Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moj bivši mož in Tajka

Moj bivši mož in Tajka

Odgovor na objavo uporabnika
takole bom rekla, 21.12.2021 ob 21:56

Odgovor na objavo uporabnika
Bambi413, 20.12.2021 ob 11:04

Narazen dve leti, po 20+ letih zakona, dva odrasla otroka. Ni šlo, z moje strani zaradi preveč časa posvečenega biznisu, premalo prave skrbi za zakon, vikend je bil za počivanje, ker je bit biznismen tako izčrpljujoče. Jaz sem bila zadirčna, itd.

Jaz sem bila ok po ločitvi, zdaj pa izvem, da ima online vezo z mlado Tajko in planira srečanje v živo. Otroka ne vesta, in ni na meni, da jima povem. Meni je povedal on sam (sva bila do zdaj civilizirana v odnosu), in sem globoko razočarana – kot da ni žensk tu, doma, in da ga je obrnila 20 let mlajša Azijka, kateri ne bo nič drugega kot banka in pot do zahoda, po vsej verjetnosti. In izgleda, da ga nisem nikoli zares poznala.

Mnenja?

Tile deci so eni totalno počeni.

20 let mlajšo Tajko?

Saj se mu še vrane na drevesu smejijo!

Zdaj veš, zakaj si se ločila od njega? Ker je butast ko en ljoljo.

Saj normalni so doma, z ženo in otroki.

Ostali butlji se pa guncajo s petnajst, dvajset let mlajšimi…Sicer pa : kje piše, da mu bo s tole frčo uspelo?

Glej 90 dni do poroke  na TLC programu  in tistega starega 58.letnika, ki misli, da je še kar lep …z mlado Filipinko…hehehe…ko en stari foter…

On je dal ženo in otroke že čez. Sedaj je njegov čas za  zabavo in užitek ti se pa lahko poješ s tvojimi normami.

Edino pravilno je naredil, hudega mu ne bo.. Tajke so spoštljive, ženstvene, skrbe in postorijo dosti za moškega, kar je redkost dan danes.. Slovenski rod bo pa tko in tko izumrl se že ve zakaj.

no sedaj se boš lahko pri Tajki naučila, kako se take biznismene obere do gat in kako pridno bo čepel doma.

Če si sama v biznisu, predvidevam, da ti finančno ni hudega. Gotovo imaš zase in za otroke dovolj, tako da ne rabiš moževega denarja. Zaradi česa drugega pa se glede njega nikar ne sekiraj, če je taka pojava, da si kupi ženo.

Ker tele online zveze s Tajkami, Filipinkami ipd. – tehle zvez se ne ustvari, tako zvezo se kupi?

V bistvu avtorico razumem… Je vsaj malo beden filing, ko se ti partner s katerim si preživel lep del življenja spajdaši s čisto eksotike, ker veš, da je to od tistega s katerim se partner spajdaši samo zaradi keša in boljšega življenja, torej se ta xy eksotika, ki verjetno za eno Slovenijo še slišala ni spajdaši tudi z delom tvojega karakterja, ki ga je partner zgradil v dolgoletni vezi recimo s to avtorico.., ker ko nekdo dolgo skupaj živi kopira tudi karakter od tistega s katerim živi..

Ampak situacija je taka..

Moj primer…, po ločitvi, nisem imel nič naštimano, da se bi samo prešatal na drugo žensko.., čist svoboden sem šel v LOV za seb primerno partijo (samozavesten do neba)….. v vseh možnih variantah, sm, da je bila ženska kolikor toliko postavna seveda.. Spomnim se, da je bila v času veze ena črnolasa bejba, ki je redno hodila v to diskoteko v Lj. v katero sem redno zahajal in sva se odlično poštekala v pogovoru in tud v rahlih dotikih…, pa sem si mislil, ko sem ostal sam in svoboden…. ok. sej bo uletela in svoboden kot sem bil bom vse adute potegnil iz rokava, torej navalil z osvajanjem. Ko sem bil v vezi sem se pač še zadrževal.., ona je  pa očitne simpatije nakazala v tistih trenutkih druženja.. Pol pa velik problem, jst redno naprej uletaval v diskoteko, te črnolaske pa nikjer…, jst pa že tako potreben ženske za čisto akcijo, da je bila že orng kriza… in kaj se zgodi, osvojim jst eno, ki je bila  10+ let mlajša od mene, se ne spomnim več… Kje je fora, s to bejbo, ki sem jo osvojil, me bi bilo sram pokazat pred očmi bivši, ker sem bil z bivšo ista generacija.., verjamem, da bi bil čuden filing za oba po dolgiih letih skupnega življenja.

Ženska, če hoče za šalo malo lahko dobi tipa skoraj v vseh letih, če ni čist zaključila in noče imet z njimi nobenga opravka, pa čeprav ne zgleda nič posebnega… moški sredi 30 let bo pa v tej mali Sloveniji že imel težave, pa čeprav je čist ok. po vseh standardih (recimo v to spada, da živi sam, ima svojo streho nad glavo, reden pošten keš, služba, skrbi za sebe, higiena itd….)  ker frej žensk, ki bi bile primerne  za skupno življenje praktično ni. Tiste, ki se ločijo, po svoji ali tipovi krivdi, imajo nekaj kilometrine z življenjem s tipom ampak rabijo po ločitvi še par let, da si zaželijo moškega. Tiste, ki so pa večno samske so pa težke za skupno življenje, dostikrat preveč nerealne..

Tako, da tukaj nimaš kaj, dosti tipom na zahodu ostane kruta realnost… nakup žensk iz revnejših držav, važno je edino to, da podpišeta poslovno profesionalno pogodbo, pod kakšnimi pogoji se bosta skup spajdašila, ki jo seveda normalen tip napiše,  saj on vse plača ona pa s strinjanjem to podpiše in nič drugega…  Znanec pri 50+ letih je letos to naredil po lanskoletni ločitvi ampak v balkan varianti.

Romantična, dopadljiva ljubezen se vidi samo še v pocukranih ameriških ljubezenskih komedijah, kipa  so negledljive..

Ni vsaka zveza z zensko iz “eksoticne” drzave ze kar kupovanje. Jaz cross-cultural zvez poznam se pa se, da o lastnih izkusnjah sploh ne pisem, in dalec od tega, da gre praviloma za to kar si vecina nerazgledanih in premalo izkusenih Slovencev predstavlja. Zadeve so precej bolj kompleksne in raznolike. Ampak ljudje so polni predsodkov, zavidljivi in privoscljivi. Zato se kako radi vse kar prevec odstopa od njihove normalnosti okarakterizirajo na najslabsi mozni nacin.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close