Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moderator čas je da se posloviš

Moderator čas je da se posloviš

Če si sz primorske, teh problemov ni.;-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj pa pomeni zate bolje moderiran ?
Določanje pravic neregistriranim, pa ni v moji moči.

Tisto je bil primer, s katerim se želel opozoriti na razliko med mnenji in “mnenji”.
Moja odločitev o tem, kaj je in bo na tem forumu sprejemljivo mnenje, pa ni v ničemer pogojena z mojo strokovnostjo, ampak z mojimi prepričanji in moralnimi načeli.
In če je zame podajanje mnenj na način, da je nekdo vzvišen, aroganten, narcis, neresen, zajebantski….Sprejemljivo. In mnenja podana na način, da je nekdo gnoj, gnus, govno, p.r.asec….Nesprejemljivo, potem to pomeni, da na tem forumu veljajo takšna merila o sprejemljivosti podajanja mnenj.
Če komu moja pristranskost ni všeč in se počuti, da se mu dogaja krivica, ima še vedno popolno svobodo, da izbere en drug forum, kjer mu z njegovimi mnenji ne bo kršena svoboda izražanja in moderator ne bo tako pristranski. Ali pa ga mogoče celo ne bo.
Izbiro ima vsak, zato sprejmite ali pustite.

Tak forum na žalost ne obstaja. Vsi, ki se odločite za moderatorstvo, ste si na nek način podobnih karakteristik. Ker se v reali ne znate postavit ljudem po robu, pa poskušate na netu nadoknadit ta primankljaj. To “delavno mesto” si prevzel z razlogom. Želja po avtoriteti te je zamikala, končno nekje kjer se boš lahko počutil kot šef in potem ukazoval, solil pamet ljudem o pravilih lepega vedenja. Ko bi vsaj bil plačan za to lol

Tak forum na žalost ne obstaja. Vsi, ki se odločite za moderatorstvo, ste si na nek način podobnih karakteristik. Ker se v reali ne znate postavit ljudem po robu, pa poskušate na netu nadoknadit ta primankljaj. To “delavno mesto” si prevzel z razlogom. Želja po avtoriteti te je zamikala, končno nekje kjer se boš lahko počutil kot šef in potem ukazoval, solil pamet ljudem o pravilih lepega vedenja. Ko bi vsaj bil plačan za to lol[/quote]
Idealna priložnost za takšnega pametnega človeka in nekoga, ki za razliko od nas ostalih ni luzer, da ustvari svoj forum in se na tem (in drugih) forumu neha smiliti samemu sebi.

Imo najbolj fer moderator na tem forumu bi bil nekdo, ki se ne rad prepira, meša v besedne spopade. Kakšna Antilopa, it, boom, wd40, m111,…verjetno se še kak najde.

Samo njim takšno delo ni v interesu, niti nimajo časa za to. Zato pa pravim, moderator bo vedno kak aroganten, samovšečen idiot, brez prijateljev, hobijev, lajfa na splošno,…

Tak forum na žalost ne obstaja. Vsi, ki se odločite za moderatorstvo, ste si na nek način podobnih karakteristik. Ker se v reali ne znate postavit ljudem po robu, pa poskušate na netu nadoknadit ta primankljaj. To “delavno mesto” si prevzel z razlogom. Želja po avtoriteti te je zamikala, končno nekje kjer se boš lahko počutil kot šef in potem ukazoval, solil pamet ljudem o pravilih lepega vedenja. Ko bi vsaj bil plačan za to lol[/quote]
Idealna priložnost za takšnega pametnega človeka in nekoga, ki za razliko od nas ostalih ni luzer, da ustvari svoj forum in se na tem (in drugih) forumu neha smiliti samemu sebi.[/quote]
Ne vem zakaj je potrebno govorit v množini ? Je kar nekaj ljudi tu gor, ki so mi čist v redu. Ti mi pa pač nisi in mi tudi nikoli ne boš 🙂

Ti si govoril v množini.

Moderatorji ste mi bebčki ja, tu pač lahko govorim v množini.

Če je družba kulturna, je potem tudi manj možnosti, da se sploh koga obsodi, kaj šele po krivem.[/quote]

Družba se mi zdi, da je vse bolj nezdrava v tem džungelskem okolju, ko plenijo najbolj agresivne živali, pardon, ljudje, ki se grebejo eden čez drugega za vsako ceno in pohodijo vse za sabo, seveda na račun “šibkejših”, ki so za tak svet norci, neprilagojenci, saj se držijo nekih moralnih in etičnih vrednot, imajo notranji čut za prav in narobe…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa ni šans da svoj čas zapravljam zastonj.Robi nič sikirat,pojdi!
Mesto prepusti veličastni Antilopi,ki bo naredila prej še večjo štalo kot disciplino.Pusti ji mesto prosim.

