Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Modus, stari ali novi clio – izkušnje

Modus, stari ali novi clio – izkušnje

Rada bi mnenje uporabnic teh dveh avtomobilov. Ne vem, kako se naj odločim. Iščem varen avto, v katerem lahko po mestu razvažam otroka in da se lahko vsi štirje peljemo tudi kam dlje. Kakšno je vaše mnenje? Hvala in lep konec tedna.

Jaz imam cliota II disel motor in sem bila še kar zadovoljna dokler mi ga niso mehaniki uničili.
Sem poiskusila modusa vozit, tudi disel in mi je bil veliko bolj všeč. Če izbiraš renaulta po moje nimaš kaj razmišljat. Sediš zelo visoko, pregleden, ful se da noter premikat. Luškan avtek.

Drugače pa moj komentar nikoli več renaulta, če bom le lahko izbirala. Kot sem napisala uničili so ga, nato se pa nimaš več na koga pritožit.

Živjo, Kitty!

Kako so ti mehaniki lahko uničili avto?

Jaz imam Clia II, zaenkrat dela kar v redu, na prvem servisu pa še nisem bila. Z njim sem zelo zadovoljna, če bi pa kupovala avto sedaj bi pa kupila novega Clia – je bolj prostoren.

Lp, Nik@

Toyota Yaris je boljša.

imam Clia II – diesel – marca bo star 3. leta in ravnokar se mi bo števec obrnil na 91.000 KM (kaj hočmo) – redni servisi – nobenih problemov…

lp

MC

p.s. kitty mene tudi zanima, kako so ti mehaniki uničili avto – še bolj pa, kje? (ampak to je že lahko blatenje, kaj ne?) – in zakaj se ne moreš nikamor pritožit… sama poznam naslov za pritožbe pri renault-u…, tako da…

************************************* Človek, ki ne dela napak, običajno nič ne dela!

Jaz imam Modusa….. super avtek, sediš lepo na visokem….notri je ful prostoren…. gre ku strela…..ampak za 4 člansko družino pa po moje ni…. ima prtljažnk zelo majhen….. Edino, če za dopust nabavite trugo…:)))

radovednice :-)))

Ma po moje pa ni blatenje nič kar se dejansko zgodi. Pritožiš se pa res lahko, sem se slabo izrazila, samo rešiš pa nato ne kaj dosti. Pri meni so ugotovili, da sem čisto sama kriva, ker nisem avta po njihovem servisu prekontrolirala.

Avto sem peljala na servis (vedno servisiran na pooblaščenem servisu) in čez par dni sem opazila, da mi klima ne dela. Peljem na kontrolo in ugotovijo, da je avto brez vode. Par dni kasneje se mi srede vožnje prižgejo vse lučke, ki obstajajo. Jaz seveda panika:-) No to je bilo pa zato ker sem imela avto tudi brez olja.
To sem uredila na drugem servisu. Kjer so mi tudi zagotovili, da avto v tako kratkem času ni popil vse vode in vsega olja in da so mi več kot očitno na servisu pozabili to noter natočit. Kasneje se je tudi pokazalo, da nič ne pušča. Tko da no comment.

No zaključek je pa bil, da ni njihova krivda, ker so to pozabili naredit ampak moja, ker nisem preden sem se usedla v avto prekontrolirala olja in vode. Edino kar mi niso znali razložit je zakaj sem njih plačala.

Evo to je ena kratka obnova vsega skupaj.
Kar me je na koncu razjezilo ni niti toliko, da je pač mehanik to pozabil ( velik servis in očitno niso organizirani) ampak kasnejše obnašanje. Jaz če v službi zamočim to plačam, kjer so pa dovolj močni jim pa to ni treba. Zato sem napisala renault nikoli več.

Geografsko sem pa primorka..v namig kje 🙂

Ma tudi naš servis je za en ….

Ko sem imela še Twingota so mi enkrat na servisu pod sprednjo havbo pozabili nekaj orodja. Ko sem se peljala s servisa mi je jasno vse šklopotalo, skratka zajela me je panika,… Sem šla nazaj in jim to povedala. Vodja serviserjev se je do mene obnašal zelo nesramno in arogantno, v stilu “baba pač neki teži”. Ko se je končno lotil pregleda mojega avta, bi morali videt njegovo faco, ko je ven privlekel en šraufciger… Potem pa “oprostite, gospa…” Ma ni vredno besed. Pa to še ni edina peripetija.

Lep pozdrav,
Nik@

Lara Croft, kateri motor imaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close