Moderator čas je da se posloviš
V bistvu mi žena narekuje kaj naj ti odpišem (jaz se itak sam vsega tega ne bi domislil ;), imava skupno zabavo v petek zvečer…. :D[/quote]
Še otroke povabi zraven, da boš lahko težil zaradi grdih besed. Aja, sej to že tako ali tako, ker si sam otrok. [sub]ka sm ga zdej zjebu, haha, kera kajla, kdo je car, a?[/sub]
V bistvu mi žena narekuje kaj naj ti odpišem (jaz se itak sam vsega tega ne bi domislil ;), imava skupno zabavo v petek zvečer…. :D[/quote]
Tvoja žena pomoje sploh ne ve, da pišeš sem gor. V nasprotnem primeru bi že zdavnaj dala vlogo za ločitev :)[/quote]Točno tako raje samska kod, da mož cele dneve visi na monu .HALOOO!!!!!
manipulira pa Robi … enkratno – ko sem Margot postavil na laž … je zbrisal objavico!![/quote]
Poskusi drugič kaj komentirati brez žaljivih izrazov, pa bo mogoče še ostal gor kakšen komentar.[/quote]
A lahko še meni povesta za kaj je šlo? Hvala :))
Sem razmišljala o tem.
Če bi imela kaj besede pri tem, bi rekla, da se vsak lahko prijavi (in piše), tudi tisti, ki imate zablokiran nick, vendar bi določila tudi pravila, kako se lahko piše, oz bi se po potrebi potem dokončno koga zablokiralo, če bi spet neprimerno in proti pravilom pisal.
Torej bi spet lahko pisal pod imenom Sadni (ali pa drugim) in NM… isto pod svojim registriranim imenom, vendar samo tako in na tak način (in tako dolgo), dokler bi bilo to v skladu s pravili.[/quote]
Ma dej It…..
Kakšne so pisali, kako direkt osebno žalili vse vprek in ti jim najdeš opravičilo?
:([/quote]
No, On_, tudi za mene se je napisalo marsikaj, tudi ozmerjalo se me je. Se mi posmehovalo. In se mi zelo jasno povedalo, da se me ne mara. Oz. da me določena oseba ne mara.
Pa ko sem pokomentirala, da je ta oseba arogantna, žaljiva (ker je dejansko uporabljala tudi za mene določene žaljive izraze), da to, kako se obnaša, pa res ni primerno oz. tovrstno pisanje res ni primerno, da bi ostalo objavljeno na ŽM čveku ipd., pa je bil tvoj komentar v smislu, da ti se pa s tem ne strinjaš. Da se ti to pa sploh ne zdi tako žaljivo oz. neprimerno.
Isto tako je Marko ocenil, da se njemu pa ne zdi tako “slaba” (ta oseba). Seveda ta oseba ni bila žaljiva do vaju.
Rabim še kaj dodati?
Ja, rabim še nekaj dodati…
Kakšne vse je ta oseba (ki sem jo omenjala v predhodnem postu) pisala o določenih uporabnikih, kako direkt osebno je žalila določene uporabnike, in ti (pa še kakšen uporabnik) si ji našel opravičilo ?
Si ji našel opravičilo. In stavit se grem, da bi ji (tej osebi) tudi še zdaj našel opravičilo.
Ja, rabim še nekaj dodati…
Kakšne vse je ta oseba (ki sem jo omenjala v predhodnem postu) pisala o določenih uporabnikih, kako direkt osebno je žalila določene uporabnike, in ti (pa še kakšen uporabnik) si ji našel opravičilo ?
Si ji našel opravičilo. In stavit se grem, da bi ji (tej osebi) tudi še zdaj našel opravičilo.[/quote]
Zakaj ne sprejmeš dejstev, saj ti ne boš nikogar spremenila. Ta oseba, v kolikor misliva isto, zna nakazati par dobrih in pravih misli in to je vsaj meni dovolj-:))
Razmerje je res 95:5 in v 95 je 60 čiste bolane samske ženske nervoze-:) (nepotešenosti)
Ma dej It…..
Kakšne so pisali, kako direkt osebno žalili vse vprek in ti jim najdeš opravičilo?
:([/quote]
No, On_, tudi za mene se je napisalo marsikaj, tudi ozmerjalo se me je. Se mi posmehovalo. In se mi zelo jasno povedalo, da se me ne mara. Oz. da me določena oseba ne mara.
