Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moj album

moj album

Zanima me ali nas je res sama hvala,namreč sem iskala voziček iz druge roke in mi kolegica predlaga bolho in moj album,…bolha je kar v redu,ko pa pridem na moj album, vpogled ni za prodajo!!!!!halo,koga briga kaj bo otrok nekoga nosil,pa kaj res nimate drugega dela kot se hvalit kaj bo otrok oblekel,sama jih imam tri in še na kraj pameti mi ni prišlo,da bi kdaj pogledala kaj ima oblečeno drugi otrok,mislim,res?????no comment
Zanima me kaj si mislite ostali,ali sem jaz staromodna?

je tako napisano, da sploh ne vem kaj te moti in kaj sprašuješ

To sem tudi sama zadnjič opazila. Ženske poslikajo in objavijo celotno kolekcijo oblačil svojih otrok z namenom nadaljne prodaje, ki se bo zgodila čez npr. leto dni, ko otrok preraste oblačila. Mamice se tako leto prej postavijo v čakalno vrsto za oblačilo, ki bi ga želele kupiti. Ok, to še nekako razumem. Sem bila pa totalno zgrožena nad količino oblačil, ki jih nakupijo za enega otroka, ki bo vse to prerastel v parih meseceh. Zapravijo pravo premoženje. Tudi sama rada vidim, da je moj otrok lepo oblečen in ker si to lahko privoščim, mu kupim vse novo, ampak toliko kot potrebuje. Tisto na moj album.com pa je prava obsedenost in odvisnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close