Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moj fant

moj fant

jaz bi samo rada povedala, da ljubim mojega fanta!!!!!!!

Lepo, tudi jaz mojega !

Lepo! Tudi jaz ljubim tvojega fanta!

Tudi jaz mojega!

Kaj pa če ga jaz zapeljem in ga prevzamem s svojo karizmatičnostjo,a?

Kam bi ga zapeljala in kateri avto je ta karizmanevekmkaj??? :-)))))

Mmm,v svojo posteljo,kjer bi kavsala,ne bi se mogel upreti mojim sexiplinim čarom.

Joj joj ženske kaj vam je….??

Lp, Uroš

Lili, odpade, razen če hočeš en menage a trois…..

Kaj pa če ti ne boš vedela,sam tvoj dragi in jaz.Se bova pošteno prepotila in zeloo uživala v strasti in norem ljubljenju.Misliš.da ti bo tvoj “zvesti” povedal.Ne misli si.Me kar meče od vzburjenja.

povej to njemu..pokazi mu..pa ne samo danes usak dan in on naj kaze to tebi in garantiram to je uspeh za ljubezen do konca in nazaj…

ni kej, ženske smo ženske, smo drugačne kot vi in se sploh ne čudim, da nas je grooozno težko razumet!

Kaj nej jim pa bo? Babe pač… 🙂

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Rajs to njemu povej, nas tukaj gor bas ne gane.

Omrežila,zapeljala,prevzela varala sem že veliko moških,to je moj nekakšen hobi,to me neverjetno vzburja.To mi uspeva za šalo.Vam bom prevzela vaše dečke pa boste videle.Moški se mi zelo teško uprejo,ker znam z njimi in vem kaj jim je všeč in kaj jih rajca!Če se zapičim v enega,ga skoraj vedno dobim.Nisem pa razdiralka vez,da ne bo pomote.

Uf….sem si kar oddahnila….pravijo kdor visoko leta, nizko pade…da ne bos prevec telebnila!

ejjj…………….ti si pa čist prfuk***…. Kako lahko napišeš, da si prevzela že veliko moških….čist na koncu pa, da nisi razdiralka vez??!!!

Mislim…..

spet ena tistih, ki se imajo za strašansko lepe, pa pametne, pa kaj vem jaz kaj še vse……………

Nekoč se boš ti zaljubila….pa bo on tebe prevaral….pa bomo videli kako se boš takrat “penila” na vsa usta….

Lili = slaba verzija Daši? 😉

Lili=Daši
ne more brez foruma, kot Daši bi jo skenclali, pa ima nov nick = LiLi

lilijevska lilijka je dosegla, da ste se odzvale na njeno provokacijo. ko nekoga zbode kaka tema, ni čažjega kot napisat točno tisto, kar bo povzročilo množični popizditis članic in članov. se vam da odzivat na to?

tebi se je očitno dalo

Uauu Sadna nisi odkrila Amerike!?Nisem nobena Daši.UATA MEJKA MISTEJKA

:-)) Pol mu pa to povej:-)

Saj midva si to vsak dan poveva, sam včeraj me je nekaj tako spreletelo, da sem hotela to še v medmrežje poslat. Sem upala, da to ni nič slabega, no….reakcije so različne, vidim. :-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close