

Pol bom pa nesrečen 😀

Matkič, saj ti nisi idiot? Ali si? Sem kje napisal, da ženske lahko zganjajo scene? Ker napisal si, kot da sem to kje napisal. Kako bi se MORAL kdo počutiti, pa zagotovo ne boš ti določal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matkič, saj ti nisi idiot? Ali si? Sem kje napisal, da ženske lahko zganjajo scene? Ker napisal si, kot da sem to kje napisal. Kako bi se MORAL kdo počutiti, pa zagotovo ne boš ti določal.[/quote]

To si napisal skozi besede

kot da ženske pa se nebi rable kontrolirat in razumet flirtanje ampak se moramo kontrolirat SAMO moški in se grizt v jezik oz ne flirtat…

Ti sploh neveš kaj napišeš…

Jaz nebom določal kak se more ampak kak se ženska NEBI smela počutit….. velika razlika 😉

Ženska bi morala bit srečna da ma tak dobrega moškega za katerega se zanimajo druge ženske (ker z njim flirtajo) namesto da mu teži da naj postane slabši oz. tiho…

Tako kot je Robi reko… vso srečo partnerci pri flirtanju upam da najde bolšega … to lahko reče in udejanji samo nekdo ki ima samozavest… takih pa je res malo ampak ni kriv partner za tako pomankanje samozavesti 😉

No, jaz kot partnerka moškega, ki flirta, bi prav tako lahko rekla: Vso srečo partner, upam, da najdeš boljšo oz. v primeru da že flirta, upam, da si našel boljšo.

Ampak v tem primeru to ne bi pomenila lepo željo (za njega), ampak posesivnost.

Tako da ženska v vsakem primeru ne more doseči nekega miru oz. varnosti pri moškemu, ki flirta. Če nadaljuje (njen partner) s flirtanjem se počuti, kot smo že pisali, če mu prepoveduje (flirt), je posesivna, če želi oditi iz odnosa, je posesivna, če je tiho, pa je… pa je… sužnja. Res, lep odnos dveh.

Sicer pa, sprašujem se, kako naj ženska verjame nekim resnim namenom moškega, ki tako svobodno flirta “z vsako”, če pa je navajena, da so vse ljubkovalne besede ali neki pogledi ipd., pravzaprav namenjeni vsaki, kako naj ve, da je za njo drugače, da je ona bolj edinstvena, bolj željena, željena še kot partnerka in ne samo kot neka, ki je toliko v redu, da ji je tip namenil nekaj flirta.

No, jaz kot partnerka moškega, ki flirta, bi prav tako lahko rekla: Vso srečo partner, upam, da najdeš boljšo oz. v primeru da že flirta, upam, da si našel boljšo.

Tako da ženska v vsakem primeru ne more doseči nekega miru oz. varnosti pri moškemu, ki flirta. Če nadaljuje (njen partner) s flirtanjem se počuti, kot smo že pisali, če mu prepoveduje (flirt), je posesivna, če želi oditi iz odnosa, je posesivna, če je tiho, pa je… pa je… sužnja. Res, lep odnos dveh.

Sicer pa, sprašujem se, kako naj ženska verjame nekim resnim namenom moškega, ki tako svobodno flirta “z vsako”, če pa je navajena, da so vse ljubkovalne besede ali neki pogledi ipd., pravzaprav namenjeni vsaki, kako naj ve, da je za njo drugače, da je ona bolj edinstvena, bolj željena, željena še kot partnerka in ne samo kot neka, ki je toliko v redu, da ji je tip namenil nekaj flirta.[/quote]

ojej

v svojem imenu in kolegov Bogov -> ni ti pomoči.
zgodilo se ti bo pa v roku 3 -5 let vse, kar si natipkala … 75% zaradi tebe. Howgh – govoril sem

kot da ženske pa se nebi rable kontrolirat in razumet flirtanje ampak se moramo kontrolirat SAMO moški in se grizt v jezik oz ne flirtat…

Ti sploh neveš kaj napišeš…
[/quote]
Ne, TI ne veš, kaj pišem. Jaz vem. Ti pa lahko to še ugotoviš, če nisi preveč neumen, tako, da še enkrat pogledaš kaj sem NAPISAL. Mene ne briga, kaj je poleg tega zraslo v tvoji glavi. Zdaj mi pa še pokaži, kje sem napisal, da se ženske ne rabijo kontrolirat, da bom vedel kaj pišem.