It, nikakor ne jemlji teh zapisov za sveto resnico, vzemi pač za virtualno pisanje, ko se ena oseba tu upa špilat miss perfect, kaj in kako je v resnici ve sama. In bolje da se tu znaša nad virtualci kot bi se v realnem življenju nad svojimi domačimi. Misli si, da si tista boksarska žoga v katero mora udariti, da sprosti negativno energijo.
Drugače pa, če te tolk prizadene, malo razmisli in se enkrat nakuri nazaj, saj otroke tudi tega učiš, vsaj upam, da se postavijo zase, ne pričakovat da bo vedno nekdo stopil na tvojo stran in te branil. Potem ti bo vseeno, kaj mislita On_ in Marko, nista onadva na tvojem mestu.

Temo bi naj odprl Seba. Čeprav ponavadi ni pisal neregistriran.
Zato mi je vse skupaj malo sumljivo. 🙂

Zato mi je vse skupaj malo sumljivo. :)[/quote]

Meni se tudi zdi, da tole temo ni Seba111 odprl. Je pa zanimivo, da sem bila zopet omenjena, čeprav nikoli nisem trdila, da bi bilo treba Robija zamenjat. Robi, nekdo bi naju rad skregal. :))))

Zato mi je vse skupaj malo sumljivo. :)[/quote]

Meni se tudi zdi, da tole temo ni Seba111 odprl. Je pa zanimivo, da sem bila zopet omenjena, čeprav nikoli nisem trdila, da bi bilo treba Robija zamenjat. Robi, nekdo bi naju rad skregal. :))))[/quote]
Ja, treba se je samo vprašati, kdo bi od tega največ profitiral ? 🙂

O profitu nima smisla debatirati.Vsaj v tem primeru ne.

Meni se tudi zdi, da tole temo ni Seba111 odprl. Je pa zanimivo, da sem bila zopet omenjena, čeprav nikoli nisem trdila, da bi bilo treba Robija zamenjat. Robi, nekdo bi naju rad skregal. :))))[/quote]
Ja, treba se je samo vprašati, kdo bi od tega največ profitiral ? :)[/quote]

Teorija zarote? :)))

Verjamem, da je marsikdo nezadovoljen z obnašanjem določenih posameznikov. In eno je, če kdo odpre temo in to izrazi ter kot boljšo alternativo ponudi sebe za moderatorja. Drugo pa je, če nekdo le želi odstraniti še ta nadzor, ki trenutno obstaja.
Saj to definitivno ne bi izboljšalo stanja.
Zato nekomu res gre v nos, da se nismo vsi skregali. 🙂

Tudi na forumu pač uporabiš taktiko kot v privatnem življenju, in sicer, da se osebam, ki ti ne ustrezajo, izogneš.

Saj to vsi počnemo, čeprav ne zgleda tako. Ne zgleda pa zato, ker imamo različna merila in različna čustvena stanja, na podlagi katerih se potem odločamo s kom bomo debatirali in se izrazili in komu se izognili.
Zato, ko se dva kregata in žalita, deluje, kot da eden drugemu ne ustrezata, je pa resnica ravno obratna. Še kako zelo dobro drug drugemu ustrezata, saj kar iščeta takšne prepirljive ljudi in se izogibata tistim, ki jim ni do prepirov, saj od tistih ne dobijo željenega odziva.

In isto je v privatnem življenju. Ženska ne mara pijancev, potem pa se poroči ravno s takšnim, ki pije. 🙂

Zanimiva asociacija Robi.Drži.

To bi delovalo če bi jih lahko blokirali in nas te osebe ne bi mogle citirat… če se jaz kateri osebi izogibam ne vidim kaj piše in ona ne bere kaj jaz pišem(govorim)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

kdo so kandidati, koliko jih je ..
kdaj in kje bo izbor za miss Moderatoreja/ke ☺
a bo kaj hrane, pijače, “maserk”, animatork …

In zato, ker nimate kam pisati drugim, da so loleki brez lajfa in babam, da so šugave v faco, bi moral biti prav ta forum tak? Svašta res…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ma dej It…..
Kakšne so pisali, kako direkt osebno žalili vse vprek in ti jim najdeš opravičilo?
:([/quote]

No, On_, tudi za mene se je napisalo marsikaj, tudi ozmerjalo se me je. Se mi posmehovalo. In se mi zelo jasno povedalo, da se me ne mara. Oz. da me določena oseba ne mara.
Pa ko sem pokomentirala, da je ta oseba arogantna, žaljiva (ker je dejansko uporabljala tudi za mene določene žaljive izraze), da to, kako se obnaša, pa res ni primerno oz. tovrstno pisanje res ni primerno, da bi ostalo objavljeno na ŽM čveku ipd., pa je bil tvoj komentar v smislu, da ti se pa s tem ne strinjaš. Da se ti to pa sploh ne zdi tako žaljivo oz. neprimerno.
Isto tako je Marko ocenil, da se njemu pa ne zdi tako “slaba” (ta oseba). Seveda ta oseba ni bila žaljiva do vaju.

Rabim še kaj dodati?[/quote]
Torej tebi se je eb zasmilil in ga braniš zgolj zato, ker je tebe “določena oseba ozmerjala” in ne zato, ker bi on res nekaj smiselnega pisal?
No ja, to pa je argument…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To je le primer projiciranja občutkov žrtve in poistovetenja z žrtvijo, katero potem braniš, da potolažiš sebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close