Pa ko sem pokomentirala, da je ta oseba arogantna, žaljiva (ker je dejansko uporabljala tudi za mene določene žaljive izraze), da to, kako se obnaša, pa res ni primerno oz. tovrstno pisanje res ni primerno, da bi ostalo objavljeno na ŽM čveku ipd., pa je bil tvoj komentar v smislu, da ti se pa s tem ne strinjaš. Da se ti to pa sploh ne zdi tako žaljivo oz. neprimerno.
Isto tako je Marko ocenil, da se njemu pa ne zdi tako “slaba” (ta oseba). Seveda ta oseba ni bila žaljiva do vaju.
Rabim še kaj dodati?[/quote]
No zdaj vidiš s kakšnimi ljudmi imaš opravka. Ravno teh se je za pazit, tanajbolj poštenih, prijaznih, na videz skoraj perfektnih ljudi, srečnoporočeni-vezani, z urejenim spolnim življenjem, s perfektno zgodovino partnerjev,…Tako super so, da se morajo dokazovat na nekem bednem forumu 🙂
Robi cel čas govori o neki fake samozavesti, kako se določeni uporabniki počutijo manjvredni, ogroženi, od tu pa potem potreba po dokazovanju, žaljenju in tralala, v resnici pa cel čas sebe opisuje. Da sebe označiš za zrelo, odgovorno osebo, druge pa ponižuješ z opazkami, kot so razvajenček, nezrel, se igraš nekega zdravnika, psihiatra in pripisuješ ljudem določene zdravstvene težave. Ne, to pa sploh ni samovšečnost, ah kje… 🙂
Grosa. A mi bozte isbrizali nick? Potem ne bom mogla več pizati.[/quote]
Tebi je to mogoče huronsko smešno, nekatere pa spreletava srh po celem hrbtu, samo ob pogledu na tako sprevržena besedila.[/quote]
Pa še reč’, da ni, no!
Ja, a ni zadnjič EB lepo napisal, kdaj pišemo z, kdaj pa s? 🙂
Ker je tako prijazen fant, bi sigurno tudi tebi odprl oči (to je pa ja pravo božje poslanstvo), ampak moraš ga razumeti – fant je malo raztresen, ker ni čisto siguren, če bo lahko še pisal na MON…
Hihi.
Jaz to razumem, da želi vsak imeti neko absolutno pravico in svobodo pri podajanju mnenj. Vsak se želi izraziti, ne glede na sam način izražanja in ne glede na to, kaj bi ali bo s svojim načinom povzročil.
Ljudje bi radi demokracijo, a problem je, ker nismo sposobni živeti demokracije.
Kot,pravi star pregovor:loči seme od plevela;
Pravica do izbire….
Samo, kje je tu “izbirčnost” v pravem “smislu” ?
Ljudje bi morali znati izbirati.
Se vprašati kaj je in kaj “ni” sprejemljivo.
Se zavedati, da ni vse sprejemljivo!
In tudi aktivneje opozarjati, svariti.
In delovati v tej smeri intenzivneje, na vseh področjih.
Zavedanje o človeških vrednotah, kot bistvo zdrave prepoznave in izbire.
Spoštovanje, odgovornost, pomoč, sočutje, srčni pogum, vrline…
Preprečevati nedopustno in nedopustno ustrezno kaznovati!
Razmerje med zavedanjem o vrednotah in med sebičnostjo, določa v kakšni družbi živimo. Manj je zavedanja, več je potrebne represije, nadzora…In s tem občutkov zaradi nekega kršenja svobodnega izražanja mnenj in krivice.
Družba, ki se zaveda, ki je kulturna, inteligentna…Zato niti ne rabi nadzora, moderatorja…..Sama izloči razna “plevela”, ki skušajo uničiti in razvrednotiti takšno družbo.
Ja, a ni zadnjič EB lepo napisal, kdaj pišemo z, kdaj pa s? 🙂
Ker je tako prijazen fant, bi sigurno tudi tebi odprl oči (to je pa ja pravo božje poslanstvo), ampak moraš ga razumeti – fant je malo raztresen, ker ni čisto siguren, če bo lahko še pisal na MON…
Hihi.[/quote]
Am, jst nisem prijazen fant. Sem dovolj zloben, da se znam upret sistemu in izrazit svoje mnenje. In ja, še vedno sem mnenja, da razgledan folk, ki redno bere knjige, nima težav z uporabo predlogov s & z.
Forum je zaprt za komentiranje.