moderatorji se bodo verjetno spomnili
da sem pred dobrima dvema mesecema pisal kako se veselim, da mi bo morda le uspelo zamenjat več kot 40 let staro jedilno mizo z novo. Mislim da mi je celo Frogica zaželela srečo. Naj javno povem, da mi iz podjetja Dom24 Sežana vse do danes niso poslali stolov in mize. Ker sem videl, da me nategujejo sem jim pred enim tednom poslal sporočilo, da preklicujem moje naročilo. In tako sem moral drugje poiskati pohištvo. Na katerega bom zopet moral čakat do 40 dni. In to ni edini primer kako mi ta država na polno greni življenje.
Pa naj se kdo rece, da ta forum ni levicarsko (komunajzarsko) trobilo. Nekam zeloo globoko ste prestavili mojo temo, da je ni nikjer. Kaj ima drzava z mojo mizo? Se vidi da nekateri podrepniki zivite pod zemljo. Pa se kake veze ima drzavna mafija z mojo mizo. To je mozno samo v totalitarni drzavi. Upam da bo desni vladi uspelo narediti red v tej globoki drzavi.
Taksen forum lahko obstaja samo na Balkanu. Da te nekdo zali in verbalno napada pa ga tudi policiji ne mores prijavit, ker je anonimen. Isto kot SIM kartice. Na zahodu moras ob nakupu SIM kartice pokazat osebni dokument. Pri nas je pa vse dovoljeno. Kot sem ze veckrat dejal. V tej drzavi je vse narobe. In zaprite ze enkrat to greznico. Ali pa postimite ta forum.
a s tem tudi nima država nič? Dne 22.8.2021 sem na About you naročil eno cunjo. Vse do danes mi ga pošta Slovenija (ki je mimogrede državno podjetje) ni dostavila domov. Tudi obvestili me niso, da imajo paket zame. Ma pije mi kri ta mafijska država, da je kar hudo. In naj vam povem. Ne morem biti tiho. Do smrti bom pljuval po tej komunajzarski državi. Zagravžala se mi je Slovenija da ne znam povedat kako zelo. In ta forum.
ma da gre človku na kozlanje, ko vidi česa vsega so sposobni prekleti komunajzerji v tej državi. Ne moreš da verjameš kako ta totalitarni sistem homogenio drži skupaj. Če en sindikalist ali policist prejme odpoved delovnega razmerja se dvigne cela država. Od inštituta 1 maj do medijev. Ko pa mali človek prejme odpoved delovnega razmerja pa zataji kompleten sistem. Od sindikatov pa do sodne veje oblasti. In ti mona mi boš pamet solil, da država nima nič s tem.
celjski grof, 17.10.2021 ob 13:22
da sem pred dobrima dvema mesecema pisal kako se veselim, da mi bo morda le uspelo zamenjat več kot 40 let staro jedilno mizo z novo. Mislim da mi je celo Frogica zaželela srečo. Naj javno povem, da mi iz podjetja Dom24 Sežana vse do danes niso poslali stolov in mize. Ker sem videl, da me nategujejo sem jim pred enim tednom poslal sporočilo, da preklicujem moje naročilo. In tako sem moral drugje poiskati pohištvo. Na katerega bom zopet moral čakat do 40 dni. In to ni edini primer kako mi ta država na polno greni življenje.
Ti povem nekaj, ko boš dobil bo najbrž še poškodovano heh.
da v nedeljo zaprejo trgovino (ko so še bile odprte trgovine ob nedeljah) in napišejo obvestilo na tablo – Danes 7.6. je trgovina ZAPRTA celotna ekipa Lidla Slovenija se bo srečala na tradicionalnem pikniku. Že jutri 8. junija bomo ponovno z vami, je kriva cerkev in ne mafija, ki vodi to državo. Je tak? To je možno samo v Slovenistanu.
Ali pa da ti vzamejo denarno socialno pomoc kot edini vir prezivetja in ti ponudijo en topel obrok hrane na dan (samo zaradi mene so sli prestavili javno kuhinjo na drugo lokacijo, blizje meni) ni kriva drzava, ampak cerkev. In to so sli naredit meni, ki sem od svojega 15 leta garbal za to drzavo. Pomagal komur sem lahko.
ZAPRITE FORUM, 18.10.2021 ob 07:36
Pa kje živiš ti, kmet? Država je kriva, da nisi dobil pohištva? To ni tvoja preljuba Jugoslavija, da bi bila država kriva da ti nisi dobil pohištva v času. Spizdi.
Ja seveda je kriva. Dopusca da se to dogaja. Od pohistva pa naprej. Zato pa mas zakone da rokce letijo. To je kazen in obenem tudi opomin za ostale. Vidis ce vzames aro pri nakupu stanovanja in zajebes…-vrnes dvojno.
Gdo pa je kriv da so taksni zakoni? A sem jih jaz postavljal?
Herman celjski, 18.10.2021 ob 07:31
da v nedeljo zaprejo trgovino (ko so še bile odprte trgovine ob nedeljah) in napišejo obvestilo na tablo – Danes 7.6. je trgovina ZAPRTA celotna ekipa Lidla Slovenija se bo srečala na tradicionalnem pikniku. Že jutri 8. junija bomo ponovno z vami, je kriva cerkev in ne mafija, ki vodi to državo. Je tak? To je možno samo v Slovenistanu.
Koliko trgovin je pa odprtih po nedeljah v Avstriji ali Italiji?
jaz vas (komunajzerji) popolnoma razumem , da tišite glave v pesek. V tej banana republiki je vse dovoljeno, zato je pa stanje takšno kakršno je. Zelo težko bo Slovenijo spraviti na prave tire. Bojim se da tudi Janši ne bo uspelo. Vidim da tisti z rdečimi izkaznicami lahko počnejo čisto vse. Drugače misleči bi pa morali molčati, da se jim kaj ne pripeti. Da te nebi zbil avto na prehodu za pešce. Ali da se ti nebi zgodilo kot se je Miro Petku. Nedaj bože, da te kakšen pijani jager pomotoma ustreli. Dokler so me lahko izkoriščali je bilo vse Ok. Ko pa sem se jim uprl, se je pa začela gonja proti meni. In to po celi EU. E pa banda komunajzarska, mene nebo nihče več imel za delat. Konec je.
celjski grof, 17.10.2021 ob 19:00
a s tem tudi nima država nič? Dne 22.8.2021 sem na About you naročil eno cunjo. Vse do danes mi ga pošta Slovenija (ki je mimogrede državno podjetje) ni dostavila domov. Tudi obvestili me niso, da imajo paket zame. Ma pije mi kri ta mafijska država, da je kar hudo. In naj vam povem. Ne morem biti tiho. Do smrti bom pljuval po tej komunajzarski državi. Zagravžala se mi je Slovenija da ne znam povedat kako zelo. In ta forum.
Dom24 Sežana je podjetje v zasebni lasti in če imaš voljo, jih lahko tožiš, država nima pri tem nič.
Pošta Slovenije pa je v državni lasti, roko čeznjo pa resda držijo komunjare SDS, lahko kar Ivanu pišeš in se pritožiš.
Forum je zaprt za komentiranje.