Moderator čas je da se posloviš
Nov obraz, srar nacin dela je usto kot Novo pakovanje, isti s.ranje.
Lahko pride.nov ali se dodaten.mod, bosta brudala dbojno vrc smetja, in? Rezulrst bo isti. Naj se pristrize jrila neregistriranim, al sem jim omeji st.orispevkov dnevno (5 od ip 93…, 5 od 188…) al pac kaj drugega drasticnega. Al pa da nove teme odpirajo samo registrirani (ceprav kaj pa je dandanes se registrirat), karkoli, mod naj ima vec pooblastil, thats it.
Tak forum na žalost ne obstaja. Vsi, ki se odločite za moderatorstvo, ste si na nek način podobnih karakteristik. Ker se v reali ne znate postavit ljudem po robu, pa poskušate na netu nadoknadit ta primankljaj. To “delavno mesto” si prevzel z razlogom. Želja po avtoriteti te je zamikala, končno nekje kjer se boš lahko počutil kot šef in potem ukazoval, solil pamet ljudem o pravilih lepega vedenja. Ko bi vsaj bil plačan za to lol[/quote]
In zato, ker nimate kam pisati drugim, da so loleki brez lajfa in babam, da so šugave v faco, bi moral biti prav ta forum tak? Svašta res…[/quote]
Ja in, kot da sem se kje zmotil ? Saj moraš bit res nagravžna v obraz. Pa mi dokaži, da nisi, če upaš 🙂 Prav tako mi lahko kak Robi dokaže, da ni lolek brez lajfa, naj natakne tisto posrano trenerko nase in podre moj osebni rekord na 5000m. Če ste tok hudi na netu, razgledani, zreli, športne postave, potem pa še dokažite vse to.
It, nikakor ne jemlji teh zapisov za sveto resnico, vzemi pač za virtualno pisanje, ko se ena oseba tu upa špilat miss perfect, kaj in kako je v resnici ve sama. In bolje da se tu znaša nad virtualci kot bi se v realnem življenju nad svojimi domačimi. Misli si, da si tista boksarska žoga v katero mora udariti, da sprosti negativno energijo.
Drugače pa, če te tolk prizadene, malo razmisli in se enkrat nakuri nazaj, saj otroke tudi tega učiš, vsaj upam, da se postavijo zase, ne pričakovat da bo vedno nekdo stopil na tvojo stran in te branil. Potem ti bo vseeno, kaj mislita On_ in Marko, nista onadva na tvojem mestu.[/quote]No,no Raglica kaj si tolk nataknjena?Itka je pa ja fejst dekle.Dej kar ti oreng udar v eno zelo trdo žogo,da novš tako naelektrena na njo.Pa,da boš bolj iskrena in dober vzgojila otroke.
In zato, ker nimate kam pisati drugim, da so loleki brez lajfa in babam, da so šugave v faco, bi moral biti prav ta forum tak? Svašta res…[/quote]
Ja in, kot da sem se kje zmotil ? Saj moraš bit res nagravžna v obraz. Pa mi dokaži, da nisi, če upaš 🙂 Prav tako mi lahko kak Robi dokaže, da ni lolek brez lajfa, naj natakne tisto posrano trenerko nase in podre moj osebni rekord na 5000m. Če ste tok hudi na netu, razgledani, zreli, športne postave, potem pa še dokažite vse to.[/quote]
Sadni, življenje te bo še morala zelo tepsti in ponižati, da boš se zresnil malo in pisal na bolj na zrel in spoštljiv način, ki bi naj človek pričakoval od enega 25-letnika, ker pač nimaš 14 let in bi moral znati malo premisliti, kako in kaj napišeš.
Lahko pa tudi ti pojasniš “svoj lajf” kot vodilni pisec, ki zapovrstjo štepa poste ob vseh možnih urah, ki v glavnem vzbujajo pozornost drugih z žolčem in ne simpatijami. Torej tvoj odnos do ljudi je takšen, da nisi nikomur všeč. Ne vem, na koga bi se potem znašal, če ti ne bi forum nudil tega ventila, nad punco? Ja, ampak če bi se iz izkušenj kaj naučil, bi pač vedel, zakaj te je “ljubezen tvojega življenja” zapustila, če bi bil tako fajn človek, kakor misliš zase, da si.
Ta človek deluje še vedno kot majhen otrok. Mali otrok za pozornost staršev kriči, brca, tepe. Ta pa pač počne isto, le da žali vsepovprek, za kanček pozornosti, ki jo s tem povzroči, pa magari je to le zmerjanje z otročajem oziroma nezreležem. Ni pomembno, če ga to v resnici onesrečuje, ker drugače kot tako, pač ne zna.
Ja in, kot da sem se kje zmotil ? Saj moraš bit res nagravžna v obraz. Pa mi dokaži, da nisi, če upaš 🙂 Prav tako mi lahko kak Robi dokaže, da ni lolek brez lajfa, naj natakne tisto posrano trenerko nase in podre moj osebni rekord na 5000m. Če ste tok hudi na netu, razgledani, zreli, športne postave, potem pa še dokažite vse to.[/quote]
Oprosti, nimam časa za takšne neumnosti. Zgodaj zjutraj odletim na počitnice. Daaaaleč, daaaleč stran.
Ti pošljem razglednico? Na MON, tvoje stalno bivališče. :)))
Da bi se potem še moderatoji med sabo skregali in brisali, če bi jih bilo več. :)) Max dva, če že.
Forum je zaprt za komentiranje.