Modri ADSL
Pozdravljeni
Prosim za nasvet: Pred kratkim so mi namontirali adsl. V paketu je bil komunikacijski prehod SAGEM za kar sem se tudi navdušil ker podpira več računalnikov ki sem jih imel sedaj v mreži pa še brezžično povezavo.
Problem je nastal ker se ni SAGEM hotel sinhronizirati z centralo,
nakar mi je uslužbenec telekoma dal njihov komunikacijski prehod na reverz ki ne vsebuje ruterja in sedaj imam samo en računalnik na internetu.
Rekel je da bodo prišli od SIOLA in ta SAGEM porihtali da bo delovalo.
Kličem na SIOL in na Telekom pa se eden na drugega zgovarjajo, jaz pa imam še vedno SAGEM v modri škatli.
Kaj naj naredim??? A ima kdo podobne izkušnje??
Hvala za nasvet
Tony
Že Sagemovi mobiji so radi ponagajali, tudi tile ‘modri’ modemi niso kaj prida. Vsi, kar jih poznam se pritožujejo nad modrim internetom. Res pa je, kar pišeš, da lahko nanj priključiš več računalnikov, a povezave dokaj rade ponagajajo: kar na lepem na katerem pade povezava ipd. Nasploh se ljudem dogaja, da se jim povezava rada prekine – tudi če kupijo dodaten router. Siol pa se izgovarja na motnje v centralah, na dinamičen IP in še marsikaj jim pride na misel. Poznam nekoga, ki je doslej imel dobri stari adsl paket, pa je prešel na cenejšo varianto, sedaj si pa lase puli…
Forum je zaprt za komentiranje.