Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moderna tehnologija za obiskovalce st. čveka

moderna tehnologija za obiskovalce st. čveka

( https://www.mojvideo.com/video-moderna-tehnologija/e7ec43b83155a32afb68 )

Ja tole je pa zanimiva zelo perspektivna tehnologija, samo me zanima, kdo bi znal ta presežek sploh uporabljat ?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnež, 03.01.2022 ob 17:53

Ja tole je pa zanimiva zelo perspektivna tehnologija, samo me zanima, kdo bi znal ta presežek sploh uporabljat ?

Ne pretiravat, no… Domači mulc uporablja te zadeve kar naprej za telefon, TV, radio, računalnik, budilko, kamere, luči v svoji sobi, gretje… Nič takega ni.

Samo da v realnosti ima vse to možnost tudi klasičnega nadzora, če prideš ravno od zobarja…

rok-1, 03.01.2022 ob 19:38

Ne pretiravat, no… Domači mulc uporablja te zadeve kar naprej za telefon, TV, radio, računalnik, budilko, kamere, luči v svoji sobi, gretje… Nič takega ni.

Samo da v realnosti ima vse to možnost tudi klasičnega nadzora, če prideš ravno od zobarja…

Ja kot vidiš v videu ni vse tako lahko in nedolžno …. no jaz nobenega ne poznam s to tehnologijo, da bi jo uporabljal … Pa nisem s kmetov 🙂

Saj jaz tudi ne poznam nikogar, razen domačega mulca… in njegovih kolegov. Moji kolegi pa velikokrat debatirajo o tem, a se nihče še ni spravil. Kolikor vem. Jaz uporabljam delno.

Ravno zaradi tistega v videu sem napisal, da imajo v realnosti te tehnologije vse tudi “zadnja vrata”, kjer jih lahko nadzoruješ klasično. Zaenkrat.

rok-1, 03.01.2022 ob 20:20

Saj jaz tudi ne poznam nikogar, razen domačega mulca… in njegovih kolegov. Moji kolegi pa velikokrat debatirajo o tem, a se nihče še ni spravil. Kolikor vem. Jaz uporabljam delno.

Ravno zaradi tistega v videu sem napisal, da imajo v realnosti te tehnologije vse tudi “zadnja vrata”, kjer jih lahko nadzoruješ klasično. Zaenkrat.

Jaz sem še vedno za kakšne stare viktorijanske hiše, tam ni teh problemov z vrati ?

alooo video je hec, KVA KLE NI JASN?

Hec pa ponavadi vsebuje nekaj resnice da bl zažge

——————————————————-

No tole pa ni hec  glede tehnologije Tesla avtu se odf. in je bojda imelo tudi smrtne žrtve.

( https://www.youtube.com/watch?v=uEjwLKE0cCQ )

“Navaden ključ” če se razumemo v vsem bo mogoče še najboljša rešitev.

Odbijam se od stene do stene, ko me tako po trugi meče.

Božo, 03.01.2022 ob 22:50

Odbijam se od stene do stene, ko me tako po trugi meče.

Nasmehni se ???

darwindarko, 03.01.2022 ob 21:44

alooo video je hec, KVA KLE NI JASN?

Hec pa ponavadi vsebuje nekaj resnice da bl zažge

——————————————————-

No tole pa ni hec  glede tehnologije Tesla avtu se odf. in je bojda imelo tudi smrtne žrtve.

( https://www.youtube.com/watch?v=uEjwLKE0cCQ )

“Navaden ključ” če se razumemo v vsem bo mogoče še najboljša rešitev.

V tem Teslinem videu ni nobene odgovornosti lastnikov teh vozil. Piči gas …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close