Najdi forum

Mogoče

Lep pozdrav!

Pred skoraj enim tednom sem zacela malo bolj zdravo jesti, ker imam nekaj odvečnih kilogramov. Imam 5 obrokov, pijem veliko vode, jem zdravo hrano it… itd… prav tako se nameravam ukvarjati s športom vsaj 1h na dan.
Moje vprašanje je: če tak ritem držim (prehrana, telovadba) 2 meseca, koliko lahko približno zgubim kilogramov? Jaz jih imam sedaj 72 pri višini 162 cm. Vem, da je to različno od človeka do človeka, ampak bi mi lahko podali približen podatek, da dobim še več motivacije za nadaljne delo?

Hvala že vnaprej in prosim, če mi lahko odpišete čimprej!

Pozitivka,
sama sem pred časaom (janurja) uvedla samo pet majhnih obrokov on točno določenih urah oz. v točno enakih intervalih. In v mesecu izgubila 2.5 kg. Nisem povečala obsega rekreacije, samo kak sprehod na teden. Ne vem kako bo pri tebi, ampak ti svetujem da zgubiš max 5kg na mesec. Če ti bo tako šlo bo čisto dovolj, pa še kg bodo za vedno ostali dolj. BTW: Kljub temu, da sem sedaj noseča sem se zredila samo za 0,5 kg, vendar sedaj še toliko bolj redno jem in se izogibam nepotrebnim kalorijam.

Lep dan

Jagoda

Zdravo!
Jaz bi tudi full rada začela 5x na dan jest, pa se izgubim pri izbiri hrane.
Kaj jeste, prosim opišite mi te obroke?

HVALA!!!!

jaz jem prbl. tako:

zajtrk: okrog 6.30- sport muslli ali katerikoli drugi kosmiči(ne čokoladni in tisti z veliko sladkorja, z jogurtom ali mlekom.okrog 40-50g kosmičev in prbl. 1.5 dcl mleka ali jogurta
malica:okrog 10.30- jabolko( katerikoli sadež en kos), mogoče kakšna polnozrnata žemlja ALI jogurt
kosilo:okrog 14-15h: pač tisto kar mami skuha, ampak ne jem skupaj ogljikovih hidratov in beljakovin. če sem že za malico jedla žemljo potem ponavadi ne jem ogl. hidratov za kosilo, ampak recimo meso in veliko zelenjavo( kuhano in surovo npr. bučko, paradižnik, zel. solata,…..)
če pa sem za malico jedla jogurt in sadje, potem jem za kosilo npr. testenine, riž, krompir,… z zelenjavo.
okrog 17-18h pojem kaksen sadež, predvsem pa gledam na to da veliko pijem. vode, seveda)))))
okrog 20h pojem pa skuto, včasih se pregresim in pojem kakšen sadni jogurt. Če ga zmešaš s skuto…njam, njam.
Moram ti povedat, da ne jem tako vedno, se pa trudim, da ne pojem preveč oglj.hidratov. Glede na to, da jem mleko ali jogurt za zajtrk, vcasih za malico in se za vecerjo se nekomu verjetno zdi veliko, ampak meni primankuje kalcija in moram jest veliko beljakovin, čeprav te vsebujejo tudi maščobe. Ampak sej te pa pokurim z telovadbo.

veliko uspeha in upam, da ti ne zgleda preveč težko, ker ni!!!!!!!!

Priporočljivo je, da na teden izgubiš le pol kilograma, to se pravi približno 2 kg na mesec. Tako je po moje tudi bolj sigurno, da ne dobiš potem vsega hitro nazaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close