Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moderatorji se bodo verjetno spomnili

moderatorji se bodo verjetno spomnili

naj povem, da je moja bivša partnerka bila čudovita ženska. Prijazna, pridna, dobra gospodinja … Problem je bil, ker je imela vse druge rajši kot mene.

sploh pomislim ne, da bi za vso to agonijo stala državna mafija. V Sloveniji pa že ne. Prejšnji teden sem šel v mesto na caffee v PUB GUŠT. Vsedem se na teraso pivnice in počakam da pride kelnerca ven. Ko pride do mene naročim kavico z mlekom in in na mizo položim deset evrov. Kelnerca mi prinese kavico, vzame denar in odide noter. Čez nekaj minut pride nazaj do mene in mi vrne preostanek denarja. Vse Ok. Potem mi pa reče, da je pozabila vzeti račun. Da je v blagajni za vsak primer. Jaz jo pogledam in ji odgovorim, ni panike. A je komu kaj jasno kje je fora. Meni iskreno povedano ni nič jasno.

neverjetno kako hitro se ti lahko življenje spremeni v nightmare.

Pa vrni se domov. Kdo te je sem vabil.

saj bi javno povedal zakaj se me vsi ljudje izogibajo (razen izjem katere policija pošlje nad mene). Pa sem trdno prepričan, da mi javnost ne bo verjela. Danes vem zakaj mi je oče nekoč dejal, da ve za vsak moj korak.

mafija s katero imam opravka je državna mafija (delavska mafija) ki ima zelo širok razpon pooblastil. Tudi preko meja RS. Celo na naš konzulat v Bernu so jim sporočili, da me naj skušajo sprovocirat. Vendar jim ni uspelo.

prdnat ne morem, da nebi zato policija vedela. Zato mi ne govorit, da nima država nič z mano. Ampak pustmo zdaj to. Hočem povedat, da so mi iz Mega pohištva d.o.o. – Pivka po točno treh tednih pripeljali mizo. Še do vrat mi jo je šofer pomagal nesti. Vse pohvale jim. Trgovec tak kot se šika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close