Moj IP je iz Norveške?
Malo sem preverjala, kakšne sledi kaj puščam okoli po internetu in sem tudi v Google prekopirala moj IP.
Zdaj pa mi ni nič več jasno, saj je moj IP objavljen na kar nekaj čudnih straneh, očitno ga nekdo uporablja za sodelovanje po tujih forumih (?)
IP sem tudi poiskala z Whois, ki naj bi imel uradne podatke. Tudi ta pa pravi, da je moj IP iz Norveške.
Proxya ne uporabljam, imam statični IP. Zanima pa me, kako je to možno.
Na neki strani se najdejo celo ostali podatki, ki naj bi prišli s tega IP-ja, a so napačni. Pravi je bil samo podatek o brskalniku, ki je Opera.
Saj moderatorji lahko vidite moj IP in probate. Potem pa mi, prosim, povejte, kaj je to, zakaj in kaj naj storim.
Zdaj me skrbi, da ga z mojim IP-jem ne bo kaj sračkal kakšen Norvežan, okrivili bodo pa mene:) Saj verjetno zastonj zganjam paniko, a nikoli ne veš.
Hvala.
Saj moderatorji lahko vidite moj IP in probate. Potem pa mi, prosim, povejte, kaj je to, zakaj in kaj naj storim.
— Moderatorji smo bolj kot ne levi/slepi/gluhi/tumpasti in vse ostalo kar se tega tiče.
Očitno je tvoj ponudnik internet storitev šele dobil nov IP naslovni prostor, pa na RIPE-ju še niso
vsega uredili, pa tudi sicer traja, da se baze po svetu osvežjo.
Včaih to traja tudi do pol leta.
Torej – ni panike – je dejal zaveznik Moderatorjev – kolega Švejk.
lp
A, nene, sem že ugotovila kje je težava. Na žalost malce prepozno, da mi ne bi bilo treba smetiti tule 🙂
Očitno je v novo verzijo Opere že avtomatično vgrajen proxy, vse štima.
Če bi pri prenavljanju foruma dodali smeške, bi bil tule eden, ki se klanja za hiter odgovor, drugi pa za novo Opero. Še dobro, da jih niste 🙂
Hvala
Primoooooooooooooooooooooooožžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž
dekleta bi lepila svoje slikce gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
daj malce popravi tele nastavitve, da ne bodo imele teh težav..
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.plu.edu/~kcnstv26/img/smiley-face.jpg[/img]
[img]http://schools.cbe.ab.ca/b628/studentwork/TMSites/images/snow-leopard_082205.jpg[/img]