S tem, ko določaš, kako se ne sme, določaš, kako se mora. Pojma nimaš Matkič. Zato si sam.

Me zanima, če bi ta samozavest ostala, potem, ko bi ona to res storila. 😉 Tebi mogoče ja, ko nisi uspel ustvariti s partnerko kaj več kot en skupen večer (kar itak ni nič). Nekomu, ki pa je v zvezi več let, ima skupno hišo in otroke, dolgoletno preteklost, pa razmišlja malo drugače v taki situaciji. Razen, če verjame, da njegova partnerka tega res ni sposobna oziroma se tega ne bo šla (skozi leta se nam zdi, da svojega partnerja poznamo in da vemo česa je sposoben). Pa vendar, nas partner včasih preseneti. :)) Nizka samozavest gor ali dol, človek ki nima podpore v svojem partnerju, jo bo slej kot prej poiskal nekje drugje, kar pa za odnos ni dobro. In človek si nesamozavestnega partnerja izbere sam. Tudi to nekaj pomeni. Če si ga izbere sam, ga je to očitno privlačilo, če pa tak postane ob partnerju, pa bi se tudi drugi partner lahko zamislil, zakaj je do tega prišlo.

S tem, ko določaš, kako se ne sme, določaš, kako se mora. Pojma nimaš Matkič. Zato si sam.[/quote]

Ravno to sem ti pokazal zdaj… bravo Marko… to ko ti pišeš kaj nesmemo moški delat vbistvu pišeš pro-žensko zvezo in jo zagovarjaš tu po celem monu že CEL ČAS… samo tebi tu ni jasno da to kar sem sedaj jaz napisal obrnjeno je ravno to kar ti počneš ŽE CEL ČAS glede partnerstva…

fantje … bejba pravi, da njo njen tip v “glavo” … zakaj pa se vi ejakuirate drug drugemu v glavo ☺

Sicer pa, sprašujem se, kako naj ženska verjame nekim resnim namenom moškega, ki tako svobodno flirta “z vsako”, če pa je navajena, da so vse ljubkovalne besede ali neki pogledi ipd., pravzaprav namenjeni vsaki, kako naj ve, da je za njo drugače, da je ona bolj edinstvena, bolj željena, željena še kot partnerka in ne samo kot neka, ki je toliko v redu, da ji je tip namenil nekaj flirta.[/quote]

Kako naj ženska verjame? ker pač verjame? ker se ODLOČI da verjame…

To je tako kot se eni odločijo da verjamejo v BOGA… a jim bog kaj daje? nič, ampak oni še skoz verjamejo v ”dobre” (lahko za nas rečemo RESNE) namene boga …

Marsikdo izmed nas čemu verjame ne da bi mu kdo ali neka stvar konstantno vračala neko naklonjenost ali ekskluzivnost… pač ker se odločiš… ampak v partnerstvu pa na žalost preveč ljudi pogojuje svojo srečo z OMEJEVANJEM dejanj partnerja…

najhujše pa je ker tako omejevanje spretno manipulatorsko skrijejo pod pretvezo

”Če jo pa res ljubiš pa ja tega ne rabiš”

To vse je prišlo tako daleč da danes kot se vidi celo moški menijo in zagovarjajo moško konstantno odpovedovanje in prilagajanje, medtem ko HKRATI spodbujajo ženske da si vzamejo dneve za sebe in gredo nekam drugam s kolegicami, medtem ko moškemu nikoli nebi napisali da si more vzet vikend fraj s kolegi na pijanici in pikniku in žuru do jutranjih ur ker to je neodogovrno kao in ne kaže resnosti in potem partnerka dvomi…

wtf

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close