moderna tehnologija za obiskovalce st. čveka
Anonimnež, 03.01.2022 ob 17:53
Ja tole je pa zanimiva zelo perspektivna tehnologija, samo me zanima, kdo bi znal ta presežek sploh uporabljat ?
Ne pretiravat, no… Domači mulc uporablja te zadeve kar naprej za telefon, TV, radio, računalnik, budilko, kamere, luči v svoji sobi, gretje… Nič takega ni.
Samo da v realnosti ima vse to možnost tudi klasičnega nadzora, če prideš ravno od zobarja…
rok-1, 03.01.2022 ob 19:38
Ne pretiravat, no… Domači mulc uporablja te zadeve kar naprej za telefon, TV, radio, računalnik, budilko, kamere, luči v svoji sobi, gretje… Nič takega ni.
Samo da v realnosti ima vse to možnost tudi klasičnega nadzora, če prideš ravno od zobarja…
Ja kot vidiš v videu ni vse tako lahko in nedolžno …. no jaz nobenega ne poznam s to tehnologijo, da bi jo uporabljal … Pa nisem s kmetov 🙂
Saj jaz tudi ne poznam nikogar, razen domačega mulca… in njegovih kolegov. Moji kolegi pa velikokrat debatirajo o tem, a se nihče še ni spravil. Kolikor vem. Jaz uporabljam delno.
Ravno zaradi tistega v videu sem napisal, da imajo v realnosti te tehnologije vse tudi “zadnja vrata”, kjer jih lahko nadzoruješ klasično. Zaenkrat.
rok-1, 03.01.2022 ob 20:20
Saj jaz tudi ne poznam nikogar, razen domačega mulca… in njegovih kolegov. Moji kolegi pa velikokrat debatirajo o tem, a se nihče še ni spravil. Kolikor vem. Jaz uporabljam delno.
Ravno zaradi tistega v videu sem napisal, da imajo v realnosti te tehnologije vse tudi “zadnja vrata”, kjer jih lahko nadzoruješ klasično. Zaenkrat.
Jaz sem še vedno za kakšne stare viktorijanske hiše, tam ni teh problemov z vrati ?
alooo video je hec, KVA KLE NI JASN?
Hec pa ponavadi vsebuje nekaj resnice da bl zažge
——————————————————-
No tole pa ni hec glede tehnologije Tesla avtu se odf. in je bojda imelo tudi smrtne žrtve.
( https://www.youtube.com/watch?v=uEjwLKE0cCQ )
“Navaden ključ” če se razumemo v vsem bo mogoče še najboljša rešitev.
darwindarko, 03.01.2022 ob 21:44
alooo video je hec, KVA KLE NI JASN?
Hec pa ponavadi vsebuje nekaj resnice da bl zažge
——————————————————-
No tole pa ni hec glede tehnologije Tesla avtu se odf. in je bojda imelo tudi smrtne žrtve.
( https://www.youtube.com/watch?v=uEjwLKE0cCQ )
“Navaden ključ” če se razumemo v vsem bo mogoče še najboljša rešitev.
V tem Teslinem videu ni nobene odgovornosti lastnikov teh vozil. Piči gas …
Forum je zaprt za komentiranje.