Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Modri dirkač – Brezplačni koledar

Modri dirkač – Brezplačni koledar

lani je modri dirkač dal gor datoteko z brezplačnim koledarjem za leto 2008…

Modri dirkač a ga boš za leto 2009 tud…???

Si že pospravila kopalke 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

ne še…jih nikoli ne pospravim…tudi pozimi pridejo v poštev…

🙂

Če slučajn modri dirkač ne bo imel časa, je morda na voljo tudi kaka alternativa : Vaš link, kako bo pa izgledala Saška na koledarju sred zime v kopalkah pa verjetn nkol ne bom vedel 😉

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

kako bi izgledala sredi zime – ja zmrznjeno najbrž – bi se kar videlo 🙂

Modri dirkač – bo po mojem presenetil zadnje minutke – kot vedno :)))

Lahko pa resno Saško poprosimo, mi nevedneži če nam naredi
primer koledarja z njenimi slikcami, da vidimo sploh kako izgleda
(koledar seveda), da se ne bi po nepotrebnem sami utrujali s tem.
Potem pa samo moj obraz dam čez njenega pa bo –

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

ah pol ni fore, če boš zamenju moje slikce s tvojimi…lah pa jaz teb pošljem mojega ti pa meni svojega…in volk sit koza cela pa upam, da ne lačna…

Klemenxx je omenjal množino… ;-))

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

oooooo…ne ne…ne se hecat

:))

Kolkr poznam klemenaxx je smrtno resn. In kolkr poznam sebe sm pa prav mrtvaško resn. A ti se pa hecaš? 😉

Kukrkol, če ti bo kaj uspelo, se pa vsaj pohvali, da bomo vedl, kolk je kaka reč uporabna 😉

Mja, ravno sem razmišljal, ker vsi iščejo ene fancy koledarje – ali je sploh še prostor za stari dobri Word koledar od amaterskega izdelovalca koledarjev…
Načeloma ga bom naredil, vsekakor pred decemberskimi prazniki, ko ga potem podarimo tašči pa še komu, za katerega se nam nabere dovolj slik.

Iščem še kakšno varianto da bi malo popestril sceno, ampak ni nič tako prilagodljivo kot Wordova predloga. Bom za foro kaj pogledal, če ne bo nič pametnega, naredim podobno kot lani.

super….

HVALA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close